-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
dziękuję za radę, te ząbki rzeczywiście mnie trochę denerwują:/: co do sklejki, to są rzęski mamy, która podczas zabiegu troszkę przysnęła i w tym czasie gdy przykleiłam rzęsę, zawołał ją mój brat, mam oko otworzyła, jak zaczęło szczypać mocno zamknęła i mi się skleiły:/: nie mogłam sobie z tym poradzić i to zostawiłam...a mogłam przecież zdjąć i zrobić te kilka na nowo....:*
-
mi podczas aplikacji też koleżanka zasnęła i jak jej przyklejalam rzęske to otworzyła oczy i się zerwała, cud, że nic się nie stało. :o
-
dziewczyny trzeba wyłapywać, w której fazie snu jest klientka i czy akurat nie zacznie się ruszać ;) a tu norkowanie- niestety zdj robione tel :( aparatu ja łajza zapomniałam :placz: klientka nr 1 spała sobie całą aplikację ;]
http://img580.imageshack.us/img580/8...g0099ym.th.jpg
http://img690.imageshack.us/img690/1...g0097ku.th.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/2...g0096zr.th.jpg
-
wydawało się, że śpi płytko, bo ona tak drzemała bardziej niż spała jak kamień, co chwile odlatywała i wracała i tak przez całą aplikację :)
-
dziewczyny jak rzęsy sie sklejają to nie ma ze sobie nie poradzilam w rozklejeniu... ja biore jedna rzese, drugą i odkelajm od siebie i koniec! zazwyczaj nawet polsekundowka nie związe tak mocno zeby sobienie poradzic.... jak klei związe mocniej to nalezy wziąc remover i usunąc... szkoda pracy i tych kilku przyklejonych ale zaowocuje to brakiem wyrwanych rzes... co powoduja sklejki oczywiscie...
ja mam i takie co mi przez sen wyrywają 'oczy' spod pensety i takie co automatycznie lekko uchylaja oczy w trakcie robienia (nie to ze otwieraja bo samo bialko widać) takie tiki nerwowe i rzesy nie mogą sie sklejać... chociaz czasem chce sie rzucac pensetami...
ale spokojnie wprawa czyni mistrza... i chociaz mi marudzily na starcie ze dlugo robie to teraz doszlam do 2,5h i robie coraz lepiej... i tak wracaja bo nic nie ciagnie, nie kluje :)
-
a ja mam pytanie mozna w ogole sciagac i zakladac nastepnego tego samego dnia??
bona slsyzlam ze srednio
remover jest tlusty a pozneij jak wypaprane sa rzesy po nim ciezko go usunac zaawsze moze cos zostac a pzoneij bummm rzeski spadaja..
-
Malutkaistotka pierwsze slysze eby nie mozna bylo w ten sam dzien. Najpierw żel pozniej liquid... i zmywam micelarnym plynem, nie ma prawa nic zostac
-
Moje dzisiejsze 2h dziergania
Profil b, 0,2
dlugosci 12,11,10
Zapewniam nie sa sklejone. sprawdzam dokladnie co chiwla i rodzielam
-
edytakon dziś robiłam swoje pierwsze uzupełnienie, szkoda tylko że pani instruktorka pominęła ten element stylizacji na kursie. Twoja rada bardzo mi się przydała. A oto co mi wyszło:
Załącznik 57654
Załącznik 57655
Załącznik 57656
-
-
Debiut z HS-5 z EVO:)
Przed:
Załącznik 57665
Po:
Załącznik 57666
-
mysiaczeq, jaka śliczna jest twoja modelka :love: a oczka jak marzenie!
-
a jak się fajnie klei rzęski na tak pięknych oczętach ;)
-
hej,
czy jest tutaj ktos ze Świdnicy kto przedłuża i zagęszcza rzęski ?
szukam pilnie
-
Wyprodukowane w upale długaśne śliczności :P Rzęski Mink 0,2B 8,9,11,13 + kolorowe 12 :D
-
Ja też szukam kogoś kto zrobi mi rzęski w okolicach Wałbrzycha.
-
Te długaśne śliczności bardzo przyjemnie się ogląda, uwielbiam kolory, a to połączenie jest bardzo udane :) codzienniaki też masz długaśne i śliczne ^_^
-
jestem z siebie dumna bo mialam takowy przypadek...
klietna przyszla czy dam rade jakkolwiek zakleic jej dziure w rzesach...
zobaczylam przerazilam sie...dziewczyna zdesperowana bo slub w sobote a wszyscy jej odmawiaja bo nie ma do czego kleic...
moja konstrukcja to jakis wymysl pijanego stylisty ale na jeden dzień dalo rade :)
dziewczyna zadowolona powiedziala ze zycie jej ratuje :)
no i reszta stylizacji :)
-
Zyza ale dziursko, sama sobie tak wyskubała? Aż mi ciarki przechodzą po moich oczach...
Ale wyszło całkiem nieźle więc wielki szacuneczek :brawa:
-
Zyzka super sobie poradzilas... kurcze widac ze wyniszczone te rzesiory miala.
Izi i jak chyba strasznie nie bylo co?
Mysiaczeq nooo slicznota :)
-
Cytat:
Napisał
edytakon
Izi i jak chyba strasznie nie bylo co?
Pytasz o pracę na HS-5? Jeśi tak to bardzo fajnie:) opisałam to zresztą w innym temacie.
