meju bardzo ładne stópki
Printable View
meju bardzo ładne stópki
fajne te wasze pazuraski ja muszę swoje odnowić i dodać fotkę
Śliczne stópki ;)
Dzisiejsze stópecki :P :)
Załącznik 21918Załącznik 21919
płytka troszkę przebarwiona - narazie klientka nie chciała cover, ale nast. razem :cwaniak2::D
Emilia pikna robota:D idealne:]
wow, Emila ale pieknosci :)
wpadne do Ciebie z moimi i mi zrobisz :)
Dziękuje i zapraszam :)
Emilia już pisałam-bardzo ładne ;)
a słyszałyscie może o przyklejaniu na duży palec kokardek? moja klientka sie oto pytała bo kiedyś jej jakaś dziewczyna takie coś robiła ponoć efekt bomba :)
Emilia śliczne stópki :D
Emilko skromne i sliczne,
Emilka super linia :)
Emilka Ty spryciaro wiesz co robisz :haha:
Ładniuteńkie :)
Emilia stópki przewspaniałe. Bardzo ładny i równy french co sie nie często spotyka jeśli chodzi o stopy:ok:
kotku jesli twoja kolezanka jest kosmetyczka to powinna wiedziec o tak oczywistej sprawie ze egzema nie da sie zarazic bo jest to wyprys kontaktowy przy przebiegu azs czyli atopowego zapalenia skory:huh:
jak widac pomimo kursow i posiadania tytulu zawodu kosmetyczki o chorobach skory nie ma zielonego pojecia^_^
bardzo ładne :) tylko nie wiem ,może przez zdjęcie, ale frenchyk nierówny wyszedł (ale ja się czepiam,jejciu :torba: )
jest nierowny, bo mi się łapki trzęsły jakoś:D
Śliczny kolorek frencha :)
Emilka piekne stopki! w jaki sposob przedluzalas? :) szablon?
to chyba naturalna płytka.... i nie są przedłużane? :cwaniak:
nie przedłużałam :) naturalna płytka :) ale jak trzeba też robię korekty i przedłużam, tylko bez użycia szablonu ;];];]
mój komplecionek. przeźroczysto jak na mnie... hehe:D
miodzio stópeczki :) ale faktycznie tak łyso hi hi :D
Emilka, Asia cud miod stopeczki :D
asiu pięknie:love:, klientki będa sikac za tymi frenchosami...nie oszukujmy sie :D w wiekszosci schodzą frenchosy:]
Asiu bardzo ladnie i delikatnie wyszedl Ci kompleciek :)
mojej siostry ze złotymi kwitkami
no no bardzo ładne pazureczki :ok:
mnie też się spodobały:love:
swarovski forever- motto mojej klientki:)
Królowa, boskie, ale nie wiem czy bym takie chciała sama miałam kiedyś jeden pazurek cały w sv ss10 i potem była masakra to zdjąć
Królowa świetnie wyglądają paznokie u stópek:ok: całe w cyrkoniach
grunt ze sie klijentce podobaja:D
wow...niezłe :)
Ale dają po gałkach :) SV jest super ale ja bym się na takie nie odważyła :) no ale tak jak mówicie klient nasz pan :)
o jaaaaa, ja bym takich nie chciala, za duzo tego jak dla mnie :D
stópeczki french :)
Załącznik 22789