popieram gorzka ;) dobre profilowanie rzes i bedzie ok
Printable View
popieram gorzka ;) dobre profilowanie rzes i bedzie ok
czyli tragicznie nie jest. Dziękuję :-)
kasiiia no dobre zdjęcie trzeba potrafić zrobić. Tego tez uczą na dobrych szkoleniach rzęsowych, chyba, że ktoś dojdzie do tego sam ;)
Rzęsy nie są tragiczne ;), ćwiczyć ćwiczyć i będzie fajnie. Dreszcze mam jak widzę tą taśmę. Tu chyba Dzika kura opowiadała jak przecięła rogówkę jakąś taśmą.... Lepsze są płatki, są delikatniejsze, nie boli jak się je zdejmuje po aplikacji i lepiej widać rzesy aaaa i zdjęcie wyjdzie lepsze ;)
jauntyangel bardzo ładna aplikacja. Dobrze dobrany skręt i długość. Oczka starszych pań są troszkę niewdzięczne, bo mimo starań ciężko jest ozdobić oczko. Tobie się udało. :ok:
moje dzisiejsze
million lashes :D
dopadlam nowa zabawke i wzielam sie za zdjecia:D
cudowne Agulusia. Jaki puszek fajny.:love:
Ale dałam ciała z kącikiem :/ dopiero dziś zobaczyłam. Jak ja nie zobaczyłam tego kącika :torba:
2D oczywiście. 13 tki, chciała 15 tki ;]
A ostatnie zdjęcie przez przypadek położyłam obok siebie moje maseczki. Ta czarna była używana przeze mnie przez 3 tygodnie...
zakładajcie maseczki dziewczyny nawet te lekarskie to już dość duża ochrona.
Wesolutkich świąt !
a to moje uzupełnienie po 3tyg. Niestety moja siostra była ograniczona czasowo i miałyśmy tylko godzinke póki jej dzidzia spała
Kasia mam wrażenie, że za dużo kleju dajesz, poza tym kierunki...
w takim razie postaram się dawać mniej kleju, w tej chwili moczyłam grzbiet rzęsy (nadmiar z końcówki zostawiam na kamieniu) przeciągałam po naturalnej rzęsie i kładłam (tak mnie uczyli na kursie) ale w takim razie spróbuje może mniej rzęsy moczyć w klej. Nad kierunkami cały czas pracuje :-) Dziękuję za rady, bo dzięki temu wiem co poprawiać
mucha dzięki - muszę przyznać, że kilka razy próbowałam zanim udało mi się wszystko dobrać tak by cała aplikacja pasowała do tych oczu, ale jak piszesz wreszcie wygląda to jak należy :skacze:
:P udalo sie wrzucic zdjecia :-)
Edyta masz fotkę z otwartymi oczkami?
Mucha mam, ale wyszla jakas taka "senna", lekko otworzyla moze cos zobaczysz i poradzisz :-) wszelkie rady na wage zlota :-)
Edytko na ostatnim zdjeciu Pani wyglad jak po grubej imprezie ;)
ladne rzeski, dlugieee ale domyslam sie ze takie bylo zycenie klientki ;)
hehe no po swietach to co sie czlowiekowi dziwić, że lekko oko zapuchniete :-)) tak ona robi raz na ruski rok i tylko i wylacznie takie dlugasne chce :-) te akurat na wesele kuzynki :-) i tak w sumie udalo mi sie ja namowić na krótsze niż zwykle, bo najchetniej nosilaby 20-tki :-)
Edyta :D przed weselem a wygląda jak po hahaha ;)
chciałam zobaczyć jak rzęsy układają się pod łukiem brwiowym, żeby zobaczyć stylizację, bo że dobrze zaaplikowane to widać na pierwszych dwóch zdjęciach :ok: nie rób zdjęć z błyskiem, tylko zaświeć jej lampą po oczach, wtedy utrzyma oczka otwarte.
Długie też mają swój urok baaa nawet niektórym takie pasują. Zawsze się zapierałam, ale pomalutku zaczynam być bardziej elastyczna ;) Nie zgadzam się jedynie na długie w kąciku wewnętrznym.
Mucha mi też się bardzo podobają dlugie, chodz nie kleje ich często zazwyczaj 12 to max, zalezy od oka, jak osadzone itd wiadomo :-)
1:1 ;)
1:1 0,15
:)
aticzka :ok:
Valia dałabym krótsze do kącika wewnętrznego, ale gęścioch ładny Ci wyszedł
dzieki Mucha :)
wiecie co ja mam jakąs plage umawiania sie nowych klientek ktore nie przychodza. Oczywiscie potem nie odbieraja telefonu, zero kontaktu. Juz 2ga w tym tygodniu. :zly: taka juz zla jestem na te babsztyle ze... wrrrrr !! :strajk:
a tu wklejam 1:1 - 0,15, B
aticzka a jakie masz ceny? moze tu tkwi problem. swoja droga piekne rzesku
Mysiaczeq w sensie ze za malo biore czy ze moze za duzo? :) teraz na 1:1 mam promocje. Nie wiem czy tu moge pisac jakie ceny, w sensie czy to dozwolone ? :) bo sie nie orientuje.
ja nie wiem czy to wina cen, mysle ze to moze tez specjalnie troche bo mam blisko konkurencję i wiem że oni mnie ciągle obserwują :[ raz nawet jedna się wygadała na ten temat. Poza tym mam teraz mało terminów (i czesto piszę aktualizacje o terminach na swojej stronie), w związku z czym mam wrażenie że to specjalne blokowanie. Mogę się oczywiście mylić. W sumie to nie byłabym taka zła, gdyby był chociaż jakiś sms, cokolwiek z informacją że się osoba nie pojawi. :huh:
czesto jak sie bierze za malo to ludzie nie traktuja powaznoe dlatego pytam. jakby komus bylo za duzo to w ogole by sie nie umawiali :)
nie no wydaje mi się że za tanio nie biorę. nie biorę tyle co w salonie, ale na pewno nie robię za 60-70 zł. Takicgh ogłoszęń jest w Trójmieście pełno i nawet często po tym jak wyślę cennik to odpisują mi że drogo - znalazły taniej (np za 50 zł) i że dziękują :P