Meg:
:master:
Printable View
Meg:
Meg daj troche tego czasu
robisz cuda;)
strach mi sie tu pokazywac , ale coś zaczęłam :) mój pierwszy raz na "obiekcie żywym"
http://www.voila.pl/443/3ny5l/index.php?get=1&f=1
Zołzella jest nieźle, tylko brakuje mi jakiegoś kontrastującego środeczka ;)
meg jestes moim wodzem:Dpieknosci lepisz kobieto!!
zołzella zgadzam sie z sami płateczki sliczne i cieniowanie tez mi sie podoba ale przydałby sie jakis konkret na srodku:D
Meg - piękności jak zawsze zresztą ;)
salo , paulka dzieki :* środek jest brązowy ale sie rozmył z lekka :D a cyrkonii nie chciała...
moze kiedys dojdę do wprawy :)
Meg cudowne:) szczególnie te pierwsze:)
Zołzella pieknie:)
Meg pisalam w galerii ... ty to masz pomysly :) boskie :)
Zołzella kwiatek jak malowany :) :P hyhyhy świetne, na pazurach to sie cięzęj robi :) na swoich to sobie palce powykręcasz, na tipsie poobracasz jak sie da a u klientki mmmm :)
moje próby w trójwymiarze :)
kazdy z osobna i wszystkie razem :)
jej te pierwsze są normalnie przepiękne :D reszta też ale pierwsze mnie uwiodły :)
ja juz sie sliniłam w galeri do nich...wysiadam.... :o
Zyza pierwszy tipsior zabija :love: cudny!
Zyza a niech mnie...Pierwszy faktycznie odjechany w kosmos, wyglada jak zywy ale reszta te super ! :)
Zyza cuda uklepałaś, strasznie mi się podobają:love:.
Dziewczyny nie wiem jak to robicie. Ja ćwiczę często, ale nawet mój pędzel , trzeci w tym roku i tak wygląda jak szczotka ehh. Nawet nie umiem go dobrze trzymać. Przydałby się jakiś tutek od was, jak trzymać pędzel poprawnie przy rożnych rodzajach kwiatków.
sztynka moj pedzel owalny wyglada jak miotla :P koci jezyk mam drozszy i dluzej sie utrzymuje bo mam z charbonne od naszej natki :)
zyza przepiękne:ok::ok::ok:
sztynka może pędzelek kiepściutki u mnie tak bylo jak miałam słaby jak kupiłam lepszy to do kwiatków mam już rok:)
Zyza pięknie wyszło:)
zyza cuda ulepiłaś :love:
Zyza ten pierwszy to odlot, normalnie powaliłaś mnie i leżę:kwiatek::love:
zyza, meg ,Evelyn cudowne prace ,brawo
:tuptup:
jak ja bym chciała robić takie kwiatuchy jak wy... ale nie mam klientek na których bym mogła ćwiczyc.