ja nie będę mieć lampki i frezarki...
a i od razu przepraszam za moje rozczapirzone pedzelki :D żeby sie ktos nie przestraszył :>
Printable View
ja nie będę mieć lampki i frezarki...
a i od razu przepraszam za moje rozczapirzone pedzelki :D żeby sie ktos nie przestraszył :>
ja mogę wziąć lampę uv (nawet żarówy mam nowe :D), frezarki nie posiadam (tzn mam coś a'la frezarka takie na baterie z rossmana :skacze: w sumie to nawet fajnie się tym dziury wierci w paznokciu, może wezmę :P) a lampki oświetleniowej raczej nie upchnę :( musiałabym wtedy brać i kufer i torbę:/ a jadę pociągiem :( ale jak co to ja mogę nawet przy świeczce robić pazurki heh bywało ze i w gorszych warunkach się pracowało :P
Bożena to ja się z Tobą frezarką podzielę:P
ja moge zabrac frezarke...i co tam jeszcze bedzie trzeba...lampe oswietleniowa mam na stale w stoliku:( wiec bede bez....
Dobra jednak sposobem zmieszczę lampkę oświetleniową i frezarkę, także Bożenko możemy połączyć siły:)
JA JUŻ PIENIĄŻKI WPŁACIŁAM :D jutro powinny być na koncie twoim PAZURKU
ja biorę lampki jedna uv druga na biurko frezarki nie mam niestety :(
ja będę miała pazurki na prawej rączce więc szpilka nie będziesz sama hihi i moge robic pazurki na swojej ręce nawet jak dla mnie to lepiej bo mi do głowy wejdzie hehe:P
Ladyss to super :D :jupi: to ja ci mogę użyczać moją lampę uv :D
Ja wezme lampe i frezarke ktora nie pracowalam jeszcze... nie mam tylko zaciskarki i mam beznadziejne pedzle do akrylu :( zle zamowilam na allepaznokcie takie dlugie strasznie buu:( ja sie boje jechac powiem wam szczerze...;( ale mam nadzieje ze sie czegos w koncu naucze... najwyzszy czas:yess::yess: Pazurku do ktorej mniej wiecej zedjda te szkolenia? musze spr pociag i bus bo pozniej bede szla 5kilosow z buta;/
no ja też zastanawiam sieo której mniej wiecej skończymy :P
ja 3 rzeczy na miejscu odbiore :lol: Bo zaciskarke od Paulistki, kopytko i pędzelek do kwiatuszków akrylowych od Nnissi :*:*:* I dizękuje im bardzo :D
ja zabieram frezarkę :) czyli zele i akryle udostępniasz Pazurku tak? zaciskarke tez wezme na wszelki wypadek :) a farbki tez udostępniasz? czy swoje wziąć?
"zabieramy:
-lampki uv oraz biurkowe
-pedzelki do zelu, akrylu oraz farbek
-frezarki
-kopytka,zaginarki
-no i co najważniejsze chęci oraz superasne humory"
Szpiluś....zdardziłaś naszą tajemniceeeeeee:wstydek:
Ja biorę 2x lampa uv bo Pazurowi mojemu obiecałam i 2x lampa biurkowa...no i oczywiście frezere też ;p
W ogóle laski!!! Dziś pierwszy raz robiłam tym żelem z Sharto całe pazury i powiem Wam że... no za******y jest noooo:skacze: jak on sie nakładaaaaaaaaa i jaka krzywa Cy :love::love::love:
ha! już się doczekać nie moge!!!!!!!!!:D
ja tez sie juz doczekac nie moge:D:d.... Pazurku czy moj przelew doszedl??bo na liscie nie ma ze wplacilam:(
A WIEC..:D warsztaty min do 18...nawet moga byc do 20..., laski jak wam sie nie spieszy to po nich mozemy isc sie gdzies wyimprezowac:P hehe...
jezeli chodzi o farbki to ja mam ok 15 kolorow...(od DR) ale jak ktos ma moze wziasc ze soba...:)
Paulik a mowiłam ze sa superowe...:skacze: ja uzywam tego pink i:kooffa: go ,pozatym juz wymieniam swoje wszstkie zele i akryle na te :) wiec jak ktos bedzie chciał mam do odsprzedania akryle z allepaznokci i liquid...ok 25 kolorow... wszystkie mało uzywane,a niektore wcale:)
---------- Dodano o godzinie 08:59 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:56 ----------
nisia,korcia nie mam jeszcze..:( z tym ze korcia robiła wczoraj wieczorem wiec pewnie sie zaksieguje ok południa... a ty nisia kiedy puszczałas??...ostatni od ciebie mam za cyrkonie z 24.03..
