na pewno bedzie co oladac!!!! Iczym oczka nacieszy a nie tutaj takie marudzenie!!! Wiara w siebie to podstawa
Printable View
na pewno bedzie co oladac!!!! Iczym oczka nacieszy a nie tutaj takie marudzenie!!! Wiara w siebie to podstawa
ja z pazurkow jestem zadowolona, bo nawet fajnie wszyly:) gorzej ze zdjec, bo musialam robic na szybko i wybierac pierwsze lepsze... ale najwazniejsze ze zdazylam:)
ja też. no jesteście nie zawodne.
dziewczynki w regulaminie jest podane że prace zostaną pokazane w ciągu 48 h. wpłynęło sporo prac, a poza tym nie które trzeba pomniejszyć bo są za duże. życzę cierpliwości. bo trochę to potrwa. :skacze::skacze::skacze:
ja tak samo:) zdjęcia bida z nędzą:) a mój kochany wrócił o 4 rano, więc dobrze że zrobiłam i wysłałam:)
i dzięki za maila:)
myślę że jak zobaczę wasze to mi szczęka opadnie i podpatrzę jakiś pomysł na swoje (jeżeli chodzi o ekstrawagancję jestem swoją najlepszą klientką - zawsze się dam na wszystko namówić:):) )
No Ziziu i Kamisku w takim razie czekamy te straszliwe 48 h :D
pewnie ze poczekamy, właściwie to nie mamy wyjścia
Dziewczyny dobrze że nie jesteście w pełni zadowolone z prac, bo to powoduje, że chcecie się rozwijać dalej. Z drugiej strony taka samoocena niska, to nic dobrego. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze i że jest to super okazja do treningu:)
kurcze ja się nie mogę doczekać...
Poziom na pewno bardzo wysoki, a dziewczyny tak tylko marudzą bo nie chcą się wywyższać :D
nie moge sie doczekac prac łiiii :)
;(kurcze ale jestem nie cierpliwa;(
chyba nietylko ty ;) my wszystkie ;) kamisku kiedy wystawisz prace ?? ;>
mnie też już skręca z ciekawości :slina: :slina: :slina: nie mogę się doczekać fotek :minka: :minka: :minka:
KamisQ kiedy prace wystawisz? już mnie zżera z ciekawości :D
hehe to co bedzie się działo przy wynikach...:):)
tez się nie mogę doczekać:) a Kamis wsiąkł :)
Wsiąkł na pewno przy przygotowaniu prac hehe tyle ich narobilyście :P
Ja już mam stan podgorączkowy od tego czekania :)
Jeszcze troszkę poczekacie ;) Ale jak warto...
nie moge sie tez doczekac, juz chcialam sie pytac czemu termin wystawienia prac nie jest wiazacy dla szefostwa ale mi sie daty pomylily ... heheh :)
mzślałam że już będą... ;/;(
dziewczyny 48 h. wcześniej nie będzie.dziś wieczorkiem na pewno będą.:skacze::skacze::skacze:
tez umieram z ciekawosci poziom zapewne bedzie wysoki
;( myslalam ze sie obudze i zobacze juz przepiekne prace :( ale warto poczekac jeszcze do wieczorka :) a moze kamisek sie szybciej uwinie ;) kto wie :D
ło no widzisz :skacze: :skacze: nawet nie wiedzialam :) pewnie gdzie do cieplych krajow ? hihi wynikow to raczej ziziu nie bedzie tylko prace wystawione :P:P:P