ja właśnie z dekoria dostałam próbki materiałów i super są i nawet duże, więc warto ;)
Printable View
ja właśnie z dekoria dostałam próbki materiałów i super są i nawet duże, więc warto ;)
co wy robicie pożniej z tymi materiałami?
ja sobie zamówiłam kilka, jak będą małe to na pazury, jak większe to do szycia (uwielbiam szyć, przyozdabiać itp i mam cały kramik:) )
fartuchy foliowe - próbki fartuchów foliowych :skacze:
Tzn. że wyślą fartuch foliowy tak? :P
Już sama nie wiem czy gdzieś pojawił się ten link ale wklejam: Darmowe próbki kosmetyków i perfum - zamów
Podobno rozsyłają darmowe próbki kosmetyków:)
natalia prawie się popłakałam ze smiechu:):):) folia akurat na wtapianie koronek:):):):)
ladyss ciekawa stronka, wcześniej był chyba tylko mail do nich a stronki nie było, ktoś już korzystał?
hahahahhaha nie wpadałam na to :hahaha: :skacze:
lecz ten fartuch przypomina mi takie cos jednorazowe co na deske klozetowa sie kładzie ;]
o litości:):):) a ja mam awizo w skrynce a w domu byłam..
asiu zamówiłam sobie trochę próbek kremów, zobaczymy kiedy i czy w ogóle przyjdą jakieś:) jak coś dojdzie od razu dam Wam znać.
skad ja to znam .... :/:
hihihih :skacze:
(prawy górny róg identyczny jak jedna czesc tego faruszka) :D
http://www.tipy.pl/art/1513_9093_big.gif
Ja wczoraj też zamówiłam probki z tej strony darmowe próbki kosmetyków i perfum - zamów
Mam nadzieję że nie będę płacić bo ich sporo pozamawialam:(
A dlaczego tak uważasz że podejrzane?????
Wydaje mi się podejrzane,bo było zamów próbke,ale wyżej był pokazany np: perfum za 190zł a nie próbka.nie wiem,może panikuje.ale niefajnie by było jak rzeczywiście by mi przynieśli jakiś tam perfum za tyle kasy...
Mam nadzieję że nie bo ja chyba bym się nie wypłaciła:D
No a u Mnie teraz krucho z kasą,a poza tym zbieram na taki przeeeśliczny perfum z Yves Rocher :] (wybrałam dzięki tym próbkom co ostatnio od nich dostałam) Już od dawna u nich zamawiam i z ich perfum i nie tylko jestem na prawde bardzo zadowolona :)
---------- Dodano o godzinie 10:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:41 ----------
Darmowe prbki, bezpłatne prbki, darmowe zestawy - instytut.pl -znów rozdają bezpłatne zestawy :good:
---------- Dodano o godzinie 11:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:52 ----------
Kinder Konkurs -jeżeli ktoś lubi i ma ochote wygrać Kinder czekoladę :glodny: :)
Hej dziewczyny! jestem nowa na forum ;) interesuje mnie temat probek, szukalam czegos w necie ale nie moglam znalezc. czy te probki napewno sa darmowe?? dostalyscie kiedys cos?? ciekawe jak jest z tymi perfumami? zamowilabym,ale jak przyjdzie rachunek? chyba mozna nie przyjac paczki, prawda??
c zekam na firanki ale tu tez sie zaloguje,przydalby sie zestawik :D
kusza mnie te perfumki, zamowie, najwyzej sie zwroci;)
Ja zaryzykowałam,przecież przy zamówieniu klikam że chcę bezpłatną próbkę.Ryzyk-fizyk:P
Polecam czytać info na stronach:
TO cytat z tych darmowych próbek:
- Nie płacisz za nic! - ani za próbkę, ani za przesyłkę,
- Największy i najpopularniejszy zbiór darmowych próbek w Polsce,
- Często aktualizowana baza próbek. Dzięki bliskiej współpracy z firmami, jesteśmy jako pierwsi powiadamiani o nowych towarach,
- Wysokie prawdopodobieństwo otrzymania zamówionych próbek,
- Korzystanie z portalu jest całkowicie darmowe,
- Najszybciej przez Darmowe-Próbki.pl - jako, że spełniamy wysokie normy jakościowe, zamówienia składane przez nasz portal obsługiwane są często priorytetowo,
- Profesjonalne podejście do zamawiania i dystrybucji darmowych próbek.
no dokładnie.a jakby nawet trzeba było zapłacić to się odmówi i tyle :) ale chyba nie z tego co koleżanka wyżej napisała.Może niepotrzebnie się obawiałam :]
---------- Dodano o godzinie 14:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:30 ----------
A dziś dostałam próbki Reply your fragrance(damski+męski) :)
wyslalam,czekam,jak dostane to bedzie szok,masa probek:skacze::skacze::skacze:
Jestem ciekawa jak długo będziemy czekać:D i czy wogóle przyślą
ja tez wyslalam zamowienie :) super by bylo jakby nam przyslali. a regulamin czytalam wiec chyba powinno byc wszystko ok :)
Dostałam próbki materiałów huh szybcy są :D
Na te próbki z Dekorii to można wysłać też na inną osobę,nawet pod tym samym adresem,tylko inny e-mail musi być podany :]
do scrapowania się też przydadzą te próbki materiałów ;)
fajne te materiały, ja pomyślałam że jak będą duże to jakąś patchworkową poszewkę na podusię się strzeli. zobacze co przyślą i skoro mowisz ze na ten sam adres można to jakby co to na kochanego domówię
Dzisiaj dostałam próbke perfum Lacoste:D
A tu cos dla przyszlych mam:) i pewnie nie tylko:)
O programie - Lovela
Test Braun Satin Hair / Stylizacja / Fryzury / Wizaż.pl / Strona główna - Wizaz.pl -Tylko teraz masz jedyną i niepowtarzalną okazję wzięcia udziału w teście konsumenckim linii produktów do stylizacji włosów Braun Satin Hair IONTEC :)
wrrr.. !! czemu ja nie mam jeszcze 18 lat...!!
juz sie zapisalam do tego testu:) dzieki za link.