Odp: Lampa UV - Zakup lampy UV (LED)
Kupilam ta lampe i uwazam, ze zarowki w niej sa slabsze. Mam stara lampe gdzie zarowki jeszcze wytrzyuja do tej pory - a ta lampa po kilku miesiacach wysiada pod wzgledem zarowek. Gdy przelozylam zarowki z tamtej lampy do nowej - to zanim sie zapala mija czas i jakos tak dziwnie zaczynaja mrugac - czy wlozylam zarowki do nieodpowiedniej lampy?... czytalam kiedys, ze lampy sa indukcyjne czy jakies hihihi ale juz zapomnialam jak to dziala...........Poza tym lapma jest poreczna - timer i suszareczka bardzo przydatne:)))
to mówicie, że jak żaróweczki mi przestaną działać, to zakupić sobie inną lampę, w sumie chyba zakupiię ja wcześniej najwyzej bede miala dwie, bo moja zaczyna coś ostatnio mnie oszukiwać raz się włącza a raz nie, raz utwardza a raz nie;p
dziekuje za podpowiedz kupie sobie ta z sensorem znalazalm jakas za 70zl;p
czesc dziewczynki.powiedzcie mi proszę czy warto zakupić lampę 14W? tzn na 2 żarówki?
link jaapee * LAMPA UV 14W + 2 ŻARÓWKI ***CENOWY HIT*** (2427129499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
w sumie mam 2lampy tunelowe ale maja juz 6lat no i ich wyglad mówi sam za siebie :P tzn.klientki wkładając dłonie zachaczały masa żelowa i nieestetycznie to wyglada.
pomóżcie proszę :-)
http://www.sosnowiczanka.pl/galerie/7/756_1300.jpg
Zdjęcie z google.
Mam tę lampę, kupiłam jakieś zwykłe świetlówki do 10 zł i jak je wkładam to nie działają ;(
Może mi ktoś ( najlepiej kto ma taką) poradzić jakie kupić> Z tych tańszych.
---------- Dodano o godzinie 15:10 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:32 ----------
Ok już wszystko wiem, sama doszłam jakoś. :)
dla innych dziewczyn ktore maja problemy ze znalezieniem odpowiednich zarowek do lamy takiej jak pokazala gorzka...w alle maja zarowki do nich, ja osobicie tam zamawialam i dzialaja:)
PerfectBeauty wszystko do paznokci - Lampa UV 4x9 W
krótkie pytanie: czy polecicie? czya któraś z was ma ?:)
chce kupic tylko ze wzgledu na żel nawierzchniowy do akryli...
żelami się jeszcze nei zajmuje;pp
:kwiatek:
Możesz spokojnie zamawiać - taką lampę mam od początku mojej zabawy z pazurami i działa do tej pory choć używana teraz do stóp.
Dziewczyny szukam jakis opini na temat takiej lampy UV Lamp Elegant
Bo szykuje mi sie kupno nowej a tam wpadla mi w oko ;)
Dziewczyny pomóżcie. Kupiłam dzis lampę rosaris - LAMPA UV *4 żarówki*wentylator* PROMOCJA (2602023659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i dostałam do nich żarówki. Nie wiem o co chodzi ale nie utwardza mi ani bazy ani lakieru(uzywałam lakieru z 2 różnych firm). Czy to może byc wina żarówek? polecacie jakieś?
Wszystko możliwe. Mogą być albo stare lub uszkodzone. Ja kupując raz lampę przez allegro miałam podobnie. Konkretne żarówki - ciężko mi powiedzieć, zamawiam w hurtowni kosmetycznej i są dobre, długo wytrzymują ale nie pamiętam żadnej nazwy firmy.
Ja będę wymieniać w swojej też na dniach i widziałam, że mają żarówki na allepaznokcie, na modenanails i u dobrejrady są :) Ceny podobne, do transformatorowych ciut droższe( o 2-3 zł), do elektronicznych tansze :)
Hej dziewczyny, mam pytanie odnośnie lampy. Otóż wybrałam model który chciałabym mieć ale kiedy zaczęłam szukać dokładniej znalazłam jakby różne wersje, albo te same lampy ale różnych producentów. Pokażę zdjęcia może ktoś skojarzy która z tych lamp jest najlepsza?
http://img05.allegroimg.pl/photos/or.../99/2669879911
http://img16.allegroimg.pl/photos/or...4/2679299480_2
http://img16.allegroimg.pl/photos/or.../48/2644414862
Którą wybrać?
Witam, pomóżcie proszę wczoraj moja lampa stwierdziła, że to już koniec naszej współpracy....
teraz zastanawiam się nad nową czy zwykłą tunelówką czy może led?
czytam i czytam i im więcej czytam tym mniej zdecydowana jestem ;(
ja mam taką różową już ponad 2 lata Lampa cyfrowa LCD biała z sensorem - Lampy UV - NeoNail
jestem zadowolona.
a ja z kolei mialam problem z kupieniem dobrych zarowek do lcd i najbardziej lubię klasyczne tunelowki, niezawodne są :)
z ledowymi, musisz się upewnić, że napewno utwardza wszystkie stoje produkty (zdarza się ze lampa firmy x utwardza tylko firmę x)
Jakby któraś z Was była zainteresowana to mam dwie lampy na sprzedaż
http://forum.wzorki.info/ogloszenia/...-new-post.html
ogladałam dziś la femme i podobno utwardza kolorowe i hybrydy shellac
Lampy La Femme mają od 10-15W podczas gdy Harmony od 45W w zwyż. Obawiam się ze nie utwardzą Harmony. Wszystko też zależy od układu żarowek w lampie.
lampa led mistero milano na pewno utwardza harmony,ins i charbonne
to nie będę ryzykowała... kupię zwykłą tunelówkę
Miałam ją na testowanie i Harmony ani CND nie utwardzała
Cytat:
Napisał
MadaPP
Klasyczna tunelówka. I to jest to!!!!!!!!! Ja już sie nie dam naciać na nic innego.
Należy tylko zwracać uwagę na możliwe czasy pracy, dla mnie np najlepsze są takie lampy, które mają 90sek (hybrydy), 120sek i nieskończoność