:crazy::crazy:Piatyelek, masz cos przeciwko bym zgapila pomysl i wlasna lampe przyozdobila??? Wyglada to rewelacyjnie. No coz, tylko cwiczyc i cwiczyc, moze kiedys sie uda:crazy::crazy::crazy:
Printable View
:crazy::crazy:Piatyelek, masz cos przeciwko bym zgapila pomysl i wlasna lampe przyozdobila??? Wyglada to rewelacyjnie. No coz, tylko cwiczyc i cwiczyc, moze kiedys sie uda:crazy::crazy::crazy:
piatyelek jestem zachwycona tą lampą.. Coś świetnego!!!!
pierwszy dzisiejszy malunek. nie wygrałam bitwy z aparatem, potem jeszcze nad tym popracuję i podmienię na ostrzejsze:)
asia fajnie ci to idzie:D poszukaj czegos plastikowego w domu, lepiej sie cwiczy jak idzie z poslizgiem niz na kartce:)
ja zaczynalam moje gnioty malowac na pudeleczku plastikowym na zelki kolorowe i wychodzilo lepiej niz na kartce:D
dalsza czesc moich gniotow:huh:
zamecze was chyba dopoki nie zacznie mi wychodzic ;P
agulusia piękne malunki:D
piatyelek :szczena:opada, piękne malunki
no agulusia szalejesz :D super :D
Agulusia dzięki za porady:D musze sę jutro rozejrzeć za czymś:) wklejam bardziej wyrazne zdjęcie. z tych różyczek jestem dość zadowolona, natomiast listki pozostawiają wiele do życzenia hehe:)
robione tymi pędzelkami z różową końcówką. jutro będę tymi panterkowymi robic:) cały malunek jest mały, jutro zrobię zdjęcie z tipsem czy czymś żeby było wymiar widać;)
Asienko bardzo ładne kwiatuszki :kwiatek:
zgadzam się kwiatuszki są prześliczne :)
ale cudo!!! normalnie nie moge się napatrzeć !!!
To może i ja coś wklepie...
http://pu.i.wp.pl/?k=NjQ5MTU2ODYsNDU...kwiatuchy1.jpg
mistrzostwo:szczena:
Przepiękne te Wasze prace.
Wychodzi na to, że tylko ja nie umiem malować !
o matulu!! to ludzka ręka robiła??
też sie miałam pochwalić bo własnie se lampe ozdobiełam... zerżnęłam pomysł z piatyelek ale chyba se dam doopie spokój bo sie tylko skompromituje :lol:
ja sie wogole nawet nie odzywam ... dziewczyny cuuuuuuudaaaaa !!!!!!!!!!
dłam do ćwiczen ale tu tez dam. niech bedzie
http://images45.fotosik.pl/249/3bb626f56ebef92dmed.jpg
Wooow.. ożesz w mordę... chyba sie zawezme i swoją nówkę sprobuję wymalować.. Pozazdroscilam!
choco do roboty!!:D
woszczur, no cudowne :) kurde też bym tak chciała umieć :)