-
Odp: Zdajemy prawko-cale forum szaleje
a jawam niedawno pisalam, ze nie jezdze... w Boze Cialo maz mi kupil mazde 323f i teraz sie z nia nie odstaje na krok!!!! pokochalam jazde;)
-
Butterfly,mam siostrę w Tralee w IR,i właśnie przymierza się do zdawania,ale tak swoim autkiem to lepiej,pewniej się człowiek czuje jeszcze raz gratulacje:)
Diamond to ja się chciałam pochwalić że w piątek dostałam od męża prezencik remault scenic z 2003,śliczny ma kolorek,ale za co?....:/:cóż,zajechałam dwa tygodnie temu naszą biedną starą astrę,więc nie miał innego wyjścia,nie opłacało się jej naprawiać,i w ten oto sposób stałam się posiadaczką nowego autka^_^
-
Asieńka ja uczyłam się na swoim i na instruktora samochodzie ,ale zdawałam nie na swoim tylko właśnie samochodem instruktora , prędzej ludzie zatrzymują się i przepuszczą kiedy widzą oznakowany samochód . Poza tym lepiej mi się jeździło samochodem instruktora bo trochę mniejszy od mojego :D, dziewczyny fajne prezenty dostałyście , to teraz tylko szaleć po drogach i wiatr we włosach :skacze:
Asieńka ja też mam Renault tylko megane ,ale jeśli kiedyś będziemy zmieniać samochód to myślimy o oplu astrze ,albo coś większego ,ale to jeszcze nie teraz
-
Asienka to warto było walic :D oczywiscie biedny samochód:(.. no ale nie ma tego złego... ;)
Proszę trzymac za mnie kciuki od 12... a nóź coś to pomoże.. ^_^
-
Natalia,gdybym wiedziała wcześniej...że dostanę nowy :Dno ale najważniejsze że mnie się nic nie stało:)
Butterfly,wybrałam tego bo mogę z tyłu zamontować trzy foteliki dla dzieci,chodzi o ten pas w środku,i w ogóle jest wygodny,ładny niby mały a duży,strasznie sie z niego cieszę:skacze:
-
Zdałam za pierwszym razem :mml: :tany: :mml: Ale się cieszę ! :skacze:
Ale myślę, że gdyby facet bardzo chciał to by mnie oblał ;) ale wazne ze mam to juz za sobą :]
-
Natalia no i git :) moje gratki :) tak naprawde to nikt od razu po kursie nie jeździ jak zawodowiec...
-
no jasne że tak.. co innego zdanie prawka, a co innego szara rzeczywistość na ulicy... tu i tu inne przepisy ;P
dzieki :*
-
Natalia, gratuluję! Teraz tylko ćwiczyć :)
-
Super Nati, gratulacje :)
Powodzenia, bo to Ci sie teraz przyda :ok:
-
dziękuję:*, teraz mogę spełnić swoje największe marzenie .. czyli przejechać się Lamborghini Gallardo :love:
no ale na razie nie zapeszam i oby sie wszystko udało :cwaniak2:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
Zdałam za pierwszym razem :mml: :tany: :mml: Ale się cieszę ! :skacze:
Ale myślę, że gdyby facet bardzo chciał to by mnie oblał ;) ale wazne ze mam to juz za sobą :]
Zuch dziewczyna :D gratuluje :*
-
Natalia,moje gratulacje,:brawa:i szerokiej drogi życzę na przyszłość:D
-
Natalia skubańcze Ty jeden :D wielkie wielkie gratulacje :) !!
-
no natalia super!!gratki...to kiedy jedziemy na pierwszy lans po miescie??
-
pierw muszę poczekać na prawko, a później nie wiem nie wiem :D pierwszy wyjazd na miasto i kupa w majtkach :]
Cytat:
Napisał
nanami7
Natalia skubańcze Ty jeden :D wielkie wielkie gratulacje :) !!
