:woot: śliczne !! gdzie kupiłaś te pudełka na ciasteczka ?? :wow:
Printable View
:woot: śliczne !! gdzie kupiłaś te pudełka na ciasteczka ?? :wow:
Moje zakupki
Komplet Swarovski czerwony wisiorek dość duży i kolczyki Srebro pr 925 :woot::woot::woot:
Zegarek świecacy w ciemnościach hehe się śmieje , że dla niewidomych :D
Bransoletka róż w cętki
i zestaw mini kolczyczków- kupiłam bo kokardek nie było oddzielnie a mi się spodobały :)
świetny komplecik sv kobieto:D a zegarków to chyba masz tyle, ze mozesz sklep otwierac:D
No komplet jest mega świeci się że o mój Bozi :D
A zegarki to jakiś mój mini nałóg ale wszyscy w rodzinie twierdzą, że mam to po dziadku bo mój dziadek z którym całe życie mieszkałam też kochał zegarki na rękę i ja mam to samo- jeszcze takiego bzika mam na punkcie właśnie biżuterii i butów :)
ja muszę kupić biżuterię na swój ślub tylko nie wiem jaką;/
aaaaaaaaaaaaaaaa mój piórniczek wyśniony:woot::woot::woot:chce juz go miec w swoich łapkach :slina::slina::slina:
Iza piórniczek :slina: Ale jaki mała ma wypasiony kuferek.
Kurczaki, a ja mam dwóch chłopców;) W niedzielę kupiłam Krzysiowi plecak z "Auta" z Mańkiem;)
Iza piórniczki rewelacja, ja też mam coś w stylu tego, który ma być dla Bit, fajnie się sprawdza:)
Ja kupiłam sobie japonki - cichobiegi:haha: i spodnie.
I jeszcze ciuszki dla chrześniaka ale aparat padł:huh:
Cichobiegi super :D bardzo ładne spodenki :)
Spodnie rewelacja :)
Do dziś była przecena na srebro i Swarovskiego więc:
Kolejny łańcuszek tym razem krótki bo ostatni miał 60cm ten ma 45.
Serduszko SV i srebro p.925
I komplet wisiorek i zdjęcie z SV Crystal AB
Sandra piękne :slina: :D
Sandra boooski :skacze:
Sandra zyc nam nie dasz :P codziennie kupuje cos od SV i "apetyt robi" :P
kobieto zaślinilam się:slina: piekny komplet:D
heh bo wyprzedaż była i kupowałam jak najęta :D ale już dość tej rozpusty :)
Sandi :o Ale błyszkoteczki :) Ja to też taka sroczka jestem bo kocham wszystko co sie świeci :haha:
nie wiedziałąm gdzie wrzucić więc wrzucam tu (nie kupione ale znależione)
mój dzis był 15 minut na grzybach... jak na 15 minut to sporo znalazł
a mój wujek ostatnio był na grzybach to 13 kg przytargał :o
wiec zapraszam na grzybobranie w nasze tereny :D
No Iza to teraz coś musisz z nich upitrasić:D mój sąsiad był wczoraj też na grzybach jakieś 2 godziny i przywiózł prawie całą torbę tą ekologiczną grzybów:o
Ja ja po dlugich poszukiwaniach kupilam sobie wreszcie buty
Mialy byc z wystajacym paluchem, wygodne, czarne na obcasie i z kokardka
znalazlam takie w Galeri Baltyckiej w ccc ale nie mieli mojego rozmiaru ( do tego nie mogli nawet znalesc drugiego buta hi hi)
wiec pojechalam do ccc do innego centrum, tam mieli kod butow ale mojego rozmiaru tez brakowalo, ale pani sprawdzila na kompie ze sa w moim rozmiarze w leclercu ( ok 2 km dalej) w lodzi i w Czechach jest kilka par(do Czech to ja jechac nie zamierzalam)
do Leclerca pojechalam, bylam o 20,55 a mieli otwarte do 21 wiec gdy wchodzilismui to akurat opuszczali rolete ale jeszcze udalo mi sie wejsc
buty sie znalazly byly wygodne i takie jak chcialam wiec kupilam
No to tak wygladal moj wczorajszy zakup :D:D
kupiłam dzis piórnik na pędzelki za całe 2.90zł:]
Iza grzybobranie imponujące :ok:
Elaxx fajny i niedrogi :D
kupiłam.. po wielu perturbacjach to moj trzeci skuter. Na pierwszym mialam wypadek-poszedl do kasacji, drugi, zly zakup-z allegro w naprawe wsadzilam wiecej niz kosztowal, a i tak nie jezdzil, az w koncu go ukradli i ten jest trzeci;]
wyszarpalam, wytargalam, wydziergałam całą kasę jaką zarobiłam na rzesach i pazurach i dołozyłam z wypłaty i przedstawiam Paniom nowy, czerwony prosto z salonu PAZURORZESOBUS ;]
super zakup Qra, oby PAZURORZĘSOBUS nie psul sie i jeżdził jak najdłuzej:D
Boooski i ten kolorek :skacze: