Ładniutkie;)
Printable View
no dziewczyny pięknie!!
Salsa ten tunel mnie powalił !!
Salsa- piekny tunel w ogóle cudo pazurki.. chciałabym kiedy takie zrobic :( buuu ;( ale przede wszystkim musze przekonac sie do szablonów, a ciezko mi to idzie :(
A tu dzisiejsze pazurki: Całkowicie akrylowe- cieniowanie akryl biały, błękitny i niebieski piaseczek ozdobny + kruszona muszelka i malowanki farbką akrylową :)
http://bereni.ka.w.interii.pl/soni22.JPG
http://bereni.ka.w.interii.pl/soni23.JPG
deissy mam chyba taką samą koronkę:)
bera przepiękny błękit
no to dziewczyny zdradze wam ciekawostke ze to dopiero moje 3 pazurki po kursie :P tyzien temu skonczylam szkolenie akrylowe
Salsa piekne pazurki.Jak na trzecie pokursowe to gratuluje talentu:wow::wow::wow:
Dziekuje bardzo :)
salsa-piekne sa te paznokcie a tunel:szczena: -wow-brak slow
Salsa świetne zdobienie! :) Bardzo mi się podoba :)
Bera Twoje również śliczne! :)
A w swoiech kolorowych użyłam farbek witrażowych :)
musze pomyslec o tych witrazowych,fajny efekt,z moimi akrylowymi mialam tylko klopot,po pierwszym uzyciu wyschly
bera ładne zdobienie :)
zgadzam się: bardzo ładne
bardzo ladne pazurki Lusill,fajne kolorki takie wesole
lusill jak zawsze ładne, kolorowe:)
te tez dzis robilam
śliczne:skacze:
Lusil ale kolorowo :)
Mała pięknie
:kwiatek:
lusill ... te różowe są prześliczne
mała... rewelacyjne
a takie robiłam wczoraj przez 5 godzin mojej koleżance na wesele (do czerwonej sukienki) namęczyłam się przy tym okropnie ... pierwszy raz starałam się zatopić siateczkę ... do tego są bardzo przedłużone na formie i to bardzo, ona swjoe miała króciuteńkie... ja nie jestem z nich dumna .... jej się bardzo podobają ...
śliczne pazury dziewczyny! :)
[quote=AtelierStylizacji Carolla;51507]to ja wrzucę trochę moich:D
starocie:D niestety z 2 tyg odrostem bo dopiero dzisiaj dorwałam klientkę:D:D
AtelierStylizacji Carolla- śliczne paznokcie :skacze::skacze::skacze: Super :P
Jejku, dziewczyny super te wasze dzieła!! Ile ja bym musiała sie napisac, żeby wypisać wszystkie, które mi się podobają ;)!!
A to moje prywatne(moje początki), nie tak rewelacyjne , jak wasze, ale ciągle się uczę :)
Niestety na zdjęciu tego nie widać, ale na niebieski brokat nałożyłam opalizyjący i slicznie sie błyszczą w świetle :D
Załącznik 7457
A tutaj paznokietki mojej znajomej, tak jej sie spodobały moje niebieskie, że zażyczyła sobie podobne
Załącznik 7458
Lusil,Mala piekne pazurki
dziękuję za opinie, jestem Wam bardzo wdzięczna, że tak "mnie" oglądacie i komentujecie:skacze:
pierwsze i trzecie cudne
Lusil piekne jak zawsze.Czesto wchodze na Twoja stronke i podziwiam prace
lusill rewelacyjne kwiaty
Lisil bardzo ladne pazurki robisz :ok::good:
Poooszalałyście wiele kolorowych pięknych prac i szkoda że lato się kończy bo pewnie nasze klientki przejdą na brązy i szarości :P:D
Tu takie co daawno robiłam i zapomniałam wstawić...pazurki żelkowe na tipsie z różowym żelem i brokatami
http://images45.fotosik.pl/192/1b835c2b35aee5a7med.jpg
Śliczne i ten kolorek :D mój ulubiony
Sylwia fajny kolorek :)
A to dzsiejsze znów kolorowe :)
Kamilko bardzo ladne
czarno rozowe sliczne:D:D
zgadzam się!! :) stópki fajne, tylko na dużym też mógłby być frencz. podoba mi się też pierścionek pani z 1 fotki:):):):)
Kami daja po oczach na ulicy ;]
Moje ostatnie - cieniowanie akrylami i konad.
A Tu takie moje... ostro różowe :)
Jak landryneczki:)
super :)