-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Cytat:
Napisał
zołzella
:wow::wow::wow:a jakżeś ty to zrobiła:wow::D
i do PL wysłali? powiesz jaka cena i jak to zamówic?:kwiatek:
Z przelewem western union płaciłam 180 zł około, jak na płytę pewnie większośc pomyśli że oszalałam ale nie mogę jechać na warsztaty także tak się pocieszam i kształcę :) wymieniałam się z nimi meilami po ang oczywiście :D
Wyslali do PL bez problemu :)
-
wow dziewczyny szalejecie - świetne zakupy :slina:
-
choko ilu watowy pochłaniacz :P ??
-
Sprawdzę w pracy ale w opisie pisze
"Mały pochłaniacz pyłu o wymiarach pasujących do każdego salonu. Nie potrzbujesz już dużego biurka, aby zmieścić swój pochłaniacz. Posiada taką samą moc jak większe pochłaniacze. Możesz go zabrać ze soabą gdziekolwiek zechcesz. Wymiary: 23.5 x 20 x 11cm."
-
Cytat:
Napisał
plushak
Z przelewem western union płaciłam 180 zł około, jak na płytę pewnie większośc pomyśli że oszalałam ale nie mogę jechać na warsztaty także tak się pocieszam i kształcę :) wymieniałam się z nimi meilami po ang oczywiście :D
Wyslali do PL bez problemu :)
dzięki :) własnie chodziło mi o kontakt z nimi:) czyli trzeba pisac do nich :) dzieki moze sie skusze :D
-
fajny pochlaniacz , może sobie sprawię taki bo mój już ledwo - nie dość że stary i brzydki to 2 śmigła sklejone klejem
-
Plusia Tobie ta płytka niepotrzebna;) w strołkach jesteś mistrzem (bynajmniej dla mnie:*).
Choko rewelacyjne zakupy.
A to moje skromne, ale są;)
-
shola82 - o będzie malowanie :ok:
-
-
moje zakupy paczuszka od DR musze wam powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z akryli kolorowych tych 3D kiedys kupiłam te iskrzące a teraz zwykłe kolory na prawde super sie nimi cieniuje :]
Załącznik 41441
wyczekane wizytówki zamowiłam te premium 500 sztuk ale muszę przyznać ze z jakosci wogóle nie jestem zadowolona nie tego oczekiwałam .Aha to zamazane to numer telefonu ofkors :P
Załącznik 41442
-
Paczuszka z DR niestety kolorki żeli 5d zupełnie inne niż na zdjeciach i chyba będę reklamowała:-/
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC04136.jpg
Przyszla jeszcze paczunia z Indigo ale juz nie zdązylam sie nacieszyc bo klientka gonila klientke. Jutro dojdzie druga paczka to obfoce:]
-
czekolada ten kolorek z prawej fajny ;)
moje dzisiejsze jeszcze ciepłe ra nails lacquerel
Załącznik 41461
i gazetka
Załącznik 41460
i jeszcze kupilam nawilżacz powietrza z olejkami eterycznymi który świeci i zmienia kolory :D
Załącznik 41478
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
moje dzisiejsze zdobycze są identyczne :D
-
A ja ostatnio nakupowałam pełno rzeczy jak byłam na wycieczce w Zakopanym :D
Kupiłam:
Ciupagę dla brata, bicz dla siostry :D taką deskę do chleba z góralami wypalonymi dla mamy, dla brata narzeczonej długopis w kształcie ciupagi i dla brata i taty po kieliszku do wódki w takim gorseciku z napisem zakopane i wyrytym góralem :D
-
Cytat:
Napisał
natalia268
Pozwole sobie odpowiedziec za Samcie, tak to Miss Sporty ^_^
PS poszukajcie teraz lakieru pekajace z Essence, bo kosztuje 7,99 zł o ile dobrze pamietam a eket ten sam wiec nie ma co przepłacac :)
znalazłam , kupiłam i jestem mało zadowolona :/ trzeba szybko malować jak porawiłam raz po razie to tam już nie popękał , pęka tylko pionowo:/ w poziomie nic a nic :/ Może dlatego że nie kupiłam bazy:/
a oprócz tego białego pękającego, kupiłam jeszcze miętowy, różowy do zdobień i fioletowy jest na nim napisane że do stóp i że antybakteryjny, kryje idealnie za pierwszym razem kolor booooski jutro dam zdjęcia w katalogu lakierów bo dziś mam pomazane a zmywacz się skończył:D
-
elu mam ten sam nawilżacz ale ja go kupiłam w belgii gdzie ty go kupiłaś ? ale jest po prostu cudowny pięknie nawilża powietrze i do tego świetnie pachnie :)
-
no to troszkę moich ostatnich :)
-
moje dzisiejsze łupy dwie posciele dla dzieci ,prześcieradło i drugi nawilżacz powietrza ten dla córki do pokoju ofkors :] a w tym co wczoraj kupiłam juz światełka przestały swiecic :] ale mi to nie przeszkadza i tak fajny jest :D
-
Cytat:
Napisał
xsunnyolciax
no to troszkę moich ostatnich :)
Xuny miałaś podkład 16 z rimmela przedtem ?
