świetne!
Printable View
Bożena super :good:
mój dzisiejszy do szkoły :)
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/01ad48c9.jpg
a tu po upięciu włosów ;D
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/f160c87e.jpg
Bożenko sylwestrowy makijaż jest extra, bardzo mi się podoba,
kasiunia ładne oczka:) ale fajnie by wyglądały z taką dłuuugą kreską eyelinerem:love:
a ja znalazłam takie :) ten ślubny wyjątkowy, bardzo delikatny. zalezione w google:).
fantazyjny cudny:love:
jak dla mnie idealne kolorki :)
ładniutki:)
---------- Dodano o godzinie 22:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:02 ----------
a patrzcie na to :D
jeśli to wam się podoba oglądnijcie sobie filmiki tu:)
http://www.youtube.com/user/BeautyARTStudio
cudne makijaże, aż chce się malować:D
oglądałam filmiki.. makijaże boskie.. chciałabym tak umieć malować..
Moje wczorajsze malowanki :)
fajne kolorki:)
Śiwetne to OKO!!!!!!!!! dziewcznki a powiedzcie mi bo ja wogóle się nie maluję a wybieram się na kurs makijażu i wizażu czy to prosta sprawa czy jest dużo teorii tzn dobory kolorów itp itd... czy taki laik jak ja zaczaii to?
bardzo ładny kolorek :) subtelnie ale bardzo ładnie ;)
a tu takie moje male cos nic szczegolnego :) tylko nie patrzcie na moj wieeelki nos :P
jakie rzesiska masz ładne :)
super makijaż :):good:
ładnie, tak wyraziście:)
Nio super super :) kiedyś chciałam pożyczyć od Ciebie te Twoje oczka ale nie przyszły mi pocztą ani kurierem to se pomyślałam, że jednak nie zrobimy mieniu mieniu :P
Moje oczka. Taki zwykły makijaż
Natalia ale sie Tobie wyraziste oczy zrobily przy tym make up'ie :D swietnie :)
Natajla uwielbiam te Twoje makijażyki :D hehe.
Ewa teorii jest dość dużo. Dobór kolorków i dobór makijażu do każdej cery to oczywiście podstawa. Z własnego doświadczenia i obserwacji wiem, że najlepiej jest gdy najpierw przez jakiś czas zajmujemy się makijażem monochromatycznym, a dopiero później znowu kolejna teoria, bardziej rozszerzona i łączenie kolorów cieni, mieszanie pigmentów i wtedy już pójście na całość z makijażem polichromatycznym.
Jeśli zrozumie się teorię to już później idzie z górki :D Moim zdaniem wizaż to nic takiego trudnego, ale wymaga sporo pracy :)
dzieki dziewczyny :*:*
hmm to może pokażę moje oczy:P tylko ostrzegam, że lubię mocno podkreślone (wiem, że większosc dziewczyn woli naturalne kolorki, ja uzależniłam się od ciemnych) :)
i przepraszam za jakosc zdjęc ale były robione ok. 2 tygodnie temu na inny portal a nie teraz na to forum:porazka:
Jak znajdę czas w tygodniu to pobawię się różnymi kolorowymi makijażami, porobię zdjęcia i wstawię:)
1 zdjęcie - oko podkreślone czarną kreską + sztuczne rzęsy
2 zdjęcie - (słabo widoczne przez włosy:/:) kreska na około oka + czarne cienie do powiek
3 zdjęcie - wycieniowane oko kolorami: białym, granatowym i w zewn. kącikach standardowo czarnym ;)
1zdjecie
2zdjecie
3zdjecie
PS: nie wiem jak tu się wstawia zdjęcia także musiałam linkami;)
---------- Dodano o godzinie 21:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:28 ----------
świetne:good::D
ten trzeci makijażyk super ;) taki z pazurkiem :D
świetne! jaką czarną robisz?
ps. zdjęcia wstawia się tak, że albo adres obrazka wklejasz w link z ikonką zdjęcia (ten żółty kwadracik), albo przez zarzadzanie załącznikami przy odpowiedzi ;)
tez uwielbiam ciemne oczy dziennie maluje oczy czarna kredka :) malo kiedy maluje cieniami :) ladne makijaze :*
dzięki:*
zawsze malowałam kredkami ale były dla mnie "za jasne" takie wyblakłe po czasie się robiły, więc zaczęłam kupowac liner w kamieniu Kryolana:) z przesyłką na allegro chyba 30zł:P wystarcza spokojnie na kilka miesięcy przy dziennym używaniu:D i co najważniejsze nie wysycha bo w końcu już jest w kamieniu:skacze: i tak te zdjęcia były robione już po całym dniu i w realu kreski są bardziej czarne, na zdjęciu lampa błyskowa je rozjaśnia:)
ale jak ktoś nie ma dużo kaski to polecam kredke EyeArtistKAJAL z Astora:) kupiłam na allegro chyba za 10zł nową:) świetnie się nią maluje dolną kreske:P nie blaknie tylko jest mocno czarna:D często mam dolną powiekę mokrą a tą kredką idealnie się robi kreseczke:D jeśli chodzi o cienie do powiek to używam z MACa sypkie:) tusz do rzęs byle jaki bo jak dla mnie każdy jest taki sam tylko ceną się różnią:D jesli nakładam mało tuszu to mam krótkie rzęsy ale potrafię też tak je wytuszowac, że dotykają mi brwi:) chociaż i tak wole sztuczne rzęsy;) żaden tusz takiego efektu nie da:) kupuję tylko naturalne rzęsy aby moje zagęścic:) zwykłe za 2-3zł:P + klej Ardell za ok.30zł:P ale jak złapie to naprawde długo trzyma:D
sorry, że się tak rozpisałam ale o kosmetykach mogę rozmawiac cały dzień haha:lol:
Dodaję jeszcze zdjęcie które bardziej pokazuje tą czerń linera w kamieniu:)
Przepraszam, że czarno białe ale kolorowego nie mam:P
będę musiała spróbowac. ja najbardziej lubię kohl pakistański w proszku ale cięężko jest nim zrobić ostre kreski, a z kredek najlepiej mi się trzyma z yves jak dotąd. czyli następny zakup to będzie kryolan:)
tu można o nim przeczytac klik pędzelek do niego dokupiłam sobie na allegro za 5zł z naturalnego włosia i po prostu cudownie się nim maluje:) zwykłymi linerami często wyjeżdzałam albo robiłam krzywe kreski a tym sobie spokojnie robię taką grubośc i taki kształt jaki tylko chcę:D
Podobają mi się też niektóre makijaże tej dziewczyny co wklejam linka z jej filmików:) ogólnie miło się ją ogląda i słucha:) miała tam gdzieś taki świetny mocny makijaż o ile pamiętam był niebiesko czarny:D
KLIK
Dodaję nowy makijaż który robiłam wczoraj z nudy :) wiadomo, niedziela jak to niedziela, nie ma co robic:rolleyes: tym razem makijaż srebrno różowy:) cienie sypkie z allegro chyba za 2-3zł za pojemniczek;) w realu świetnie się błyszczą, myślę, że w wakacje kiedy jest słoneczko super by wyglądały:D zdjęcia troszkę nieudane przez światło ale coś tam widac:P
ladny ten make :)
mmmm.. moej ulubione kolorki cieni do powiek- SUPER!! :yess:
Sylwia piękny makijaż :)
patrzcie co dzis znalazlam Ganelli ciekawe to sie wydaje ale ja chyba i tak wolalabym sie sama pomalowac niz kupowac takie juz gotowe cienie