U mnie tez sloneczko i +16 stopni
Printable View
U mnie tez sloneczko i +16 stopni
....A po burzy znów wyjdzie słońce....:]
http://img401.imageshack.us/img401/8595/dsc00992k.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/5017/dsc00994a.jpg
piękne słoneczko
sloneczko zaczyna juz zachodzic, ale jeszcze swieci :)
ja od kilku tygodni mam slonce :D
dzisiaj temperatura miala ok 25 st :)
ale masz super :D u mnie dzis bylo troche chlodno ehhh ciagle ten snieg lezy w gorach...
na Śląsku i w Zagłębiu pogoda też dzisiaj dopisywała, ok. 21 stopni :skacze:
Jak u Was z pogodą ? bo jak oglądam te powodzie w tv.. to jestem przerażona :(
U mnie w końcu przestało padać...
u mnie leje cały czas :/:
u mnie taka wstrętna mżawka jest :/:
pada, pada, pada...
ja już chcę słońce!
wiem co czułaś Szpila.. u mnie są 4 dzielnice miasta zalane i nie przejezdne :/: ogólnie to u mnie tak wygląda..
niech już przestanie padać..
u mnie narazie nic nie jest zalane bo mieszkam na dolnymślasku, ale do nas i tak zawsze dochodzi cała ta woda i Bóbr zawsze wylewa, więc to pewnie i tak nieuchronne :/:
Jedna z ulic Katowic:
Logowanie do nasza-klasa.pl
U mnie w Katowicach dzisiaj lepsza pogoda niz pare dni temu tzn. pada lekka mzawka co jakis czas.
wspolczuje wszystkim ludziom co stracili dach nad glowa :(
tragedia :( poludniowa czesc Polski od tej powodzi w '97 co rok prawie to samo ma :(
stracisz dach nad glowa, wybudujesz nowy i znow to samo :(
wspolczuje...
u mnie tez juz 2 tyg pada :( i jest strasznie zimno...
rany... jakos strasznie mnie poruszyła ta powodź..
Fala doszła i do Warszawy... jak ogladam okolice Wisły itd to aż oczom nie wierze... pare dni temu sobie tam spacerowałam , a teraz jak pokazują to rany... to niewyobrazalne jaki wielki obszar :(
Niech juz to wszystko minie !! eh...
Tym które mieszkają w miejscach zagrożonych serdecznie wspołczuje.. to coś masakrycznego :(
Natalia ja w poniedziałek popołudniu normalnie sobie szłam drogą, następnego dnia już było wody po kolana i droga była zamknięta :(
na szczęście już nie pada non stop, większość dróg już jest przejezdna, nawet jutro mają otworzyć w końcu most :skacze:
Ja rowniez wspolczuje:(
u mnie tez pada:(
u mnie dziś baaaardzo słonecznie ale woda zalała cały bulwar. Wisła wylewa nieźle a fala z Włocławka z tamy dopiero ma nadejść a już jest nie fajnie.
u nas wczoraj bylo pieknie, goraco,ale wieczorem lalo przez pol godzinki,dzis narazie bez slonca,bez deszczu,raczej nam powodz nie grozi