Gorzka już spieszymy z odpowiedzią.
Nie wiemy czy będzie to dokładnie dzisiaj. Damy znać jak tylko przyjdzie, ale raczej dzisiaj nie zdążymy już go wysłać nawet jak przyjdzie dostawa bo rozładunek zajmuje nam parę godzin.
Printable View
Gorzka już spieszymy z odpowiedzią.
Nie wiemy czy będzie to dokładnie dzisiaj. Damy znać jak tylko przyjdzie, ale raczej dzisiaj nie zdążymy już go wysłać nawet jak przyjdzie dostawa bo rozładunek zajmuje nam parę godzin.
Hmm nawet marchewkowa pisała, żeby pytać o ten klej na priv, bo jest dostępny tylko dla wtajemniczonych, dlatego pytam czy będzie na sklepie...
Tak tak teraz sprowadzamy już go dla wszystkich bo instruktorki dały mu ZIELONE (dosłownie) światło.
Przesyleczka dotarla jak zwykle ekspresowo, nawet do Dublina! Dziekuje bardzo za mily gratisik i pozdrawiam. :)
Dziękujemy Pani Joanno, polecamy się na przyszłość.
Mamy dla Was dobrą informację - PŁATKI ANGEL SĄ ZNÓW DOSTĘPNE
Hydrożelowe płatki pod oczy Angel
http://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/angelg.jpg
---------- Dodano o godzinie 10:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:46 ----------
Pamiętajcie że robiąc u nas zakupy i wybierając opcję POBRANIE lub DOTPAY do godziny 13 00 przesyłkę nadamy do Was jeszcze tego samego dnia.
Dodatkowo przy kwocie 150 zł wysyłkę za wpłatą DOTPAY macie gratis.
http://static1.tradoro.pl/80/player/dotpay.jpg
---------- Dodano o godzinie 11:53 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 10:58 ----------
Zapraszamy, już jest dostępny.
http://static1.tradoro.pl/80/player/green_pull2.jpg
Klej do rzęs GREEN
---------- Dodano o godzinie 10:08 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 17:05 ----------
.
super ciesze sie, że klej został wprowadzony :) :) :)
A do mnie już dotarł i zaraz będę testować :cwaniak2:
dziewczyny wypowiedzcie sie, jak ten klej green ma sie do hs4? jakies roznice?
za pół godziny wypróbuję i powiem ;)
Klej Green przy małej wilgotności powietrza schnie dużo szybciej niż HS4.
Zdecydowanie skraca czas pracy. Nie pozostawia jednak wiele czasu do poprawek, dlatego polecam dla osób które nie mają problemu z właściwym profilowaniem rzęsy. Nazwałabym go bardziej klejem dotykowym niż do ślizgu.
Ma rzadszą konsystencję niż HS4, szybciej wysycha na szkiełku. Trzeba go nabierać troszkę więcej niż HS4 bo schnie "w drodze" i jeśli będzie go za mało rzęsa się nie przyklei.
Trwałość wiązania zdecydowanie lepsza niż HS4 i HS5.
Kolejnym plusem jest brak oparów. Klej nie wydziela żadnego zapachu, co było miłym zaskoczeniem dla mnie i moich klientek. :ok:
Przy większej wilgotności powietrza klej zmienia nieco swoje oblicze :)
(pracowałam wtedy przy wyłączonej klimatyzacji)
Jest wtedy gęściejszy.
Schnie minimalnie dłużej, jednak wciąż szybciej od HS4.
Dla niektórych może być to minusem, ale dostajemy w zamian plusa jakim jest jeszcze lepszy czas wiązania kleju ;)
Opary przy zwiększonej wilgotności wyczuwają tylko wrażliwe nosy i są one naprawdę minimalne.
Reasumując: uważam że na tą chwilę to najszybszy, najmniej oparowy i najdłużej wiążący klej.
Tu miejsce na pokłony dla Noble Lashes za odkrycie tego cuda :skacze:
Dziękuje bardzo Kochani dzięki Wam moja praca jest jeszcze przyjemniejsza :kwiatek:
Polubiłam Mr Greena za konsystencję, bo lubię maczać rzęsy w rzadkich klejach. Kropelka o średnicy ok 3mm zachowuje swoje lejąco-klejące właściwości ok. 25 min, ale przy większej wilgotności ten czas faktycznie się skraca. Wtedy nagle klej przestaje być lejący, a następnie szybko zaczyna gęstnieć i po jakimś czasie zasycha.
