Dobry wieczór wszystkim jestem tutaj nowa.
Mieszkam w Tczewie i mam bzika na punkcie pazurków.
Printable View
Dobry wieczór wszystkim jestem tutaj nowa.
Mieszkam w Tczewie i mam bzika na punkcie pazurków.
Witamy Serdecznie nowe osóbki :*
ja również Witam wszystkie nowe osoby :D uwaga jest możliwość, że częśc z was stanie się forumholiczką hihi tak jak ja :) i inne dziewczyny
Heja. Mam 22 lata i od 4 lat zajmuję się pazurkami z wielkim zaangażowaniem. Jak się wkręcę w Wasze forum to coś swojego wrzucę do pooglądania. Szału z nimi nie ma ale chęci wielkie :)
Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Zajmuje się pazurkami od ponad 5 lat. Bardzo chętnie wrzucę parę fotek, żebyście mogły sobie pooglądać. Pozdrawiam ;):kwiatek:
Witamy:kwiatek:
Witam :) Nazywam się Agnieszka Ryczek lat 23. Jestem kosmetologiem i właśnie rzuciłam prace :D Marze o swoim malutkim gabinecie. Kurs pazurków robiłam jakies 3-4 lata temu ale powiem szczerze, że nigdy mnie to nie interesowało, do niedawna :) Teraz jestem zakochana w akrylu ( w pracy robiłam tylko żelowe paznokcie i raczej traktowałam to jak za kare ) Wiem, że muszę jeszcze beczkę soli zjeść zanim zacznie mi to naprawdę wychodzić ale jestem strasznie zdeterminowana. Forum dopiero odkryłam ale już dużo się od was nauczyłam, za co PIKNIE DZIĘKUJE :) Pozdrawiam
marshall wybacz ;) wiec dodaje dziewczyny i chlopaki ;d
Hej, dziewczyny!
Na to forum trafiłam przez przypadek i jestem pod wrażeniem pomysłów,warsztatu i wiedzy. To co wyróżnia forum od innych to napewno to,że jest z klasą, ponieważ nie ma postów z wulgaryzmami, wymądrzaniem, niemiłą krytyką, dlatego też postanowiłam się przyłączyć:)
Od października wybrałam się o szkoły kosmetycznej we Wrocławiu, gdzie rozwijam swoją pasję.
Pozrwiam serdecznie :)
:kwiatek:
Witajcie Piękne!
Kocham piękne paznokcie - pewno nie ja jedna tutaj. Natomiast cierpię na chroniczne...obgryzanie lol Dzięki paznokciom akrylowym i żelowym mogę się mimo wszystko cieszyć eleganckimi pazurkami -stąd mój totalny zachwyt. Przez kilka lat chodziłam do kosmetyczek jednak ostatnio sytuacja finansowa -powiedzmy zachęciła mnie ;) do zainteresowania się samodzielnym wykonywaniem paznokci na moje własne ogryzkowe potrzeby. Zamierzam własnie kupić sobie zestaw do akrylu i ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć! :))
Trafiłam na Wasze forum, kiedy szukałam tutoriali i zakochałam się. A przede wszystkim jestem pod ogromnym wrażeniem Waszej wiedzy i chęci dzielenia się nią.
Póki co nie zamierzam isć na żaden profesjonalny kurs bo chcę się pobawić tylko na swój użytek :))
Miłego dnia!
Witam Dziewczyny bardzo gorąco !!:)
Cieszymy się strasznie że macie tak pozytywne zdanie o Naszym a już Waszym forum :)
Zapraszamy do udzielania się, czytania pisania i dzielenia się swoimi małymi dziełami :)
W razie jakichkolwiek pytań pytajcie :)
:kwiatek::kwiatek:
Dziekuję za tak miłe przyjęcie! :)
Witamy bardzo gorąco nowe osobki;):kwiatek:
witam wszystkich serdecznie po malej przerwie ,, mam nadzieje ze moge liczyc na wsza pomoc i rade w sprawie stylizacji paznokcii ,, pozdrawiam
Hej, uwielbiam ładne i zadbane dłonie, stad też moje zainteresowanie paznokciami, ich przedłużaniem i zdobieniem.
Sądzę, że znajdę tu wiele ciekawych informacji:)
Pozdrawiam światecznie Anka
Jestem Dorota i stylizacją paznokci zajmuję się od dawna, od niedawna jednak zajmuję się tym zawodowo.
Z przyjemnością korzystam z zawartej na tym forum cennych uwag i spostrzeżeń.
Pozdrawiam Was serdecznie :)
witam Was wszystkie razem i każdą z osobna :)
Cześć dziewczyny:)
Bardzo mi miło zagościć na tym forum jako fanka pięknych i zadbanych paznokci:D Sama zajmuję się amatorsko zdobieniem naturalnych paznokci, szczególnie własnych i moich współlokatorek:] Powoli zacznę klimatyzować się na forum więc proszę o wyrozumiałość. Cieszę się, że będę miała okazję poznać inne miłośniczki wysublimowanej sztuki jaką jest zdobienie :kwiatek:
Pozdrawiam:D
Hej Kobietki, rozgośćcie się ;)
miło zobaczyć nowe Forumki !
Witam nowe forumowiczki i zapraszam do udzielania się ! ;)
Witam bardzo serdecznie ta pozna nocna pora :) trafilam tutaj przez pana Google ;) szukajac inspiracji na moje pazurki. Stylizacja paznokci zainteresowalam sie jakies 3 lata temu, zrobilam kursik i dlubie raczej sobie, czasem kolezank.
Bardzo podoba mi sie Wasze forum! Kiedys szukalam takiego miejsca, ale w sieci nie znalazlam milej pomocnej grupy ktora doradzi, poradzi, pomoze, a tutaj widze tak jest :) co mnie bardzo cieszy i dlatego postanowilam sie zapisac:)
odświeze sobie wiedze i mysle ze duzo sie od was naucze i znajde nowe wzrorki na moje pazurki .
Zajrzalam tylko w jedno miejsce ale juz wam chce podziekowac za stworzenie tak milej atmosfery i inspirujacego miejsca :)
Witam serdecznie :) Jestem tu nowa więc postanowiłam się przywitać.
Moja przygoda zaczęła się ponad 2 lata temu. Poszłam na kurs zakupiłam sprzęt i ćwiczyłam na sobie.
Ponieważ nie miałam na kim ćwiczyć i doskonalić swoich umiejętności a czas wykonywania pazurków trwał nawet 4-5 godzin, zniechęciłam się i rzuciłam wszystko w kąt. Aż do jakiś 3 miesięcy temu gdy stylistka mojej mamy i ciotki zrezygnowała z dalszego robienia pazurków i obie zostały na lodzie. Poszukiwały nowej stylistki ale co chwile trafiały na jeszcze gorszą niż poprzednią. Zgodnie stwierdziły że wolą zakupić żele i bym to ja uczyła się na nich. I w ten oto sposób od 2 miesięcy zajmuje się na nowo pazurkami. Muszę powiedzieć że bardzo mi się to spodobało :) Teraz powoli zaczynam szukać nowych chętnych dziewczyn na których mogłabym poćwiczyć.
Mam nadzieje że dzięki wam nauczę się wielu przydatnych rzeczy:)
silvia noami - witajcie dziewuszki:) to fakt tu jest atmosfera jak nigdzie indziej. Zapraszamy do czytania i czerpania wiedzy:)
Cześć wszystkim :P Mam 15 lat i zdobie paznokcie od ok 3 lat ;) A na tą stronkę zarejestrowałam się by pokazać co potrafie ; D pozdrawiam ; D