-
Plusia, miałam i byłam bardzo zadowolona, ale już wycofali go :(
-
No właśnie, ja go dorwałam na allegro, bo wydaje mi się że ten 24 jest gorszy ale nie wiem takie moje odczucie, kupiłam ten 24 i mi leży :(
-
To prawda, w ogóle nie kryje! Kupiłam i zaraz musiałam kupić drugi, ten 25. I powiem Ci, że jest bardzo fajny, taki jak 16 tylko w innym opakowaniu- przynajmniej w moim odczuciu. natomiast 24- totalna lipa!
-
O kurde jest 25 ! dobrze wiedzieć dziękuje:* już się martwiłam ufff :kwiatek:
-
A ja dzisiaj troszke pokupywalam na allegro
miedzy innymi takie buciki zdjecie narazie z allegro :Phttp://img01.allegroimg.pl/photos/or.../68/1553156839
-
Ja od lat nie moge sobie dobrać koloru podkladu, tak jak covera ze wzgledu na ciemną karnację:-/
Moje cudeńka z Indigo - covery, próbki, oliwki , hollywood gloss, kolorowy metaliczny akryl i hybrydka w kolorze granatu z drobinkami - zarąbisty kolorek!
http://i1091.photobucket.com/albums/...Zdjcie0211.jpg
-
kurdę, choco te słoiczki wygladają tak kusząco:buja:
co do podkładu, AA ma kolor czekoladowy, który wyglada naturalnie
-
-
Cytat:
Napisał
katarynka89
znalazłam , kupiłam i jestem mało zadowolona :/ trzeba szybko malować jak porawiłam raz po razie to tam już nie popękał , pęka tylko pionowo:/ w poziomie nic a nic :/ Może dlatego że nie kupiłam bazy:/
(...)
kazdy pekający lakier w taki sposob peka, nie chodzi tu o firme. I wcale nie tak łatwo nim malowac. Musi byc cienka warstwa i szybkim ruchem pedzelka. Poprawiac nie mozna.
-
chyba że tak :D jakoś na zdjęciach te pęknięcia są ładniejsze o wiele ;/ może szkoda że kolor biały i cienka warstwa lipnie wygląda :/
-
trzeba dojsc do perfekcji ;P trzeba ćwiczyc.. w zyciu nie ma tak łatwo hahha :D
dzis jade kupic gazetke AP :woot: :jupi: w końcu !
-
agaciorka fajne te butki i klapunie choco... jeszu ja to normalnie bzika mam na punkcie butow ,ale.... dzisiaj bylam na takich expresowych zakupach i butow udalo mi sie nie kupic ,ale za to...
-
a to mój
torebka espirit
i jeszcze parę szmatek w Sh
-
No no dziewczyny zakupy niezłe:):) Asiek boskie akryle!!
A to moje dzisiejsze lumpeksowe dla mnie i dla mojego mena:D
-
Asiu, akryle Nfu Oh :slina:
-
akrylki w" life" wygladaj o wiele lepiej:D.... a zobaczycie niebawem co ja z nich wymodze :skacze:(mam plan ;)
-
a to jest moja paczuszka z indigo i mistero milano od naszej forumowej chocolatki :) ... akryle są świetne
-
Cytat:
Napisał
minimouse
a to jest moja paczuszka z indigo i mistero milano od naszej forumowej chocolatki :) ... akryle są świetne
Bardzo fajna paczuszka też czekam na paczuchę od chocolatki myślę że jutro ją dostanę :]:]:]
-
choco. mini, asiek extra pazurkowe zakupy :slina: ale bym sobie nimi podziergała hehe :D
dziewczyny ciuszki świetne :ok: a buciki mmmm :D
a to moja wyczekiwana frezarunia :love::love::love: jeszcze kubeczki dla mnie i dla małża (pamiątka z Poznania hehe :P ),pojemniczki, storczyki, i pędzel :)
-
a to moje długo oczekiwane kochana choco :) ale to jesszcze nie wszystko czekam jeszcze na coverek i kolorówkę na razie tylko kolory podstawowe ale zamówię na pewno jeszcze inne
-
Dobijacie mnie dziewczyny:) piękne zakupy:)