Nicola podziel się :D
Ja zaraz sobie zrobię nuggetsy, bo w kuchni mam bajzel i "majster" robi... Już tydzień cały robotę na 3 dni, ale co tam...
Ogolnie to dumam :D
Printable View
Nicola podziel się :D
Ja zaraz sobie zrobię nuggetsy, bo w kuchni mam bajzel i "majster" robi... Już tydzień cały robotę na 3 dni, ale co tam...
Ogolnie to dumam :D
zaprowadzilam malego do przedszkola ,teraz popijam kawencje i czekam na moja "ofiare" ,bede robic pazury na konkurs
Ja tradycyjnie , jak to zwykle z rana spijam kawunię przed kompem i obżeram się ptasim mleczkiem :D
Szykuję się powolutku do roboty... ale mi się nie chce ;)
szykuje sie do odrabiania lekcji... :/:
Ja wstałam, kawusia, czyli standardzik
zaraz malujemy:)
a ja to się już wyleguję na łóżku z laptopem na nogach i czekam na tele od chłopaka.:) ciekawe czy zadzwoni tak jak wspominał.O.o
Kończe moje i tak już wątłe serce oglądając mecz Polska- Brazylia! Cóż za streeeesss! :D
szukam jakis ciekawych życzen urodzinowym dla mego chłopa na 21 urodziny...
a ja pracuję :huh:
powiedzmy ... :skacze:
piję herbatkę zagryzając garścią wit. C^_^ach to przeziębienie...nie dam się:]
Ja też chora( witaminki, herbatka z miodem itp) pozatym ogarniam sie troszke zaraz na zajecia pedzic trzeba :(
Lirene21 zdrowiej szybko :)
jem lazanie...
czekam na "starego" ,bo zraz wroci z pracy.... moze go zapytam czy mnie jeszcze kocha :D
powiedzial ze bardzo...:love:
ha Aska, a moj mi wlasnie powiedzial, ze mnie kocha :D
wlasnie patrzylam na jego RTG pluc i mimo ze jara jak lokomotywa, lekarz stwierdzil ze ma pluca czyste, a sila wydechu powyzej normy o 9 % :huh:
Oooo jak miło na dobranoc usłyszeć KOCHAM CIĘ :love: Ja będę musiała trochę poczekać na te słowa bo słońce moje walczy maszynką do strzyżenia ze swoją "czupryną" :) W sumie, to jak mu nie wyjdzie fryzura to chyba tego nie usłysze heheheh :) Ale nie będę mu przeszkadzać, niech sam się męczy :D
Ja fryzjerką nie jestem :skacze:
Pozdrawiam i życzę Wam słoooodkich snów
ja słucham Happysad ;) mały relaksik po pracy :)
niedługo spać idę ;)
U mnie kawa i nadrabianie zaległości na forum. A potem sobotnie porządki ;(
a ja spijam kawencje i zastanawiam sie co tu robic?
wstalam i tradycyjnie forum :D
za chwile zabieram sie za film bo zanim chlop przyjdzie z pracy to juz bede po seancsie :)
mmmmm śniadanko :)
siedze owinieta w kocyk i czekam na moja polowke az wrociz zakupow :)
czekam na "mam talent" ,to przynajmniej sie wyluzuje przed TV!