Witam !! :kwiatek:
Printable View
Witam !! :kwiatek:
Czesc mam na imie Karolina i bede tu czestym gosciem:D
Witam wszystkie Dziewczyny :D
Witam wszystkich, mam na imię Danka. Od dłuższego czasu wczytuję się w wasze posty i jestem zachwycona. Bardzo się cieszę, że jeśli są jakieś uwagi do prac to jest to krytyka bardzo konstruktywna, a nie na zasadzie: "zrób kurs bo bez papierka jesteś nikim...". Uwielbiam Was za to..^_^ Mam skończone kursy na stylizację paznokci metodą żelową i akrylową, ale wiem że tylko praktyka może mnie czegoś nauczyć ... i dobre rady koleżanek po fachu...:). Cieszę się, że można na Was liczyć...
Witaj, witaj ;) czekamy na Twoje prace z niecierpliwością :D
Witam serdecznie. :)
Zaczynam swoją przygodę z żelami. Mam nadzieje że w razie kłopotów znajdę na forum wskazówki :D
witam wszystkie nowe dziewczyny ,na tym forum znajdziecie na pewno wszystkie nurtujące Was pytania :)
hej wszystkim:) trafiłam na to forum jak szukałam ciekawych motywacji ma wzory do malowania na paznokciach:D Mieszkam na obrzeżach Wrocławia, mam 24 lata i jestem mama słodkiej parki 1,5rocznego Adasia i 2letniej Naduśki:) Kocham zdobienie paznokci na wszelkie okazje tak samo jak projektowanie ciuszków... Niemam pojecia co jeszcze pisać:P jesli ktoś ma jakieś pytania pisać smiało:)
Hej, znalazłam się na stronce bo chciałabym się dokształcać i rozwijać umiejętności.
Lubię zajmować się paznokciami. W tym kierunku chciałabym zdobyć kwalifikacje i ewentualnie pracować jeśli efekty szkoleń i ćwiczeń spodobają się:)
Witamy :* znajdziecie tu wszystkiego co potrzeba ! :)
Witam serdecznie wszystkie dziewczyny. Nazywam sie Monika mam 18 lat i paznokciami żelowymi zajmuje sie od 14 roku życia , mimo tego dalej czuje sie zbyt mało doświadczona w tym temacie . Widze że chętnie tu sobie pomagacie dlatego pozwole sobie na zadawanie wam pytań . Ja też z chęcią sie odwdzięcze. Pozdrawiam
Witamy Witamy :* :przytul:
Pytaj o co chcesz tylko w odpowiednich tematach by nie zrobić bałaganu :D !
Witam wszystkich:) Mam na imię Agnieszka. Miło mi że znalazłam to forum, na razie maluję wyącznie swoje naturalne paznokcie (lakiery) ale niedługo wybieram się na kursy i do dzieła! Paznokcie to moja miłość:))
Witam :)
W listopadzie ukonczyla kurs stylizacji paznokci, jednak nie czuje sie pewnie w tej dziedzinie:/: w ciagu kilku dni z tego forum nauczylam sie wiecej niz przez 2 tyg kursu:skacze: Mam nadzieje, ze dzieki Wam podszkole swoje umiejetnosci :)
Mala mi, witamy gorąco :) na pewno się wiele nauczysz od forumowiczów :)
nowa jestem więc też się przywitam grzecznie i liczę na wsparcie oraz konstruktywną krytykę moich skromnych (wyuczonych metodą prób i błędów) umiejętności :D pozdrawiam
Witam:) Nazywam się Justyna i już od jakiegoś czasu buszuję po forum, jednam dopiero teraz zauważyłam taki wątek, więc spełniam swoją powinność;) Od miesiąca mam 22 lata. Jestem studentką dwóch kierunków magisterskich: Dziennikarstwa i komunikacji społecznej (specjalność edytorstwo tekstów) oraz Filologii polskiej. Od października zaczęłam także szkołę o kierunku technik usług kosmetycznych dlatego, że od wielu lat interesuję się pazurkami;) Planuję też zrobienie jakichś kursów w tym kierunku. Niestety narazie amatorka, jednak mam nadzieję, że kiedyś uda mi się osiągnąć "wyższy stopień wtajemniczenia" - być może także dzięki Wam, Drogie Forumowiczki:) Witam jeszcze raz:)
Witam wszystkich forumowiczów!!!
Witam :)
Również jestem tu nowa :). Pazurkami interesuje się od dłuższego czasu ale swojego pierwszego paznokcia zrobiłam... wczoraj :D także nie mam z dużego doświadczenia ale mam nadzieje, że dzięki Wam dużo się nauczę :)
Pozdrawiam
Witam
Magdalena, studentka II roku administracji. Paznokciami interesuję się od dawna, ale nie zrobiłam niestety żadnego kursu ani nie wykonuję ich "na zielono";) Poszukuję dobrego kursu w Szczecinie, zamierzam wybrać się na niego w marcu i mam nadzieję, że będę mogła spełnić swoje marzenie odnośnie profesjonalnej stylizacji;)
Pozdrawiam
Witajcie dziewczyny, jaa ale Was tu wysypało:) pytajcie śmiało o co chcecie, oczywiscie w odpowiednim temacie:) no :kwiatek:
Hejka!
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Nie zajmuję się paznokciami zawodowo, ale zdarza mi się czasem je obcinać, a nawet (choć sporadycznie) piłować.
Zobaczyłem kilka fotografii, które zrobiły na mnie duże wrażenie.
Są to prawdziwe dzieła sztuki. :ok:
Choć jestem facetem, zainteresowała mnie technika robienia takich arcydzieł sztuki użytkowej.
Przypomniała mi się moja przygoda z modelarstwem. I to, że trzeba mieć zdolności manualne neurochirurga i nerwy jak postronki.
Podziwiam Was dziewczyny. :)
Do usłyszenia/zobaczenia/poczytania na forum
Witam kobietki :)
Wreszcie znalazłam czas, żeby się przywitać :)
Mam na imię Elwira.Jestem po policealnej szkole kosmetycznej i po studiach na kierunku kosmetologia. Moją pasją są pazurki i wszystko co z kosmetyką związane. Mam nadzieję, że wiele się od Was nauczę :) i sama będę mogła co nie co pomóc.
Cześć wszystkim :macham::macham::macham:
Mam na imię Milena i od roku praktykuje pazurki żelowe :D teraz będę zaczynała pracę ze zdobieniem akrylem i farbkami akrylowymi ;) przyznam się szczerze że zakochałam się w żelu :love: niedługo zamierzam pójść na jakiś kursik doszkalający :ok:Liczę na miłą współpracę :kwiatek::P
Witamy nowe osóbki i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa na forum :)