a Wy jak zwykle dziewuszki niecierpliwe :P hehe ja tam jak zwykle loozik ;P w koncu sie doczekamy :P
Printable View
a Wy jak zwykle dziewuszki niecierpliwe :P hehe ja tam jak zwykle loozik ;P w koncu sie doczekamy :P
no może się doczekacie kiedyś:skacze::skacze::skacze:
zizia juz wrocilas ?a taki spokoj byl ty dreczycielko hihihih
mała ja nigdzie nie wyjechałam tylko neta nie miałam.ale już mam.:skacze::skacze::skacze:i teraz już nigdzie się nie wybieram.:skacze::skacze::skacze:
hahaha no chodzilo mi ze wrocilas na forum hihihihi
mala uważaj bo ci bana dam do czasów wyników:skacze::skacze::skacze:jak będziesz niegrzeczna:skacze::skacze::skacze:
mała przeżywa jak stonka wykopki :D
mała się napaliła na te prace jak szczerbaty na suchary :D :D :D
albo znów... przeżywa jak mrówka okres :P
jeszcze troche i będzie można spisac złote myśli, jak bardzo mała chce prace:D
Prawko przeżyte to teraz ja bede przeżywać konkurs hahahaha dawać mi tu szybko prace!!! :tuptup::tuptup::tuptup:
ja tez z checia zobacze co ciekawego natworzylyscie dziewuszki :)
niema tak łatwo. musicie jeszcze poczekać. tzn do 15,12 do godz 24.00:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
no to będą nas tak molestować do ostatniej chwili no... pieronki jedne :P:P
no przepraszam kamis obiecal fotki na jutro a wyniki wiadomo do 15 hihih
a ja prosze wnyiki 14 w moje urodziny ahahh
zrobmy tak zeby bylo szybciej to zdjecia w moje urodzinki :D czyli jutro hhaahah
ojej ojej ... ja się też doczekać nie mogę, żeby zobaczyć Wasze prace :)
no jakie wymagania. paczcie się. a w główkach to się nie przewraca. nie damy prac.a to dla tego że jak damy prace to będziecie chciały już wyniki:skacze::skacze::skacze: za dobrze was znamy:skacze::skacze::skacze:
zabijasz mnie ziza;D
ciekawe kto wygra?
gdzie można znaleść wyniki???? :)
oż Wy....
to sie ugryżcie! :P .. w nosy...
sami siebie albo nawzajem :P
Kamis - zizie ugryz mocniej :P
no dobra już nie będę taka. kamisowi pad komputer. jak naprawi to wstawi wam te fotki. tylko daj cie trochę wytchnienia.:*:*:*