Witam wszystkich.Jestem tu od dzis .Mam nadzieję że mi sie spodoba.
Printable View
Witam wszystkich.Jestem tu od dzis .Mam nadzieję że mi sie spodoba.
Pati88 niezmiernie nam miło ^_^
Witamy was w naszych szeregach :ok:
Witam!!!Jestem tu nowa i troche tu zagubiona:)Ale pomalu sie rozkręce!!!Pozdrawiam
Witam:)forum inne niż wszystkie ale powolutku mam nadzieje ze sie zaaklimatyzuje:)
Witam!
Mam nadzieje ze bede tutaj spedzac moj wolny czas :)
pozdrawiam*
no my też witamy i mamy nadzieję że się tu szybciutko zadomowicie :]
hehe no to i ja się przywitam:):)
witam:)
:ok:
Witam serdecznie
Mam na imię Kasia i mam za sobą dopiero cztery rączki zdobień :( Zatem widzicie, że czeka mnie dużo pracy i wiele pytań do Was ;)
pytaj śmiało , tu na pewno uzyskasz odpowiedzi :P
witam, witam i ja bardzo serdecznie :) Mam 18 lat, uczę się w 2 klasie liceum, a pazurkami akrylowymi zajmuję się od roku, ale ciągle się kształcę ;) Nie jestem po żadnym kursie, eksperymentuje na sobie i najbliższych, pomocnych koleżankach ;) mam nadzieję, że się czegoś od Was drogie Panie nauczę ;) Pozdrawiam Was bardzo serdecznie ;**
WITAMY :kooffa:
witamy:)
witam wszystkich :))
Witam wszystkie stylistki:)
Pazurkami bawię się już kilka lat, ale co dzień uczę się czegoś nowego i myślę że i tu znajdę wiele dobrych rad:)
witaj:)
Witam!!! Pierwszy raz zalogowałam sie tutaj juz dosyc dawno temu, ale niestety zapomnialam i nicka i hasła, ze musialam sie teraz od nowa rejestrowac. Zajrzałam na kilka forum i są bardzo ciekawe:))) Interesuję się paznokciami. Troszkę sie nawet na tym znam:) Mam nadzieję, że dowiem sie tutaj m. in. o możliwościach przeszkolenia sie w tej dziedzinie, a dokładniej zależałoby mi na zdobyciu certyfikatu.
Do tego forum zostałam zaproszona przez administratora:) Mam 17lat i paznokcie to moja pasja od 2 lat:) Pozdrawiam:)
Hey Girl przez którego admina zostałaś zaproszona :D bo tego nicku nie kojarzę :P
Witamy :D
Witam. Czy bądąc tu pierwszy raz mogę wziąć udział w konkursie?
ps. mam na imię Ewelina i stylistką paznokci jestem od ponad 5 lat
witamy tak możesz wziąć udział :)
ps. jeżeli chcesz uzyskać rangę stylistka paznokci przeczytaj ten wpis http://forum.wzorki.info/rangi/64-st...-po-range.html
Witam! Pierwszy raz spotkałam sie z tak ciekawym forum ;) bardzo tutaj sympatycznie i z pewnoscia zagoszczę tu na dłużej :))
witam nowe forumki :)
a dzień dobry wszystkim.. mam nadzieje, że znajde odpowiedzi na nurtujące mnie pytania jak również i ja będę mogła Wam służyć pomocą :)