idę spać, bo wczoraj zabalowałam i jestem padnięta :P
Printable View
idę spać, bo wczoraj zabalowałam i jestem padnięta :P
właśnie wróciłam z zajęć na uczelni i relaksuję się przy muzyce :D
posprztalam bo w sobote mi sie nie chcialo :P
czekam na chlopa, przegladam forum i pewnie na film :D
czekam na fotki auto moto :P:P:P
a co ja moge robic?jak zwykle jestem w pracy,
a ja do dziesiatej posiedze w domu a pozniej zmykam do fryzjera!jak zawsze wroce niezadowolona :D
poranna kawka i jagodzianka na ząb :)
lloo matusiu...wypilam chyba ze 3 lampki szampana i zaraz zaspiewam chyba .."Hej sokoly..."...:D
Ja podtrzymuje powieki zapałkami, bo już nie daję rady :D Wypij lampkę za Nasze zdrówko !!
to zamiast isc spac to buszuje po necie :D
a ja szukam filmu zeby sobie luknac przed snem ale cos ciezko mi idzie ;)
Słyszałam, że na sen to najlepsze są Horrory :D
hmm...ja zamiast isc pod prysznic tez buszuje po necie:D w sumie ktos zajal mi wc wiec troche sobie poczekam:D
w sumie to nie moge nazwac kacem,to co mi jest a,ale leb mnie boli niemilosiernie.... ratuje sie kawa i zaraz bedzie lepiej!!
jem delicje malinowe :]
robie po jednym pazurze bo mi sie obiad robi i musze doskakiwac do garow :D
czatuje na buty na ebay'u de
Kupiłam se zestaw farbek akrylowych i będę je zaraz próbować :skacze::skacze: a tak to wróciłam ze szkoły :)
miałam sie uczyc angielskiego a siedze tu, czytam i tak o... nauka poszła w las
ja za chwile się biorę za angielski, ale teraz cieszę się , że zdobyłam maksymalną ilość punktów na próbnym teście gimnazjalnym :skacze:
max ? :brawa: no prosze prosze... to Gratulacje :*
ogolne nudze sie...nasluchuje syna ,bo biedactwo nie moze usnac!
Taj se leżę i trzymam laptopa na brzuchu i szukam ciekawostek w necie i kątem oka oglądam Housa:D
Kawka i ciacho zamiast śniadanka :cwaniak2:
Na uczelnie jade dopiero na 15 :/:
przepisuję notatki z wykładu na którym mnie nie było :) leń mi wszedł w 4 literki ;)
Smarkam :P
W końcu weszłam na forum, ale zaraz trza do nauki... 2 szkoły.. co ja sobie myślałam :D