hahahaha jak bym słyszała mojego chłopaka. Od razu jak do niego zadzwoniłam to powiedział 'Ty farciarzu jeden' :D
-
Natka gratki,u mnie to już było dawno,ale uczucie zadowolenia pamiętam jakby to było wczoraj :) i szerokości :)
-
Natalia gratuluję :) Ja zdałam za 2-gim razem, strasznie się stresowałam , ale na szczęście trafiłam na fajnego egzaminatora, za pierwszym razem była masakra... Ale ufff, dobrze, że się udało :skacze: Najdziwniejsze jest to, że teraz, kiedy już odebrałam prawko boję się jeździć, może to tylko tak na początku... Ale w życiu bym nie pomyślała, że będę się bała jeździć, bo na jazdach z instruktorem wszystko było super. Też tak miałyście , czy to ja jestem dziwna? :o
-
niwejka nie ma co sie przejmowac, trzeba poprostu przelamac strach, i trzeba to robiac z glowa, pamietaj ze juz z boku nie ma dodatkowych pedałow i ikt nie pomysli za ciebie, ale czekanie na odpowiednia chwile z jezdzeniem to najgorsze zlo, trzeba odrazu wsiadac do samochodu, wiem co mowie jezdze juz ponad trzy lata, poczatki moje byly trudne , tymbardziej ze nie mialam normalnego samochodu i wiele z nim przygod mialam co odpedzalo mnie od jezdzenia, no i po wypadku (nie ja kierowalam i nie z mojej winy)tez balam sie jezdzic, ale najwazniejsze to sie przelamac i nie robic sobie przerw:)szerokosci mobilki:)
-
ja tez sie zapisalam na prawko jestem w polowie teorii i niedlugo jazda, hahaha ciekawe czy zdam;p
-
Dzięki Paulka :) Na razie jeżdżę z tatą, cieszę się, że zgodził się mi towarzyszyć, bo czuję się bezpieczniej mając dobrego kierowcę obok :D
Souki- na pewno zdasz , tylko trzeba się pozbyć stresu przy egzaminie, to jest połowa sukcesu :)
-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Cytat:
Napisał
ilonia123
Dziewczynki ja zdawałam w tym roku i zdałam za pierwszym razem dam wam kilka rad które ja dostałam gdy szłam na egzamin od mojego ukochanego instruktora:
1) Stres--> zostawiamy w domu
2) Egzamin potraktujcie jako kolejna lekcja nauki
3) Patrzcie dobrze na znaki pamiętając o zasadach ruchu drogowego
Najczęstsza przyczyną oblewania egzaminów jest STRES
Życzę powodzenia :]
Ja tak samo, w paźdierniku bedzie rok jak mam prawko juz, zdałam za pierwszym razem bo miałam jeszze jedną godzine przed egzaminem do wyjeżdzenia wiec stres tam "rozjeździłam" Poszłam z nastawieniem ze ide zdac i innej opcji nie biore do siebie. Trafiłam na swietnego egzainatora ktory ze mna rozmawiał zbey mnie odstresowac no i zdałam za pierwszym razem, buziaki :)
-
Dużo zależy od instruktora. Właśnie jak tak chcą pogadać to wtedy jest milej i jest większa zdawalność :)
-
To akurat racja- najwięcej zależy od instruktora, jak będzie chciał oblać, to to zrobi. Ja zdawałam 9 lat temu,ale to się nie zmieni nigdy...
Mój chłop zrobił w końcu prawko, zdawał dwa razy. Pierwszy raz miał takiego służbistę, że jak wrócił, to niebezpiecznie było mu wejść w drogę, dwa dni chowałam się po kontach :D
Za drugim razem miał kolesia, który uspakajającym tonem informował o błędach i najpierw powiedział, co Marcin do tej pory zrobił dobrze i z optymizmem w głosie zachęcał do powtórzenia manewru ;)
Tylko, że Mój nie rwie się za kółko... :/:
-
A ja wczoraj miałam egzamin i też zdałam :D
dużo stresu ale warto było :)
-
-
-
a ja się zapisałam na kurs... 10 zaczynam... Warszawo nadchodze :haha2:
-
Hihi, ja też robiłam kurs w W-wie, "jazdę" w korkach mam opanowaną do perfekcji ;)
Germana trzymam kciuki
-
Jaką szkołę jazdy wybrałaś ? :)
ja tylko raz jeździłam w mega korku.. ;)
-
Artek... głownie dlatego że mam blisko.
I zbieram się psychicznie na pójście na powtórkę na motor... bo już kurs mam, ale raz nie zdałam ( 2 lata temu) i się obraziłam.
Ale miałam fatalnego instruktora. w dupie miał co robię :/: i nic nie nauczył...
+ doszedł taki stres że się na nogach nie mogłam utrzymać.
ehh. może musiałam dojrzeć. teraz planuje właśnie trochę przypomnieć sobie jeżdżąc samochodem i może nabiorę odwagi na replay z tamtego.
-
ja nie jezdzilam nie jezdzilam... az w koncu wsiadlam i wczoraj pyknelam 50 km a dzisiaj okolo 200 i jestem mega z siebie dumna :D nigdy tak daleko nie jezdzilam, jedynie po miescie a dzis mialam obrany cel i wywiozlam rodzinke do dinoparku :D
cudooownie jest tak sobie jechac jak nikt nie marudzi ci nad uchem co masz robic :D moze dlatego ze nikt z pasazerow nie ma prawka :D
-
łaaa właśnie jestem po pierwszych 2 h jazdy !! :yess:
ale miałam stresa żeby od razu ruszyć spod domu, ale się udało... nikogo nie rozjechałam :cool:
pojeździłam po mieście, przełamałam chyba pierwszy opór... zobaczymy co dalej ;)
-
później już tylko lepiej ;)
-
Wczoraj zdałam za pierwszym podejściem !! :D Cudny instruktor mi się trafił ^_^
-
no i pięknie :) moje gratulacje :*:ok:
-
Taaa, jak sie trafi na takiego to wtedy i za pierwszym wyjdzie :)
Gratulacje !
-
szybko się z tym wszystkim obrobiłaś :) super ! Gratulacje :*:*
-
Ja również gratuluje :) Jak to zrobiłas że za 1 razem zdałaś :):ok::ok::ok:
-
Julia wow ale Ci sie udalo !! Gratulacje :*