Niebawem zamawiam kolejny :*
-
Zastanawiałam się czy wkleić czy nie, ale co mi tam ;) W sumie to moja 2 aplikacja po kursie ;) Dodam, że pani miała okropny odruch mrużenia oczu, dobrze, że na chwilę przysnęła, bo bym chyba wogóle nie dała rady kleić :/: I do tego strasznie się rzęski krzyżowały :(
Użyte rzęski Evolashes premium mink B, gr 0.2, dł.: 11,8,6.
-
Wisienka a tam na lewym oczku taka dziurka jest...? zdjęcie nie do końca wyraźne ale wydaje się że są tam rzęski do których można podoklejać...
-
są dziury :( i na lewym i na prawym widać rzęsy do doklejenia .. ale trening czyni mistrza :cwaniak2: moje 2 wyklejanie wyglądało duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo gorzej :] więc ćwicz :)
-
klientka powiedziala ze miala 'wypadek'... obecnie smaruje rapidlashem bo tam na tej dziurze nie bylo nic...
wisienka:ok: bedzie coraz lepiej ale juz jest fajnie :)
-
Dzięki ;) W sumie to tą dziurkę na lewym oku na zdjęciu jakoś bardziej widać ;) I wiem, że mogłam więcej dokleić, ale pani strasznie się niecierpliwiła, chociaż kleiłam 2,5 godz, a uprzedzałam ją, że może to potrwać ze 3,5-4 godz :/:
-
Moje pierwsze to ile dobrze pamiętam jakieś 4,5 h :D Klientka w postaci mojej siostry mało mi nie zeszła.. ;)
-
A oto moje dzisiejsze, kleiłam już 3 godziny a nie 5, to dopiero moja czwarta aplikacja :)
Załącznik 57835
-
to moje jedne z pierwszych .
Tak dumam jak wy to robicie, że często wasze rzęsy są tak ładnie,równie jak w rządeczku a moje takie poczochrane jakby...
-
gorzkajakmokka, bardzo ładne masz aplikacje. rzęski prześliczne, takie gęste, urocze spojrzenie modelki.
ja wystawiam oczywiście najlepsze zdjęcia. a mam też takie, gdzie są potargane rzęski :D a jeszcze im krótsze rzęski robisz, tym ładniej się układają, wyglądają na bardziej gęste i na zdjęciach ślicznie się prezentują. może jeszcze kwestia czesania, szczoteczki są różne. ja używam czasem grzebyczków s Nouveau Lashes. a ulubione moje szczoteczki to z Xtremelashes. żadna inna firma w Polsce nie ma tak wygodnych jednorazowych szczoteczek :)
-
moje 4 rzęsy... siedziałam 4 godz:o
Mink b0,2 10,12,14mm
Bardzo Was proszę o rady:*
-
Charolina mi się podoba, czy są posklejane czy nie to i tak na zdjęciu nie widać więc o to nie pytam. Ja bym jedynie zrobiła łagodniejsze przejście w długościach :( po tych najdłuższych zrobił się widoczny "schodek", tak myślę że to raczej nie było zamierzone... Widać to zarówno od góry jak i przy otwartym oczku na wprost.
-
A powiedzcie jak przedłużacie Bo na kursie miałam tak,że pierw co kilka rzęs a później całe oko,ale raz próbowałam rzęsa po rzęsie i wg mnie wygodniej i efekt lepszy... Jak to jest?
-
ja mialam tak, ze najpierw tworzylo sie "szkielet" tzn jedna w kąciku wewn, jedna po środku oka i jedna w kąciku wewn i potem się leciało po jednej rzęsie raz z jednej raz z drugiej strony, raz jedno oko raz drugie. a teraz robie tak, ze lece od kacika zewnetrznego raz jedno oko raz drugie i tak mi jest najwygodniej :)
-
o widzicie a ja mialam jeszcze inaczej;p ale chyba musze wyprobowac Twoj sposon Mysiaczeq:)
ja bylam uczona tak ze najpierw kilka rzes na jednym oku po calej szerokosci, pozniej to samo na drugim oku, pozniej miedzy tymi kilkoma nastepne i tak dalej... nie wiem czy zrozumiale to napisalam:)
A to pierwsze starcie z rzeskami silk diamond;)
-
I właśnie o to mi chodzi. Jak ty to robisz edusia,że one takie równiuśkie,jedna po drugiej, jak w wojsku ;)
Jakato grubość poza tym?
-
Edusia śliczności wykleiłaś :love:
-
Dzieki:) to jest grubosc 0,20 dlugosc 8,10,12.
Wiesz co to chyba trzeba po prostu kazda rzese profilowac, czyli przyklejac do naturalnej tak, zeby stala prosciutko, nawet jesli naturalna leci w rozne strony. Ja jeszcze mialam tak ze wczesniej mialam zla szczoteczke i za nic nie moglam ich uczesac zeby to dobrze wygladalo. Teraz mam po zoltym tuszu z maybelline, taka duza, gesta;) i nia mi sie rozczesuje najlepiej. Jak dobrze je uczeszesz to zawsze beda sie wydawac rowniejsze. Ja je czesze od gory (tzn od gorej powieki) i tak jakby krece szczoteczka;p wtedy sie fajnie rozczesuja
-
charolina, bardzo ładna aplikacja, ale zgadzam się z Izi, że można by było zrobić bardziej płynne przejście, po to mamy tyle rodzajów rzęs, prawda?
edusia777, wygrałaś starcie, silki prezentują się doskonale :)
-
Edusia swoją drogą widzę że jesteś z podlaski to przed październikiem będę w rejonach muszę umówić się do Ciebie na rzęsy :D