Dzoanko jeszcze raz GRATULACJE :d.....a na warsztaciki farbkowe mnie juz tez mozesz zapisac:D:D:D
Printable View
Dzoanko jeszcze raz GRATULACJE :d.....a na warsztaciki farbkowe mnie juz tez mozesz zapisac:D:D:D
DZIEWCZYNY JEZELI KTORAS CHCE SOBIE POBRAC ZDJECIA CZESC Z NICH ZAMIESCIŁAM W ALBUMIE NA FOTOSIKU... TU MACIE LINK http://PAZURKOMANIA.fotosik.pl/albumy/753140.html
Fotki made in choco
CHOCO...swietne foteczki...:D
I pochwale sie prezencikiem od dziewczyn:D :kooffa: dziekuje:kwiatek:
Załącznik 20496
Załącznik 20497
Witam koleżanki, które poznałam wczoraj na warsztatach "letnie inspiracje".
Jeszcze nie dokończyłam pełnego logowania na forum tj. nie przedstawiam się jeszcze ale zrobię to - obiecuję.
Dzisiaj chciałam podziękować Ewelinie ( piszę po imieniu bo zauważyłam, że tak się do siebie zwracacie)
i koleżankom za przyjazne przyjęcie. Myślę, że mnie pamiętacie siedziałam od strony bufetu i nie zrobiłam ani jednego paznokcia. Za to dzisiaj w domu ćwiczyłam, nawet zrobiłam zdjęcia ale nie mam zielonego pojęcia jak je tutaj umieścić. Pozdrawiam Was wszystkie i mam nadzieję, że spotkamy się w najbliższym czasie na warsztatach z one stroke.
Witam:D pewnie ze pamietam... :) to moze foteczki domowych ćwiczonek??:D
juz tłumacze jak je wstawic..
klikajac "odpowiedz" wyswietla nam sie okienko na wpisanie wiadomosci a nad nim jest panel z ustawieniami min. czcionki,rozmiaru,koloru i jest tam symbol spinacza,klikamy na niego wyswietli sie okienko "zarzadzania załacznikami" wciskamy przegladaj a nastepnie wgrywamy wybrane zdjecia... klikamy ponownie na spinacz,wybieramy symbol zdjecia ktore chcemy dodac klikamy w nie i gotowe..:) mam nadzieje ze w miare to wytłumaczyłam..
Jak tylko dojdę do tego jak tutaj umieszcza się zdjęcia to na pewno wyślę.
Czesc Ula, sasiadko z krzesla obok :D
piękne zdjęcia, piękne prace, piękne dziewczyny i piękne wspomnienia :) czego chcieć więcej :D
Jak to czego?? nastepnych warsztacikow:P hyh...to kto teraz organizuje forumkowe??:P
Pazurkomania napisz że to wcale nie jest takie trudne ;) to może znajdzie się jele.. chętny :D
oczywiście żartuje z tym jeleniem :P podziwiam pazurku za zorganizowanie :good:
no ja te muszę podziękować pazurkowi za te warsztaty było naprawdę superaśnie DUUUUŻY BUZIAK DLA CIEBIE PAZURKU:*:*
zdjęcia dziś wybiorę mój mąż tam ulepszy ciut i jutro już będą wszystkie prawie :skacze:a jest ich naprawdę dożo
naprawdę było mi miło was wszystkie spotka i poznać dziekuję choko i woszczurkowi bo dzięki nim formy mnie polubiły i już tipsy pójdą w kąt hehe:*mam nadzieję że jeszcze spotkamy się w takim gronie :)
SERDECZNIE WAS WSZYSTKIE POZDRAWIAM :*:*:*
Dziewczyny organizacja warsztatow to nic trudnego:P wiec brac sie do roboty:P i cóś zorganizowac:D ja bede na 100%:D
KORCIA...ja to podziwiam twojego meza...naprawde rzadko który facet jest w stanie tyle usiedziec patrzac na robienie pazurkow...a do tego fotografowac to...normalnie nobel dla niego...moj to sekundy nie umie usiedziec jak widzi ze biore si za pazury a co dopiero siedziec na warsztatach... kurcze fajnie miec takie wsparcie:)
Kochane moje za następne ja się biorę :*:*:* tylko wydaje mi sie, że będa pod koniec maja/ początek czerwca :skacze:
Trzymam za słowo..i nie puszcze:P Juz sie doczekac nie moge...:D
Dzoanko super......juz sie doczekac nie moge :D.....
