Gratulacje dziewczyny!! :) Piękne prace!! Trzeba przyznać, żę jury miało troche pracy. Szczerze, pierwszy raz widze taką dużą frekfensję na konkursie :)
Printable View
Gratulacje dziewczyny!! :) Piękne prace!! Trzeba przyznać, żę jury miało troche pracy. Szczerze, pierwszy raz widze taką dużą frekfensję na konkursie :)
I oczywiscie wiedzialam ze tak bedzie. Kamis dzieki wielkie trzeba bylo mojej pracy nie wstawiac wcale skoro byla nie zgodna z regulaminem. A jesli nie masz czasu zeby poprzegladac prace przed ich wstawieniem to po co caly ten regulamin?A dziewczynom gratuluje
Gratulacje.... jedna z moich faworytek na podium...:d.....super
P.S. dlaczego ani w wynikach ani w pracach nie widac zdjec?? czy moze tylko ja ich teraz nie widze??:(
Ślicznie Wam dziekuje za wszystkie głosy na moją pracę :kooffa: :*:*:*
Moje pierwsze drugie miejsce :jupi::woot:
Serdecznie gratuluje pozostałym, które zajeły miejsca na podium ale także tym, które ich nie zajeły bo wszystkie prace były świetne !!
Nisia u mnie widać fotki.
Gratulacje Kochane Zdolniachy :):):):)
gratulacje również dla Wszystkich, którzy próbowali swoich sił - wszystkie prace były świetne :)
(ja tez nie widzę zdjęć - może później po resecie kompa) ;p
Gratuluje osobom które znalazły się na podium i za wyróżnienia :) Piękne prace :)
Gratuluję wszystkim :D
a co do zdjęć to też nie widzę... :/:
i tak na dobrą sprawę to wiem które pracy dostały wyróżnienie bo wygrane widziałam na profilu forum na nk :D
aaa zaraz leciałam na nk looknąć zwycięzców :skacze: GRATULUJE dziewczyny prace piękne mistrzowskie rewelacyjne super extra mega :D w pełni zasłużone :master:
Dziękuję również za wyróżnienie moich maziajów bądź lepieńców :D bo nie wiem która moja praca się załapała bo też zdjęć nie widzę :P ale dziękuję dziękuję dziękuję :woot::woot::woot: to oznacza że moooooże nie jest ze mną tak źle hehe :skacze:
:kooffa:
Gratuluje dziewczyny Miejsc na padium Prace piekne- dwie z nich sama typowalam:)
I dziekuje za wyroznienie:)
A co do wczesniejszych spekulacji na temat mojej pracy to powiem tylko tyle-nie jestem mistrzem pedzla i malowania wiec nawet sie za to nie zabieralam!Uwazam ze kazdy ma swoja wizje i kazdy robil swoja prace tak jak uwazal i w czym czul sie na silach-chcialam wziasc udzial w konkursie bo temat bardzo mi sie podobal wiec zrobilam swoja prace tak-uwazam ze na pewno efekt jest lepszy niz namalowalabym cos farbkami:)
A Wam dziewczyny gratuluje talentu!
A ja widze wszystkie zdjecia..Moze dajcie odswiez...
moje gratulacje :D
chcial nie chail jedna moja faowrytka jest na podium :D ale bylo tyle pieknych prac z emozna bylo sie pomylic :D
gratuluje dziewczyny :*
i dziekuje za wyroznienie :D
Gratulacje!;) tym na podium tym wyróżnionym i ogólnie wszystkim!:)
Moja faworytka jest na podium^_^
:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:Gratuluje wszystkim wygranym :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
no i oczywiscie tym ktore rowniez uczestniczyly :)
Zyza swietna mała syrenka ! urzekła moje serce i u mnie zajeła 1 miejsce :) :love:
Braaaawo dla wszystkich miejsc na podium i dla wyróżnionych. :brawa: :kwiatek:
i dla wszystkich wielki buziak za dobre chęci :*
Gratulacje dla wygranych ,wyroznionych i tych bez podium tez!!:kwiatek:
Wszystkim wygranym i wyróżnionym serdecznie gratuluje :brawa::brawa::brawa::brawa::brawa:
prace przepiękne :ok::ok::ok::ok::ok::ok:
ps. wygrały moje faworytki
gratuluje tym co na podium i wyróznionym:D :kwiatek: piekne prace
Gratulacje dla zwycięzców oraz wyróżnionych :):):kwiatek:
Gratuluję:*
zyza- Piękna i Bestia też mnie oczarowały, a Mała Syrenka to już w ogóle (kocham Arielkę:D)
agnieszax- bardzo pomysłowe i pewnie czasochłonne zdobienie
aga- śliczne malowanki, bardzo mi się podobają
kasia- Tweety i Sylwester wyglądają bosko, no i ciekawe ułożenie tipsów
ewelina- praca bardzo ładna, aczkolwiek nie widac w niej tyle serca co w innych
małami- świetny pomysł z tym Krecikiem:D
Gratuluję wszystkim uczestniczkom i życzę coraz więcej ciekawych pomysłów:)
Gratulacje dziewczyny!!!! :)
Gratulacje dziewczyny:kwiatek::brawa:, prace rewelacyjne!! A praca na którą głosowałam na 1 miejscu:jupi:.
Serdeczne gratulacje, prace były super, świetnie się oglądało :D
dziękuje bardzo dziewczyny bardzo wam dziekuje za glosy jestem wzruszona i szczesliwa ze wam sie spodobalo moje zdobienie. :przytul:
Ja również gratuluję zarówno wyróżnionym jak i pozostałym uczestniczkom!:kwiatek:
Piękne prace a na podium dwie, na które głosowałam:cwaniak2:
Jeszcze na Różową Panterę zagłosowałam, bo to jedna z moich ulubionych bajek z dzieciństwa i tak mi się miło skojarzyła:love:
Gratuluje wszystkim ktorzy odwazyli sie wziac udzial w tak superanckim konkursie..
gratuluje tym na podium i tym wyroznionym..Disney rewelacyjny bajeczne wykonanie..:):):)
a mnie ciekawi praca wrozniona na zotym tle nie pamietam wyroznionej ta ferajna Kubusia Puchatka to malowane..??tak idealnie..??
gratuluje talentu przepiekna praca..
Gratki dla wszystkich i tez mnie ta praca ciekawi z ferajna Kubusia czy to ktos tak namalowal mi do tego lata świetlne
Praca na pierwszym miejscu perfekcyjna i piękna