MILENKO...a do Ciebie dotarł juz??
Printable View
MILENKO...a do Ciebie dotarł juz??
No właśnie dziewczyny moze juz sie wszystkie ujawnimy kto komu bo ja bym chiała wiedzieć czy do mojej wybranki juz coś doszło??
myślę że już można by się ujawnić :) ale to może na pw ? hmm czy tutaj ?
a ja jeszcze czekam
Na pewno dojdzie :ok: twój mikołajek to pewniak tylko z pocztą bywa różnie ..
wiem,wiem ale jestem bardzo niecierpliwa:D
ANETKO nie martw się ja też czekam. tak ze nie jesteś sama:*:*:*
ja do mojej mikołajki wysłałam maila przez forum, ale wiem że teraz prawdopodobnie nie ma jej w domu. ale puściłam poleconego, więc dotrzeć musiało:) zaczyna się niestety wzmożona praca poczty:/
a oto mój prezencik
dostałam właśnie prezencik :yess::yess:
Dziękuję Ewelinko :*:*;*:)
ode mnie powinien już dojsć bo w zeszły czwartek wysyłałam... ale coś się pani N nie odzywa, więc chyba na priva musze napisać i spytać, bo jak coś coś to awanturę na poczcie zrobie :P
i ja też czekam na mojego mikołaja :) i ciekawość mnie zrzera którz to taki hihi
ojej :* to sie ciesze ze trafiłam:*:* bede pamietala na nastepny raz jak bym cie wylosowala xD:D:*:*
kurcze ja tez nadal niewiem czy moj dotarl :(
a mojej MIKOLAJCE bardzo dziekuje :*:*:*
dzisiaj dostałam paczuszkę, proszę się przyznać kto był moim mikołajem :) dziękuję ślicznie, napewno się przyda, tzn. w tą "skarpetę" mój telefon w żaden sposób się nie zmieści ale smycz bardzo mi się podoba i miałam zamiar zakupić takową więc, prezent trafiony.
Jeszcze raz ślicznie dziękuję!
Piękna skarpetka i smycz:)
A mój Mikołaj chyba całkiem pobłądził i jeszcze szuka mojego adresu, już się doczekać nie mogę.
A ja właśnie dostałam PW że moja paczuszka dotarła :) Cieszę się bo szła aż do Irlandii :) tydzień to trwało ale doszła hehe Całuski dla mojej obdarowanej ;) :*
oj dotarł!!! i to jaki!!!:wow::wow::wow::wow:! nigdy nie dostałam tak świetnego prezentu!!!! trafiony na maxa!!!!:skacze::skacze:
Dziewczyny dostałam śliczną choinkę!!! Bomastyczną!!!jestem zachwycona!!! i zestaw: kolczyki i pierścionek:) P-I-Ę-K-N-E!!!!:love: kwiaty chyba ręcznie malowane przez zdolną panią mikołajową!!:love:!!już pisałam na pw że będę je nosić z dumą!!!:skacze::skacze:dziękuję bardzo mikołajowo:love:
edit7715.....to ja byłam twoim mikołajem:) cieszę się, że ci się podoba:)....bo w dobieraniu i dawaniu prezentów raczej słaba jestem:wstydek:
kalaga wrzucaj fotke:D:P
no a ja wczoraj dostałam paczuszkę. i jestem w szoku. nie wiem czym sobie zasłużyłam na tą rózgę;(;(;(;(;( ale niech będzie. fabi dziękuję
haha Zizi Ty dobrze wiesz za co dostałaś tą rózgę !!!! ;P
zasłużyła, co nie mała?:skacze:
słuchajcie zizia zaraz użyje tej rózgi na nas:D:D
hihi, bo zizi to niegrzeczna dziewczynka, dlatego sprawiłam jej rózgę:D Mam nadzieję, że reszta doszła w całości;)
kurcze szkoda że tak późno tu do was doszłam ;)
chętnie sama bym się pobawiła w mikołaja ;d
mam nadzieje że plany z czymś podobnym na walentynki wypalą ;)
a jak nie to poczekam do następnego mikołaja ;)