ja tez ani owcy ani bielendy ani termometru nie widze:(
Printable View
ja tez ani owcy ani bielendy ani termometru nie widze:(
Ja tez jeszcze nie dostałam termometru.
mariolak83 gratuluje I super że Ci się udało zdobyc paragon.Ja kurna nie mam tyle szcześcia juz pytałam wszystkich możliwych ludzi ehh mnie niestety przejdzie kuferek koło nosa;(
dziękuję deissy:) podzielimy się kuponem od Chanti jesli tylko mi go w sklepie nie zabiorą:) Chanti jest Aniłkiem:) jeśli ona go oddaje to ja nie mogę zatrzymac go przy sobie:)może się uda że odbierzemy nasze prezenciki kochana:)
mam nadzieję że i Tobie i mnie się to uda:):*
Byłoby super.ale jak któraś z dziewczyn ma może jeszcze ten paragonik to będę bardzo wdzieczna
Deissy a jak tam twoja nagroda którą wygrałaś jakiś czas temu na rossnecie?odebrałaś juz?
Nie jeszcze nie muszę do Częstochowy po to jechać ,ale na pewno wam pokaże co tam też było bo jestem bardzo ciekawa.W tym tygodniu prawdopodobnie po to jadę bo i tak od dzisiaj dopiero można odbierać.
aha no to konieczne zrób fotiszczaka i zamieść:) no i gratuluje wygranej oczywiście:*
Oczywiście że pokaże dziekuje kochana:*
Wiecie co nie chce żebyście sobie myślały ze się tu mądrze,ale może założyć osobny temat o konkursach można by tam wklejać też stronki do konkursów i pochwalić się wygranymi wstawiając fotki na przykład bo tu jakby nie patrzeć jest o darmowych próbeczkach
spoko pomysł ale włąsnie nie wiem czy sie przyjmie bo juz tu od dłuższego czasu piszemy o tych konkursach i o próbeczkach razem... ale czemu by nie?:):piatka:
no to na co czekać Daissy:) zakładaj:) tylko pasowało by tam poprzenosic te posty co juz są w tym temacie...;/
Ja zamówiłam dzięki Wam pieluszki dziękuje bardzo :)
czekam na paczuszke
powysylalam ale dotychczas tylko z ob dostalam no i ze streetcomu pieluchy
kasiasssss a z Yves nic nie dostalas?
a przypomnij co to bylo,napewno nie dostalam,tylko nie pamietam czy wysylalam
Kosmetyki z firmy Yves Rocher trzeba tam napisac maila i poprosic o próbki oraz okreslic czym jestes zainteresowana. Ja dostałam w ciagu tygodnia od nich 14 próbek:tuptup:
wiesz co juz nie pamietam,tyle tego tu bylo
hehehe:) dziś podałam adres do próbki kawy więc jak jestes zainteresoana to przejrzyj posty
jestem na biezaco juz wyslalam:D:D:D
Dzisiaj byłam odebrać nagrodę z rosmana i jak obiecałam wstawiam fotkę.Jestem baaardzo zadowolona.
Załącznik 8943
Wow mega paczucha gratulacje :win: