Iza jak dla mnie wszystko tam ci się udało i french i kwiatki są śliczne:ok:
Printable View
Iza jak dla mnie wszystko tam ci się udało i french i kwiatki są śliczne:ok:
Nati piękny czyścioch.
Iza mi też się te kwiatki baaardzo podobają,piękne pazurki :)
dziewczyny śliczne te wasze frenchosy:P
Zyza - dziękuję za info, myślę, że też je jeszcze pilnikiem "przelecę" w ten sposób i obawiam się, że te mogę zostać od tego kształtu uzależniona :skacze:
woszczur, kwiatki wyszły pięknie, a czemu nie udany? Kurde, ja tam nie widzę nic nie udanego.
Natii, piękny, dopracowany, klasyczny french.
Woszczurku, a w którym miejscu on nieudany?? Przecież śliczny jest i te kwiatki... Ach... :love:
Natii, śliczny czyścioch :D
Natii jaki wspaniały frenchos :D Śliczny i delikatny :)
Woszczur, nie no kwiaty pierwsza klasa :D
dzięki dziewczyny za miłe słowa.. no wiecie ze ja to wszytsko widze jak coś jest nie tak... troche wyszedł niejednakowy ten french, bo na jednym jest french dłuszzy a w drugim krótszy (chodzi i o białą końcówke)
ale kwiatek mi sie (wreszcie) podoba.. robiony białym akrylem z GN... jak to mówią dziewczyny "samokwiatkorobiący" :D
Nati cudny czyścioszek :ok:
Iza rewelacyjne pazurki-wszystko i kwiaty i uśmiech i wogóle ;)
a tu taki skromy frenchyk na ogryzkach bez covera bo nie mam tego żelu a akrylem nie mogłam zrobić bom miała za mało liqiuidu:/:
ładny ale czemu skóreczki nie wycięte nunu :D jednak cover to dar bogów-bez niego jak bez powietrza he he
a to moje dzisiejsze:) z różem :)
http://images45.fotosik.pl/322/8d323b03d5284b86m.jpg
Renatko oczytaj i popatrz na pazurki prawidlowo zbudowane,sa za szerokie ,french za wysoki ,bez usmiechu,ale zdoobienie ladne
zgadzam sie z Kaska, ciezko wygladaja przy tak wysokiej bialej koncowce, troszke musisz podpilowac boczki, trzymaj pilnik sztywno.. :)
ale Renatka nie przejmuj sie, kazda z nas miala wzloty i upadki...
forum jest od tego byc z niego czerpac wiedze i pomagac sobie wzajemnie a tu tej wiedzy i pomocy znajdziesz sporo :)
Renatka za duża końcówka french, należałoby także wypiłować bardziej boki, pracuj pracuj, a będzie coraz lepiej :)
Mój french na mega mega szybko bo miałam ważne spotkanie a wstydziłam się iść w tych moich pałkach a szpice połamałam przy myciu okien :o
:)
http://3.bp.blogspot.com/_36aj_GHEjR...0/P8020338.JPG
siostrowe ;)
Załącznik 27930
Załącznik 27931
Kaniusia - ładniutkie :ok:
Kobietazpazurem - śliczny ten french, ja bym takiego nawet w 10 godzin nie zrobiła, a co dopiero na szybko. Powiedz mi proszę, jeśli oczywiście to nie tajemnica :p jak mocujesz "kryształki"???
Królowa - fajniutkie te naturalki i jaki fajny kwiatek namalowany, ja właśnie zamówiłam sobie 3 farbki i pędzelki, ciekawe co mi z tego wyjdzie :p pewnie nic fajnego, ale spróbuję, nic nie tracę ;)
Sandra cudny frenczyk :wow:
Królowa ślicznie :ok:Jak robisz fotki to dosuń paluszki klientkowe bo takie jakieś rozkraczone je trzymają :D
Kaniusia bardzo ładne ;)
Kaniusia bardzo staranny i ładny frenchyk!!!
Sandra wspaniały french z perfekcyjnym uśmiechem :ok:
królowa ładne pazurki - subtelna i z urokiem :)
kaniusia śliczne czyściochy :)
Sandra bardzo ładny frenchyk ;)
kobietazpazurem french jest piękny!!
Sandra, ten uśmiecz jest cudowny,prześliczny french!!
Kaniusia, siostrowe śliczne :D
Kobietko jaki uśmiech :D Mega świetny french, nie wygląda wcale na taki robiony w pośpiechu :)
Królowa fajne malutkie delikatne pazurki :)
Sandra jaki boskie frenchos, super usmieszki
Sandra boskie uśmiechy :love: super wyglądają :) tylko na małym paluszku troche Ci sie chyba french przypiłował ale to i tak nic :) całość rewelacyjna
wspaniale frechne
az mozna godzinami patrzec:)
dzięki za rady ;)
co do covera to dziewczyna nie chciała ;/ nie wiem czemu... przyniosła zdjęcie ze takie chce to takie zrobiłam ;)
ale będę pracować dalej ;)
jeszcze raz dzięki za rady:)
moje dzisiaj robione :D
korcia sliczne :)
takie mini szpicki frenchowe ;)
Korcia jakie piekne kwiatuszki, slicznie je zrobilas :)
a frenczyk jest elegancki :) kolorek rozowy boski :D
Kasia bardzo ladnie, tyle ze ciut jak dla mnie szpiczasto wyszlo jakos :P
Rudzia bo to mialy byc szpice ;)
korcia, fajne klorki.. i chyba mam deżawi :haha:
http://forum.wzorki.info/members/177...ture13004.html
prawie jak bliźniaczki :haha: bardzo mi sie kwiatki podobają i ogólnie :good: tylko kamila juz powiedziałą co z coverkiem i bedzie jeszcze bardziej :good:
dziewczynki śeiwtne prace a to dzisiejsze
Załącznik 27950
biała piękny frenchyk
kasiaczek super te mini szpicuchy
biala ladniutki ten fernchyk
korcia ładniusie :)
kasiaczek cuuuuda :) cudne szpicki :D
biała ale czyścioch świetny!!
kinga ładny frenchyk :ok: