Wróciłam ze szpitala gdzie założyli mi testy na plecy, tak swędzi że się wścieknę a ponad to śmierdze cała jakimiś zapachami kwiatowymi :/ fuuuu
Printable View
Wróciłam ze szpitala gdzie założyli mi testy na plecy, tak swędzi że się wścieknę a ponad to śmierdze cała jakimiś zapachami kwiatowymi :/ fuuuu
Też lecę do cosinusa ale skladać papiery do plastyka :p
Byli :przytul:
plushak jakiego plastyka? u mnie nie ma takiego kierunku :(:( niestety..
Się pochwaliłam i nie wiem czy wyjdzie bo mało osób chetnych ... :(
standard kawa i forum :)
rzadko mam czas na kawe i forum,dzis jestemw domku moge tu troche posiedziec
Ja tym razem herbatka i forum:)
a ja wyjmuję zza telewizora kolejno: dwie maty do tanczenia, plyty cd, ktore sie zsunely, fakture, niezaplacony rachunek za komorke, kocia kupe, dwa dlugopisy.. flaszke pusta po wodce?????
gitare zbity wazonik i duzo kurzu, a wszystko to.. przez kocia kupe wlasnie:skacze:, bo smierdzialo i doszlam gdzie;]
dzikakura Ty to jesteś agentka :P
a mi się wysypał różowy brokat i świecę sobie jak świeżynka z czarnobyla :blink:
ale grunt że oczy widzą co na forum nowego :skacze:
czarnobyl mnie rozwalil:skacze:
Kura wychodzi że niezła imprezka była ;) :D
Słucham muzyczki... :]:]:]:]:]
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_518qocrsyI]YouTube - louis armstrong what a wonderful world[/ame]
próbuje nadrabiać zaległości na forum ale mi nie wychodzi :p
czytam sobie forum :) tyle jeszcze przede mną do poczytania:D tyle ciekawych tematów tu :)
no ale zaraz się kładę :(
zaraz będe sobie farbować włoski i robić pazurki :) No i dzisiaj dzień lenia :)
A ja się właśnie skończyłam upiększać i jadę zaraz do mamusi na obiadek :D
siedze w domku, przeglądam forum i nadrabiam zaległości :)
oglądam wanted a zaraz podążam na kości
Ja spijam jak zwykle kawkę i szukam inspiracji na dzisiejsze pazurki, wiem że mają być zielone ale kompletnie nie mam na nie pomysłu :huh:
pije 2ga kawe i zaraz jade po stol do pazurow ,bo stary mi stlukli przy przeprowadzce...buuu
poczytam tu troszke i zabieram sie za lekcje.,. :/:
Od 8 rano zbieram się za sprzątanie ale w ogóle mi nie idzie... :huh:
hmmmm....teraz to moze i nic nie robie ale za chwile ide skonczyc druga lapke sasiadce :D
pierwszy raz robie komus pazurki i powiem, ze jakis tak mi ciezko na kims, wole na sobie :P
choc mimo ze budowa u mnie lezy to jestem ciut zadowolona :D