Witam dziewczyny ! :D Mam nadzieję, że się tu rozgościcie :ok:
Printable View
Witam dziewczyny ! :D Mam nadzieję, że się tu rozgościcie :ok:
Cześć wszystkim ja będę dopiero zaczynać przygodę z akrylami więc wasze rady i filmiki bardzo mi pomogą.:ok:Pozdrawiam.
Witam wszystkie maniaczki pazurków;),zarejestrowalam się kilka dni temu,ale dopiero dzisiaj mogę się stac prawowitą forumką:].Pazurkami zaczęłam sie interesowac 6 lat temu,wtedy też zrobilam kurs przedłuzania paznokci żelowych i akrylowych,niestety z kursu oprócz certyfikatu nic nie wyniosłam:(,przez miesiąc zrobilam kilku kolezankom paznokcie,niestety szybko się zniechęcilam,to był mój wielki błąd,tak jak pisałam wczesniej przerwa moja trwała 6 lat,co nie znaczy ,że zapomniałam o mojej pasji.Teraz chciałabym znów zacząc od nowa,mam nadzieje,że dzięki Wam ,zdobędę wiecej doswiadczenia:);)
I ja serdeczie witam wszytskich, dziękuję Edycie za informacje o tym forum i mma nadzieję że będę często tu zaglądać:D
tez mamy taka nadzieje no i witamy na wzorkach :)
Witamy oby wam sie podobalo
Witam :)))
Nazywam się Ania, mam 27 lat, mieszkam w Warszawie.
Zajmuję się przekłuwaniem ciała, czyli bodypiercingiem. Mam nadzieję, że będę mogła komuś pomóc, dzieląc się swoim doświadczeniem.
Chciałabym też dowiedziec się więcej na temat zdobienia paznokci metodą akrylową i żelową.
Link do forum znalazłam na stronie koleżanki, byłam pod wrażeniem, ponieważ swoje rewelacyjne stylizacje nauczyła się robic tylko dzięki informacjom z tej strony.
Hej Aniu odnośnie przekłuwania mam pytanko czy dziurka w pępku zarasta?:)
Witajcie kobietki - na pewno Wam sie tutaj spodoba
do zobaczenia na watkach tematycznych :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
witam wszystkie nowe osóbki ,to forum to skarbnica wiedzy i świetni ,pomocni ludzie, na pewno dowiecie się tu wielu potrzebnych rzeczy:papa:
:kwiatek: witajcie kochane :) dołączam do was, by czerpac od was cenna wiedze i dobre rady :)
witaj - rozgość się i zapraszam :kwiatek:
Witam w to mroźne popołudnie. Niedawno zaczęłam swoją przygodę z pazurkami. Jako ambitna i uparta osoba stwierdziłam, że sama się wszystkiego nauczę i... jakoś idzie :D Mam nadzieję, że znajdę tu mnóstwo porad i wskazówek :D Pozdrawiam :)
Witam:)Mam na imię Agata i pazurki są moją wielką pasją. Gdy skończę szkołę kosmetyczną mam zamiar zająć się tym zawodowo.
Liczę na rady i pomoc bardziej doświadczone koleżanki. Pozdrawiam
Witamy i służymy pomocą:)
Witam, wszystkich :)
Witamy dziewczyny napewno znajdziecie tutaj cos dla siebie :)
hejka :)
Cześć, trafiłam tu całkiem przypadkowo :) i bardzo się z tego cieszę.
Mam na imię Renata. Uwielbiam stylizacje paznokci. Zajmuję się tym od 6 lat. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkie forumowiczki, na forum trafilam przypadkiem i pomalu sie wdrazam. Stulizacja paznokci zajmuje sie zaledwie od roku wiec mozna powiedziec, ze dopiero sie ucze.:ok:Mam nadzieje, ze znajde tu mnostwo rad na frapiace mnie czasem problemy. Pozdrawiam
Witamy nowe Panie na forum i zapraszamy do dzielenia sie swoimi pracami, jak i do dyskusji na wszelakie tematy :kwiatek:
Witamy wszystkich serdecznie:kwiatek:
o kurczaki !! ile nowych kobietek ;) witam :kwiatek:
Witam serdecznie, jestem Jola. Przedłużanie paznokci rozpracowuję od jakichś dwóch miesięcy, bo do tej pory to tylko je obgryzałam :D Więc odmieniło mi się i zaczęła mi się podobać zabawa z paznokciami!! Po przeczytaniu kilku tematów postanowiłam dołączyć do waszego grona, aby się podszkolić, bo na kurs dopiero latem... Tak więc pozdrawiam wszystkie Forumowiczki!!
witaj mimilego czytania forum