No to trzeba to zmienić szybciutko,jak się męczysz! :)
ja trafiłam na okazję w jysku za 99 ,- no i się skusiłam,cały czas na blacie kuchennym :) biurko to mega ulga:)
Printable View
a ja dziś szukałam starych fotek, ale nei mam, ale w domu mam kolorek ścian taki jak w ex-salonie zrobiłam, więc jutro wrzucę:)
Talentu Ci Kamilko mozna pozazdroscic, tyle dyplomikow ze hoho i jak jeszcze dojda :ok: super i kacik masz swietny :D
---------- Dodano o godzinie 01:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:09 ----------
Super kąciki dziewczyny, zazdroszczę normalnie :skacze:
Ja narazie moge pomarzyc o swoim miejscu pracy hehe, ale szukam stolika typowo
do pazurkow moze ktoras z was ma jakies namiary? Zalezy mi na skaladanym, a nigdzie znalesc nie moge :/
jest gdzies temacik, nailstation chyba
---------- Dodano o godzinie 02:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:27 ----------
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...l-station.html
I juz niedlugo pokarze wam moj nowy!!!!!!!!!!!!
Iwonka pięknie,stylowo,i uroczo ...a te kwiaty hmmmm:)
Kolejny raz pięknie dziękuję:*:*:*
Teraz jednak nie będę skromna i powiem, że jestem zadowolona z efektu, bo klientki czują się u mnie bardzo dobrze i się wręcz rozpływają:P
nic dziwnego ze sie tak rozplywaja w takim uroczym saloniku :)
czekamy. :)
też bym się rozpłynęła. :) :P
A tu moj
luska sliczny :) :D ... ja moge o takim tylko pomarzyć ....
no ja też:(
Super,ja też mogę tylko pomarzyć :(
Luska elegancko :)
bardzo fajny ;)
Dziekuje dziewczyny;)
super ten Twój salonik :)
luska102Swietny kącik:good:
Super że tak dużo półeczek ,bo wszystko ładnie możesz posegregować.Ja też bym tak chciała:D
Dziekuje bardzo.
Podziekowania sie skonczyly.
super kącik :good: bardzo mi sie podoba :)
Luska kacik pierwsza klasa...:)
Szefie, szukałam podobnego wątku - jeśli jest a przeoczyłam, to do kosza :)
Na pewno są tu dziewczyny, które robią klientkom pazurki u siebie w domu. Jak zorganizowałyście kącik do pracy? Jakie macie rozwiązania, żeby klientki nie przeszkadzały domownikom? A może lepiej dojeżdżać do klientek?
Ja robiłam i w domu u siebie i u rodziców i u klientek. Mam oddzielny pokój znaczy takie pomieszczenie, w którym domownicy naj mniej przebywali. Była to moja przechodnia sypialnia. Mieszkam 14 km od miasta małego, więc postanowiłam u rodziców robić. Tu było gorzej a jeśli chodzi o klientki.....proponuję dowiedzieć się w jakich warunkach będziesz robić. Bo jeśli w takich jak mi np. małe dziecko w pokoju, stolik w postaci ruchomej deski do prasowania, podłoga czy miejsce gdzie kaszlnąć nie wolno to radzę przemyśleć kilka razy tą stronę medalu.
Jeśli robisz u siebie to możesz wyznaczać pory kiedy Ty masz czas a domownicy przechodzą czyli jedno śpi drugie do pracy lub wolna chata. Albo po prostu się dogadać, że np pokój na 3 godzinki Twój.
Jeśli jeszcze chodzi o dojazd....musisz pomyśleć czasami na złe strony. Jednak w swoim kuferku nie masz 10 zł a sprzęt za min. 1000. Nie daj Bóg ktoś Cie okradnie bo przecież kobieta jesteś i łatwy łup. Możesz dostać od łepków kulką w głowę jak ja......albo dzieci klientek powysypują Ci materiały jak ozdoby itp. Albo po prostu w drodze coś się wyleje, wymiesza itp.
Ja jednak wolę u siebie. Mam stół, regał miejsce, muzyczka, kawa herbata zero dzieci, spokój i jesteś u siebie. Nie boisz się że Cie okradną, pobiją, coś się wysypie. Jeśli mieszkasz w mieście to masz super sprawę. Jeśli na wsi tak jak ja gdzie w promieniu 3 km są tylko łyse pola to kijowo:(:(
EE tam znawczyni nie jestem. Sama musisz zdecydować co by było najlepsze. Spisać plusy i minusy:P:D Pozdrawiam cieplutko