A ja mam pytanie... Czy jeśli praca, z jakiegoś powodu,nie zostanie dopuszczona do konkursu to wcześniej przychodzi powiadomienia na maila??
Printable View
A ja mam pytanie... Czy jeśli praca, z jakiegoś powodu,nie zostanie dopuszczona do konkursu to wcześniej przychodzi powiadomienia na maila??
Kachna a co myślisz, ze z twoja pracka cos nie tak :P
Jak dla mnie to powinno przyjść, bo tak żyć w nieświadomości to nie bardzo :]
No tak jakoś im częściej oglądam zdjęcia swojej pracy w komputerze tym coraz bardziej mi się nie podoba :/:
milenka zaloze sie ze szefowa zona ma sie duzo lepiej od rozhisteryzowanej mlodziezy ktora ma niewyparzony jezyk :D
jaaa cie woszczurka tarota stawiaj :D
kachna zakaz podgladania bo w jaką psychoze wpadniesz!
Mój mężczyzna też nic wcześniej nie zrobi, jakoś da się żyć, człowiek się taki... "buddyjski " staje :D :D
hehe Woszczur niech Ci kachna przepowie :P
nie ogladaj, bedziesz ja ogladala z innymi o 20 :D
oj kochana nie wiesz jaki ja mam język niewyparzony gdyż tu się bardzo hamuję:)
a szanowna żona szefa chyba nie dużo starsza odemnie jeśli w ogóle:P
dlatego też zaraz wychodzę z domu bo zwariuje tu do 20 :P
a czy ja powiedzial o tobie z tym niewyparzeniem?? ale uderz w stol a pogryza cie nozyczki jak to moj brat przekreca :D
wyluzuj... :D
bedzie ci latwiej :D
to chyba tobie:)
Asiek a ty bierzesz udział w konkursie??
a dziekuje przyda sie jak bede rodzic :D :P
może już warto poćwiczyć??;>:D
a tak! ja cwicze dziko i namiętnie :D i mezczyzna zadowolony i ja bardziej wyluzowana, napiecie spada i frustracji swoich tu nie wylewam :D
ale dziekuje ze sie martwisz :D
koniec offtopa z mojej strony :D
czekamy czekamy a towarzycho coraz bardziej pijane :D
az skosnych oczu dostalo :D:haha:
ps. pluszaczku kochany my tak z nudow:D
:offtopic:
czekamy na prace no !
Jestem ciekawa wszystkich prac:) Napewno będą powalające:tuptup:
no to jak tak to teraz nie masz wyjścia i wstawiaj prace bo to nie fer że ty już je widziałaś a my nie:P
litości;(
No ja z niecierpliwości zrobiłam już porządek w kuferku - poodkurzałam go z brokatu, zrobiłam foty zawartości, posegregowałam od nowa ozdoby.... ach, a to dopiero 19... ;(
Idę, przyspamie sobie w wątku z ozdobami, ha!
prace juz są :D koniec jęków:P http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...nia-chiny.html
hehehe nio to juz nie bedzie jęków ;) a moze się myle...:P jeszcze wyniki...:/: hehehe
Dzięki! E tam, wyniki, prace są - można oglądać :D fajnie jest się porównać do innych nawet, jeśli to porównanie wypada... jak wypada:wstydek:. Upatrzyłam sobie nawet już "moją kandydatkę" - cacuszka :ok: Efekt super przy wcale nie jakimś "modzeniu" wielkim.
Edit: było by super otrzymać z dyplomikiem krytykę od jury tak, jak wyczytałam było w poprzednim konkursie :)
no dziewczyny dałyście popis jak nie wiem nie które prace mnie zagieły cudeńka
ja tez juz upatrzylam swoja kandydatke ;p w sumie to nawet 3 ale trzeba sie zdecydowac ;p
o ile bede mogla zaglosowac.... ?
a ja nie widze prac nie pokazuja mi sie :(