Kleję nim od miesiąca z małym wąsem i zauważyłam, że pięknie trzyma. Podczas uzupełnień trzeba się czasem nagimnastykować, żeby zdjąć odrośnięte rzęsy, niechętnie "odskakują" od naturalnej.
Zauważyłam też, że Mr Green nie lubi płaczków (mam tu na myśli codzienne noszenie go na oczach - swoich), szczypie jak diabli, czym przywołuje mnie do pionu i za co jestem mu wdzięczna, dzięki niemu się nie mażę, jestem twarda babka:D
Dziękuję N..., że mnie z nim poznałaś:*
Bardzo się cieszymy że klej się Wam podoba. Postaramy się utrzymać dobrą cenę na niego, bo jak zapewne zauważyłyście jest o 2/3 większy od standardowej pojemności 3ml, ale tylko około 1/3 droższy.
ojej a ja zlozylam zamowienie :( Drogie Noble, moze daloby sie dorzucic do mojej paczki jak jeszcze nie wyszla? bardzo prosze, doplace jak najszybciej!! :(
zamowienie nr 6376/1013.
Zamówiony. Ciekawa jestem tych oparów :cool:
Też będę próbować. Jeszcze dziś składam zamówienie :):soczek:
Zapraszamy do testowania kleju oraz do odwiedzania naszego profilu na FB oraz kanału youtube
Noble Lashes - YouTube
https://www.facebook.com/NobleLashes
---------- Dodano o godzinie 09:10 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:44 ----------
Mysiaczeq Twoje zamówienie zostało wysłane już 2 dni temu :) jak widać czasem działamy aż za szybko :)
Paczuszka jak zwykle dotarła expresowo :D dziękuje za gratisa :kwiatek: jestescie najlepsi :)))
To i ja po testach kleju i wszystko tak jak dziewczyny pisały - rzadszy od HS4, szybko wysycha (ja akurat kleję z pierścionkiem i też co 25-30 min trzeba kroplę), mega plus za brak oparów, no i rzeczywiście szybko łapie, nie ma czasu na poprawki ;) jak złapie to na amen ;) Co do trwałości to się wypowiem jak klientki wrócą na uzupełnienie. Reasumując - póki co wielki pozytyw :ok:
Drogie Noble dziekuje za paczuszke i mega gratisiki :) Pełen profesjonalizm
Dziewczyny bardzo dziękujemy za miłe słowa staramy się jak możemy a dodatkowej motywacji nigdy za mało :) Klej Green jak widać zbiera same pozytywne opinie również na pozostałych rynkach na których działamy w związku z licznymi pytaniami buteleczki są standardowe jak przy klejach 3ml jednak jego waga oraz pojemność jest większa i wynosi 5ml :ok:
pojemność 5ml to akurat też wielki pozytyw, bo zbyt szybko by się kończył :D
jak ktoś ma tyle klientek to szybko się kończy. mi by się przydały ze 2ml max , to może bym zużyła.
Kiwaczku pojemność 5 ml nawet dla stylistki, która nie ma tylu klientek co Ala wystarczy na pracę 2 miesięcy :) Więc pozytyw tego taki, że oszczędzasz troszkę pieniadze na kleju za to jakość tego kleju jest świetna i warto kupić... Po 2 miesiącach wywalasz klej do śmieci i kupujesz nowy, sądze że jesteś w stanie przerobić 5 ml na 2 miesiące do zera tylko zmieniaj kropelke co 10 min i będzie się super trzymać aplikacja a klej wyzerujesz ;)
nie ma szans :( zmieniam kropelkę co 20min, i nigdy nawet po 3 mies nie zużyłam kleju do końca . tak mało mam klientek. żal wyrzucać. ale kupiłam zielony a owszem.
Pracowalam dzisiaj na kleju green na 2 klientkach.
Bardzo przyjemnie mi sie pracowało i fajnie zasycha. Zobaczymmy teraz jak sie bedzie trzymal.
Moim zdaniem przy wiekszej ilosci kleju mozna bawic sie w przeciaganie po rzesie. Ja zawsze nabieram sobie kleju tak ze mam mala kropelke na rzesie i jak przecieram to jesli mi cos zostaje to szybko sciagam o platek, reszte przyklejam do rzesy.
Bardzo przyjemnie mi sie tez pracowalo na platkach angel. Godne polecenia. Kolagen nie wycieka, oczy bez podraznien. No i bardzo dobrze wyprofilowane.
Polecam.