Eh dziewczyny naprawde bylo swietnie:D....
o to zdjęcia warsztacików :skacze::skacze::skacze::skacze:
Korcia świetne foty!!:)
WOW!! Dziewuszki widzę, że warsztaty były świetne :) Zazdroszczę Wam, ale w tym roku dopiero ok wrześnie będę mogła gdzieś się powarsztataować ;) Wstawcie więcej fotek pazurasków jakie tam potworzyłyście :D
W gdańsku kobietki trzeba coś zorganizować :cisza:
Pazurku żałuje, ze mnie tam nie było. Dziewczyny musiałyście się świetnie bawić :)
CZARNULKA...przeciez beda z tego co pamietam w gdansku&gdyni jakies warsztaty:) wiec masz teraz blisko...no w sumie na miejscu..:)
ale super foteczki :) :good::good::good:
Czyli wycofujesz się i to z Warszawką już nieaktualne? http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...arszawa-3.html
AKTUALNE!! Ja sie z niczego nie wycofuje..ale probuje zachecic inne dziewczyny do organizacji w miedzyczasie jakis warsztacikow...cyba im wiecej tym lepiej prawda??
Gratuluje dziewczyny..super foteczki i pewnie jakie przezycie..zycze wiecej takich spotkan..:)bo warto...
Uffff, to superaśnie ;-)
W takim razie luknij na mojego posta dotyczącego salki szkoleniowej w temacie http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...arszawa-3.html i jeśli zaakceptujesz to daj znać bo muszę wstępnie zarezerwować żeby nie wynajęli innym.
CMOK!
oj warto warto :D:D:D
VALIA czytałam prosze o kontakt na gg 12322017
fotki robione telefonem
dziewczyny i moje cosie, brydzio edzio odpadl :lol:
szpicek robiony bez matowienia, bez primera i bez bazy, liczylam ze odpadnie zaraz po warsztatach a tu dooopa nawet sie nie zapowietrzyl:o
Cześć. Chciałam podziękować Pazurkowi za świetne warsztaty. Było rewelacyjnie tylko szkoda, że nie mogłam zostać do samego końca :( Jeszcze raz bardzo dziękuje i czekam z niecierpliwością na następne. Buźka
Właśnie... może teraz następne warsztaty, bardziej u góry Polski? :D
Też wstawię kilka zdjęć:)
hah szpila przyprawiła woszczurowi rogi :lol:
ło to Szpilson podły :aty: a mówiła że nie bedzie ;p
Haha kurcze ja nawet tego nie zauważyłam:D
hihihii fajne fotki :D
wow ale ten barek to mi spokoju nie daje..........bardzo żałuje ze nie mogłam skorzystac ....może następnym razem.....
Dziewczyny, jak ja Wam zazdroszcze. Super fotki :) Też tak bym chciała :( ale jestem truszke uziemiona, moje maleństwo ma roczek (skonczył w niedziele 18:)) i nie mam jak gdzieś się wyrwać na cały dzień, bo jeszcze karmie.
Tak z ciekawości Dzoana, masz już może jakieś miejsce wybrane na następne warsztaciki??
Nie mogłam wcześniej napisać bo padłam po moim maratonie :P wyobraźcie sobie że od 5 rano do 17 robiłam pazurki hehe. 6 klientkek po 2 h każda....
Właśnie oglądałam fotki i normalnie sikam ze śmiechu...jak widze swoją mine wtedy, gdy Pazurka dobiera się do mojego różowego wskazującego ze strzykawką, no sadystka jakaś:skacze:
W ogóle laski super byłoooooo:kwiatek: Wszytskie jesteście super!!
Dzoanko moja mam nadzieje, że TŻ po Ciebie przyjechał i nie musiałaś długo czekać w Dziurawicach hehe
Dziś mam kolejną rozmowe kwalifikacyjną i normalnie aż zdjęłam paznokcie. Mam swoje naturalki pomalowane na ^^^ewski czerwony hehhe i do tego cyrkonie. Mam nadzieje, że tym razem się uda. Zrobie dwa frenche -prosty i normalny- i jedną zrobie łopate a drugi z pięknymi krzywymi :D Także trzymajcie kciuki i tym razem :cisza:
trzymamy trzymamy ;) powodznienia ;) buziaki :*