Pazurku a cennik??bo ja bym byla chetna na liquid i jakies kolroki moze:D.... pisz szybko zebym wiedziala ile kasy brac ze soba..a jeszcze musze poszukac cennika tych zeli bo moze na probe sie skusze na jakis...:d
Pazurku ja robilam w piatek przed swietami....:(:(:( kurde chyba musze wojne w banku robic:/....ostatnio tez "wisial" gdzies w systemie do Samaron:/:/... Mycha jak do 11 nie dojdzie to mi skrobnij ok?? bo bede wychodzic do sklepu to od razu do banku wejde:/
to ja też farbki zabiore :) lampki na biurko nie,bo jest ogromna tzn. stoi na podłodze i idzie do góry, więc nie dam rady,a moja uv to już na wyczerpaniu więc też chyba nie....
ja wezme swoja uv i farbki i wsio co dam rade uniesc:D:D:D
akryle kolorowe kupowałam po 8 zł.. w sklepie obok mnie... sprzedam nowe po 5, a uzywane (min zuzycie...) po 3,5
akryl wchite lub clear 30 g sprzedam za 15 zł/szt. zuzycie min. chyba tylko dwa razy uzyty a white na moze 3 kwiatki..
liguid za 15 zł 100 ml (obecnie ok 70ml...)
Pazurku na pewno wezme clear akryl...kolorki zerkne jakie masz na miejscu :) reszte tez na miejscu:D
ok...nie ma problemu..:) wezme ze soba...:)
Pazurkomania a ok. ile by się szło na dworzec pkp z miejsca naszych warsztatów? Bo nie wiem ile sobie wcześniej musiałabym wyjść by zdążyć na pociąg. (właśnie później adresiku nie zapomnij podać bo jakoś musimy tam trafić wszystkie :D)
ja mam pociągi tak: 18:21 i 19:21 później mam dopiero 22:12 :(
Do pkp (mce) jest ok 15 minutek na nogach wolnym krokiem. Więc tak 20 minut wcześniej byś musiała wyjść.
Pazuruuuuuuu ja chce akryle :D wezmę te które zostaną...
Monia jeśli chodzi o akryl clear to Ewelina raz mi robiła tylko pazurki więc jest prawie całe bo na mnie oszczędzała :skacze:
A co w końcu z tą salą w Stokrotce?
ja bym też może wzięła pare kolorowych akryli , ale widze że chyba dla mnie nie zostanie już :lol:
no własnie, prosimy o adres, bo jakoś trzeba dojechać.
Kto będzie wysiadał na pkp i o ktorej? :)
czyli robimy jedną rączkę, tą którą na się gorzej robi i zostawia na warsztaty ta na której się będzie szybciej pracować czyli w praworęcznych lewą i pracujemy same na sobie tak? dobrze zrozumiałam? bo już się pogubiłam trochę...
Jezeli chodzi o sale mam małe komplikacje z ta o ktorej mówiłam...(z powodu z byt duzego namyslania ile osób co i jak... Pan wynajoł ja komu innemu...:/:) ale bez obaw mam w zanadrzu inna...własnie negocjuje z panem cene obiadu ba za 2-daniowy obiad zarzyczyl sobie ok 40 zł...+ sala do naszej dyspozycji...chce zeby obnizył koszt bo za duzo ...obdzwonie kilkanascie innych jeszcze zeby było jak najtaniej...bo na obiad przeznaczałam 20 zł... Do poniedziałku wrzuce wam dokładny adresik lokum:)