ja standardowo maluje kolczyki ;)
Printable View
ja standardowo maluje kolczyki ;)
Ja wypoczywam na kanapie i oglądam tv:) Czyli NUDY!
ja przeglądam forum i robię zakupy na all :P
ja dziś jestem w pracy cała dobe, i mam mase czasu na buszowanie po forum :D:skacze: oczwiście pracuje :P nie obijam sie :P
ja dopiero wtalalm i Boziu jakie ja dziwne sny mam ostatnio :o, muszę siezebrac i na13,30 lece do pracy nowej :)
A ja spijam kawkę i próbuję zebrać się żeby namalować jeszcze chociaż jedną pracę na konkursik animowany ale coś ciężko mi to idzie... Lenia mam ostatnio przeogromnego.
jem sniadanko i jestem mega wkurzona ;[;
Robia u mnie elewacje budynku.. wczoraj obudzili mnie o 8 wierceniem...a dzis od 6 do 8 cos tarli, wygładzali .. nie wiem.. juz miałam ochote zepchnac ich z rusztowania... Lecz nie to popedza moje zdenerwowanie... tylko to ze robia cos rano.. praca az sie w rekach gotuje i ida na przerwe która trwa z 5 godzin....
a tak mi sie dobrze i wygodnie spało :(:(:(
ja zestaw śniadaniowy :)
Natalia, u mnie ostatnio dozorca o 5 rano rozwalał krzesła jakieś stare teściowej, która właśnie umarła ... :huh:
szczerze to nie wiedziałam, czy się śmiać czy płakać. :haha:
Sorry za offtop ...
ja właśnie skończyłam śniadanko i piję kawusie ;]
Piję kawusię i bawię się z Synusiem:)
ja się wlasnie zastanawiam co by tu zjeść :D
a ja wcinam kiełbaske:D
Ja się zastanawiam, czy pograć sobie w starcrafta i jaką minę zrobi mój mężczyzna, gdy już wstanie i zobaczy, że od rana gram... :/ Pewnie bez wymownego spojrzenia się nie obejdzie :P Grać?
zestaw śniadaniowy :D a za 20 min klientka :)
ja jak zwykle w pracy,co chwile zagladam na forum
jem na szybko obiad i w biegu bede sie szykowac na imprezke :tuptup:
Ja zaraz na obiad do rodziny :) No a teraz buszuje po forum :)
Ja spijam tradycyjnie kawkę przed komputerem i skaczę po forum :) A niedługo będę się stroiła do teściowej na obiad :/:...:[
ja sięwłasnie przygorowuję do pracy :)
Pierwszy dzień- trzymajcie kciuki :)
trzymamy mocno !!!:)
ja kawcia, lekarz, fotograf, szkoła, zus i inne tam :D obym wszystko załatwiła :p
już od 8 rano zbieram się, by jechać kupić struny do gitary bo mi jedna pękła :( a tak mi się nie chce zasuwać tyle kilosów po jedną głupią strunę^^
Trzymamy Sandra, koniecznie opowiedz jak było:D
ja właśnie czekam na klientke która miałą być o 10:30, a jest już prawie jedenasta, i cisza, buuuu
a ja dziś znów w pracy cała dobe :) dzis ide wypytać się do cosinusa o kosmetykę co i jak :):)