gratulacje dziewczynki!! prace super! Goslava :kwiatek: i buziale dla całej reszty na podium :*:*:*
Choco i Tobie za te kształtne cycuszki też :*:kwiatek:
Printable View
gratulacje dziewczynki!! prace super! Goslava :kwiatek: i buziale dla całej reszty na podium :*:*:*
Choco i Tobie za te kształtne cycuszki też :*:kwiatek:
Gratulacje dziewcZYny!! Prace naprawdę bardzo ładne! ZazdroszczęWam tych szkoleń :P
moje najszczersze gratulacje dziewczyny :D
teraz czekamy na relację z kursów :D
Gratulacje dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!:kwiatek:
No Goslava - wypracowałaś sobie! Tak jak mówiłaś - nie odpuściłaś :D i nie odpuszczaj dalej/
Gratuluję wszystkim na pudle oraz wyróżnionym, zazdraszczam :D
Gratulacje dziewczyny oraz wyróżnionym :)
Gratuluje nagrodzonym:kwiatek::D Goslava pewnie zemdleje a razem z nia jej mąż:D;)
Jeszcze raz gratuluje:kwiatek::kwiatek: wszystkim:D
Gratuluje dziewczyny :D super prace ;)
Ogromne buziaki i gratulacje dla wszystkich Zwycięzców! Załącznik 16490
Gratuluje wygranym i wyroznionym!! moja faworytka zajela II miejsce :)
Gratuluje wszystkim!! Wszystkie prace są piękne :)Aż dech zapiera :) Jeszcze raz gratulacje !!
Gratulejszyn wszystkim wygranym, wyroznionym, choco i wszystkim kobietka co zadaly sobie duzo trudu w konkursie i podczas organizacji :kwiatek:
To byl piewszy moj konkurs na forum, bardzo ciesze ze moglam w nim uczestniczyc i faworyzować z takimi talenciochami :D :skacze::*
Kochane forum :kooffa:
Gratuluje prace super......!!!!!!!!!!!!!!
W Imieniu Centrum Szkoleniowego Olymp chcialabym Wam bardzo podziekowac za uczestnictwo w konkursie,za walke i wytrwalosc do konca,wiele pieknch prac,bardzo pracochlonnych,widac ze dalyscie z siebie wszystko..
Gratuluje z calego serducha dziewczynom ktore stanely na podium:win::win::win: i wyroznionym oraz wszystkim ktorzy oczywiscie w nim uczestniczyli...:skacze:Niektore prace by stanely na podium brakowalo na prawde po 1 do paru punktow wiec rywalizacja miedzy pracami byla ogromna..nie bylo latwo
Obiecuje ze bedzie nastepny konkurs,rowniez z kuszacymi nagrodami..
Dziekuje Izie z calego serducha ktora bardzo Mi pomogla przy rozwiazaniu konkursu:* no i Mojej Karolci za wszystko..:skacze::skacze::skacze: i dziekuje rowniez wszystkim ktorzy dopingowali dziewczynom..:przytul::*
Ja jedynie prosilabym wygrane i wroznione o przeslanie na moj e-mail dane osobowe czyli adres zamieszkania pelne imie i nazwisko a wygrane o kontakt telefoniczny..
Punkty ktore uzyskalyscie w konkursie,wyslane bedziecie mialy droga e-mailowa..:)
Aniu podaj jeszcze na jaki mail Ci te dane posłać ??? ;)
aguś w poście masz napisane:D:D emocje trzymają:D
:skacze::skacze:Dziewczynki wspaniałe prace gratulacje dla wszystkich z podium i wyróżnionych :*
Goslawa - serdecznie pozdrów ode mnie męża lub syna .... tego pana co Ci za modela służył :crazy::*
wszystkim serdecznie Gratuluje.dzięki konkursowi nauczyłam się kilku nowych rzeczy.i za to wam dziękuje:*:*:*
http://www.ani3.dk/blomster05/ny/6.gifhttp://www.ani3.dk/blomster05/blomst...blomster15.gif
Gratuluje Dziewczyny :*:*:*:*:*:*:*
ja chcialam zapytac o punktacje:D bo przyszedl mi mail z punktami
czy cos sie zmienilo w punktacji??? pisze ze mozna zdobyc 80pkt
gratulejszon kochane !! :*:*
dziewczyny prosty rachunek od jednego jurora można było zdobyć max 80 punktów. ponieważ było ich trzech to 80x3 daje nam 240.
sierota ze mnie:crazy::porazka:
zizia:*dzieki
gratuluje dziewczyny!!!!! :love::*:*:*
nieszkam78 te męskie dłonie należą mojego chłopaka:D zgodził się na paznokcie ale o makijażu musiałam zapomnieć....:skacze:
kalaga kochana Moja :przytul::*za to ze Twoj facet udzielil Ci,wypozyczyl..hihi swoich dloni a jest to duze poswiecenie,ode Mnie dostajesz prezent:):*napisz do Mnie prosze na gg 580263..
dzięki serdeczne za wyróżnienie :) i oczywiście gratuluje pozostałym wygranym :)
a ja tak z innej beczuszki troche- kiedy beda upominkowe dyplomy? :D
a może mnie ktoś uświadomić kto jest autorem pracy nr 28?:P
ja niestety nie mam upoważnienia ;) ale ta osoba może się przyznać :D
no to muszę Ci powiedzieć miminka że bardzo mi wpadła w oko Twoja praca :)
Dziękuję :przytul: bardzo mi miło:):*
ależ nie ma za co :)
dziekuje za dyplom :skacze:
Ja dziękuję piatyelkowi za projekt, niech ktoś się pochwali na łamach forum :]
Dyplom świetny:) wielkie dzięki :*
https://mail.google.com/a/wzorki.inf...f_g5yb1htq0&zw
a ja nie dostalam dyplomiku, ja sie tak nie bawie buuuu ;(