ladyss piękny odrost, bardzo ładnie się trzymaja
Printable View
ladyss piękny odrost, bardzo ładnie się trzymaja
Może ja też coś wrzucę
4 tygodniowy odrost:
By kasienkaa0 at 2010-05-29
a tu z przed roku
5 tygodniowy odrost :)
By kasienkaa0 at 2010-06-04
niezłe odrosty Kasienkaa:ok:
woszczur - no no to czekamy na 10-ciotygodniowy :D
Ladyss - bardzo ładny odrościk :ok:
Kasienka - świetne odrościki :)
Kasienka ładniutkie ;)
Iza odrost super :wow:
Ladyss - śliczniutki :D
Kasieńka śliczne :D
ale odrosty :ok: ja bym nie umiała w takich chodzić po maks dwóch tygodniach mnie nosi bo się nudzę z takimi samymi pazurami :P
Woszczur hyyy galanty odrost :ok:
Ladyss, kasia extra odrosciki ^_^
odrosiki pierwsza klasa :D
Iza ale gigant :P
Ja nie wiem jak wy dziewczyny stylistki wytrzymujecie z takim odrostem mnie to juz by k.....ica strzelila zebym widziala u siebie taki odrost odrazu by poszedl pedzelek w ruch lub zęby hehehe :P no ale ladne odrosciki 0 zapowietrzenia itp :) gratuluje dziewczeta:) no i woszczor czekamy na ten 10-cio tygodniowy oczywiscie!:P:ok:
nie mam juz tycb paznokci... musiałam zmienić bo miałam rozprawe w sądzie i chciałam wyglądac jak człowiek :D... chociaż na rozprawie to jescze je miałam ale ze stresu zaczaełam podskubywać i nie chciałam zeby i sie złamały razem z moimi i zmieniłąm :D
Hmm to to trudno woszczur niezobaczylismy a za obgryzanie i podskubywanie w d....ke dostac powinnas:)
7 tygodniowy odrost :)
http://images44.fotosik.pl/304/f4ed00366647b7c1m.jpg http://images46.fotosik.pl/303/e9a635565e3ddfd0m.jpg
(nigdy nie wstawialam zdjec na forum mam nadzieje ze sie udalo)
Askar odrościk super :)
nio niezły ten odrościk
Dzieki dziewczyny :)
Jakaz to radosc ze u niektorych klientek tak dlugo pazurki sie trzymaja :D
he he zeby tak klientki zobaczyly jak sie rajcujemy odrostami to by lezaly ze smiechu;p
3 tyg :]
szczerze mowiac tom sie na poczatku bala ze to takie zapowietrzenia :huh: fote zrobilam i se mysle wrzuce w temat czemu moje pazury sie zapowietrzaja :huh:ale potem przykladam pilnik a tu bomm - lakier odprysnął ^_^to szczesliwa jak dziecko byla w momencie :] no i laska mowi ze zapomniala zmyc ten lakier, a ja se mysle "zapomniala??zapomniala?? ja tu na zawal zeszlam ze takie pwowietrze a ona zapomnialam!" :pistol: no ale sie usmiechnelam i mowie spoko :]^_^
dlatego nie lubie bezbarwnego lakieru na odroscie grrr :pistol:
choć z drugiej strony każdy ratuje tego odrosta, żeby jak najmniej go było widac :) No ale odrościk piękny :)
odrościk ładny Kamila :) to się klientka nastraszyła :D
wasze zdjecia to pokazywac jako wzor dla klientek ze jak dba to ladnie wygladaja:)
Jakiś czas temu robiłam dla znajomej pazurki. Siedziałyśmy 2.30h od godzinki jedenastej w nocy do 1-30 nad ranem :D Takie babskie pogaduchy połączone z robienem pazurków. Światło było masakryczne, ledwo co widziałam. No i jest efekt- zapowietrzenia. Jednak dobre śwatło to podstawa i w cimnościach nic się nie zdziała :D
4 tygodnie
Luska102 piękne odrosty!! :)
Wyobrażacie sobie, że jednej lasce ktorej robiłam pazurki, odrosły w przeciągu 8 dni tak jak mi rosną w miesiąc!!!!!!!!!:wow: Pierwszy raz coś takiego widziałam.
Szkoda, że fotki nie zrobiłam
luska-super odrościk :ok:
Luska - nie widze zapowietrzen i super !!
luska bardzo ładnie się trzyma:ok: :D
Gigant odrost :D
Gigant to może nie ale bardzo ładny-zero zapowietrzeń, gładkie przejście :) pięknie :ok:
Hehe dzięki :D ale jak na tą Panią to gigant :)
no, odrost faktycznie ładny :ok:
też znam Panie, które nie wiedzą jeszcze czym jest odrost, bo zahaczą jednym a potem resztę zrywają "bo to brzydko wygląda" (na marginesie: wg. nich zerwane samodzielnie pazury wyglądają o niebo lepiej)
to i ja pochwale sie moim :P
pierwszy raz udalo mi sie zachowac pazury w takim stanie
i nie ma powietrza :yess:ale sie ciesze...zobaczymy jak z odrostem bedzie na nowych pazurach...
tu prawie 3 tygodnie, tuz przed nowa stylizacja...i tylko jedna lapka bo zapomnialam cyknac na dwoch :)
Rudzia super-ładny odrościk ;)
rudzia ladny odroscik!!:)
dziwny kolor tego kamuflazA:)
Malutka to nie jest kamuflaz ;)
to taki zel w kolorze "skory" ( przynajmniej tak na opakowaniu jest napisane ) i musialam wyprobowac :P
poza tym dzieki :)
nanami, wcale nie taki gigant :)
rudzi, odrościk piękny, zero zapowietrzeń :)
Mój 2 tygodniowy :) Wytrzymalam bez zmiany jupiiii i zamierzam jeszcze pobić rekord hehehe
No piękny odrościk :) Ciekawe jaki będzie Twój rekord :)