Mnie tam nic nie rośnie;)
Ale trzymam kciuki za innych:)
Printable View
Mnie tam nic nie rośnie;)
Ale trzymam kciuki za innych:)
No to czekamy:cwaniak2:
Brawo!!! Moje faworytki wygraly! Gratulacje!!!!
wyniki:D
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...owy-gotyk.html
dalyscie czadu dziewczyny
brawo Dziewczyny :brawa:ciesze się że znalazły się na podium moje faworytki :skacze: gratuluję Wam :*:kwiatek:
Gratuluje dziewczynom :D Ujawniać się która czyja :P
no to i ja gratuluje:) piękne prace i każda zasłużyła na wygraną:)
Gratuluję !! :D
rowniez gratuluje wygranym:D a wlascicielke pracy nr 1 prosze o kontakt na pw;)
Gratulacje!!!! :) Ja tez zaglosowalam na prace ktora wygrala ;) A zaraz wzucam moja do galerii ;P
Kto wygrał? chwalic sie !
Dziewczyny ja GRATULUJĘ WSZYSTKIM !! bardzo dobra robota ! cuda stworzyłyscie !!
Ja również gratuluje wygranym :) Brawo dziewczyny :)
:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:Tak się dzisiaj ciesze jak dziecko:skacze::skacze::skacze:
II miejsce:wow::wow:
Dziekuję:przytul::przytul::przytul::przytul:
A na pierwsza głosowałam:skacze::skacze:Gratuluje wszystkim dziewczynom;):przytul:
o! Pazurki na które głosowałam drugie miejsce! gratuluję! Były prześliczne :) A zastanawiałam się między pracami nr 14 18 22 i 23 ;)
i oczywiście gratulacje dla pozostałych dziewczyn!! Macie głowy pełne pomysłów:)
Ja również gratuluję zwycięzcom :)Piękne prace :ok:
A ja mam jedno pytanko bo nie widze prac z glosowania...;) Czy moze czegos nie kumam hehe
17. Na podstawie głosowania użytkowników wyłonimy również 3 prace które wyróżnimy na głównej stronie forum.
Gratuluje dziewczyny!! tez głosowałam na 1 :D choć wszystkie takie cudne że ciężko było się zdecydować :love:
Edit jak zawsze klasa - super :ok:
I dziękuję bardzo za wyróżnienie :kwiatek: :placz: wzruszyłam się bo się nie spodziewałam, zwłaszcza przy takich cuuudach jakie zobaczyłam....i jeszcze taka superaśna :kooffa: nagroda teraz będę zacieszać przez tydzień :D
Dziewczyny gratuluje z całego serducha :D
Ja głosowałam na ostatnią pracę , chociaż WSZYSTKIE mi się podobały :) :)
I powiem wam szczerze że poniektóre to już nawet poznałam czyje ^_^
Nie mogę się doczekać następnego konkursu :]
Gratuluję dziewczyny miejsc na podium!! Prace rewelacyjne :ok:
gratulacje dziewczyny:)
a jeżeli mogę wiedzieć kto jest autorem ostatniej 24?
Gratuluje zdolniachy !! :kwiatek:
proszę o ujawnienie się bo nie wiem jak podpisać fotki na nk i fb ;-)
no babiszki -gratulacje! wielkie brawo!
Emi te fioleciki wyróżnione to Twoje? :P jakie cudne :) niestety mojej faworytki nie ma :(
tak moje :)
Przyznać się czyje 1 miejsce i w ogóle czyje prace czyje bo mnie ciekawość zżera :D ??