Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Jasne Agnieszka jeżeli Tobie sie takie Objętości podobają :love:... o gustach się nie dyskutuje :P
Ja nie napisałam, że coś mnie bolało, czy kłuło, nie podobał mi się efekt. Wyglądały jakby były cały czas zmoczone lub natłuszczone.
Napiszesz mi jak się ta technika nazywa? Czy to jest Hollywood?
no wlasnie o to chodzi, tak maja wygladac tyle ze nie w kupach poklejone:P
pisze pw na fb ;)
:)Oho jakis czas nie zagladalam, jaka dyskusja:-)) Fajnie, ze odpisalyscie :-* Dziekuje za uwagi, wszystkie biore do serca i biore sie za poprawki :-))
Hej dziewczyny
Moja pierwsza aplikacja rzedluzania rzes za mna. Otwarta na wszelkie sugestie i podpowiedzi tylko nie bic po oczach :skacze:
Uzyte rzesy profil B 0.15 dlugosc 8,9,10,11. Wiem ze sa braki ale dziewczyna musiala juz isc po 3 godz a tylko dala na sobie potrenowac :(
kurde tylko czemu te zdjecia takie male wyszly :(
freda spróbuj jeszcze raz je wstawić - na tych zdjęciach nic nie widać
Ujecia zrobione zle. Tak naprawde nic nie pokazuja. Warto robic zdjecia zza glowy i na przeciwko oczu. Za male tez to fakt
freda jeżeli mogę doradzić, nie rób zdjęć tuż przed nosem klientki - załamuje się perspektywa. Zrób zbieżnie zoomem w aparacie bądź telefonie, jeżeli nie masz takiej funkcji w komputerze możesz zdjęcie wykadrować tak, żeby było ładnie wszystko widać :).
No kurde walcze z tymi zdjeciami ale cos mi nie wychodza :( Jak tylko robie te zdjecia to az mi sie plakac chce takie do d..y
Mialam dzis kolejna dziwczyne wiec sprobuje oba pozniej wrzucic
Pierwsze zdjecie to moja druga aplikacja a nr2 pierwsza z wczoraj
No dobra te chyba troszke lepsze. :) obrobilam w MS paint ile umialam. Czekam na krytyke :D
na pewno nie wszystko wyklejone. ja rozumiem ze długie leżenie te sprawy, ale tylko to widze na tych zdjęciach. przydałyby się na zamkniętych również.
jutro mam kolejna dziewczyne wiec zrobie wiecej zdjec :)
freda - dobre oświetlenie i jeszcze lampa włączona w tel /aparacie. na otwartych i na zamknietych.
to ja dodam w koncu coś bo trafiła mi się śliczna dziewczyna. zazwyczaj mam ciężkie oczy, nie najpięknejsze, aż w końcu nastał ten dzień:skacze:
zrobiłam jej mix 2:1,3:1 czasem 4:1 0,10 i 0,07
Załącznik 77103Załącznik 77104Załącznik 77105
Załącznik 77106Załącznik 77107
Ja mam właśnie często ładne klientki, aż się miło klei i czeka na otwarcie oka pod koniec :)
2 sztuki 1:1 :)
http://1.bp.blogspot.com/-GbYg0UT7fa...600/kasiaa.jpg
I druga :) Taśma tak nisko na otwartych tylko do zdjęcia ( w sumie nie wiem dlaczego nie zrobilam zdjecia bez tasmy :D)
http://3.bp.blogspot.com/--qWZY9DQ8s...00/karinaa.jpg
Patrycja rzęsy cudne :love:
Kiwaczek :ok:ja osobiście spodziewałabym się innego wyglądu oka po otwarciu. Owszem dziewczyna ma śliczną buzie ale oczka mają dziwny kształt ...
Witam. Wklejam swoją pracę 1:1 i chciałabym wiedzieć jak bardzo jest źle. Rzęsy nie są posklejane, każda jest dobrze odseparowana, jestem pewna na 100%. Jednak kierunki rzęs są straszne. Zupełnie nie mogę sobie z tym poradzić. Kąciki też nie są wyklejone do końca. Szkolenie miałam u dziewczyny, która robi przepiękne rzęsy jednak teraz wiem że to było tylko 'szkolenie', nie dowiedziałam się tam właściwie niczego oprócz tego jakie produkty są dobre. Czy któraś z Was prowadzi szkolenia z prawdziwego zdarzenia w Lublinie?
Na zdjęciu: 1:1 Evo 0,15B 8-12
Ps. Mam nadzieję że za jakiś czas wkleję tu takie piękne rzęsy jak Wasze!
Swiadomosc masz a to jest najwazniejsze ;) teraz tylko potrzebujesz kogos kto dobrze Toba pokieruje. Nas instruktorek jest duzo. Wybierajac sposrod nas na pewno zle nie trafisz ;
Cytat:
Napisał
tinusna
Witam. Wklejam swoją pracę 1:1 i chciałabym wiedzieć jak bardzo jest źle. Rzęsy nie są posklejane, każda jest dobrze odseparowana, jestem pewna na 100%. Jednak kierunki rzęs są straszne. Zupełnie nie mogę sobie z tym poradzić. Kąciki też nie są wyklejone do końca. Szkolenie miałam u dziewczyny, która robi przepiękne rzęsy jednak teraz wiem że to było tylko 'szkolenie', nie dowiedziałam się tam właściwie niczego oprócz tego jakie produkty są dobre. Czy któraś z Was prowadzi szkolenia z prawdziwego zdarzenia w Lublinie?
Chyba Edyta z Evo?!
A w oczekiwaniu na szkolenie ćwicz :) Przytrzymuj dłużej rzęsę aby Ci nie opadała na boki, poszukaj może innego kleju, popraw to co źle się przykleiło . Na spokojnie :)
Cytat:
Napisał
tinusna
http://forum.wzorki.info/szkolenia-w...s-2d-3d.html:D
Ach :) ta młodość, miłość i ślub, czyli tzw. 3D;)
maksik - a czemu nie wyklejone do końca? na całości mocno tak nie razi ,no ale te kąciki zewnętrzne :oops:
No dobra, znowu trzeba się przemóc i poprosić o opinię :D
Tak było w kwietniu:
http://pliki.wzorki.info/images/t9bSW.jpg
Tak jest teraz:
http://pliki.wzorki.info/images/3bIjH.jpg
Czy jest jakiś progress? Mimo wszystko będę wdzięczna za wytknięcie błędów, żebym wiedziała na co zwrócić szczególną uwagę.
Witam i dziękuję za odpowiedzi.
Tym razem starałam się przytrzymać rzęsę trochę dłużej i wydaje mi się że jest deeelikatnie lepiej ale ćwiczę nadal.
Napisałam do jedynego instruktora w moim mieście (?!) jakim jest ta Pani : https://www.facebook.com/media/set/?...1607790&type=3. Pani jest szkoleniowcem Magnitica. Jeżeli macie chwilkę to proszę zobaczcie pracę tej Pani i napiszcie czy można 'braść' ? :p:help:
Aha no i jeszcze odwieczny problem - na kim ćwiczyć? Koleżanek już brak, co tu robić ?? :(
Ps. Szkolenie z 2d,3d bardzo chętnie ale jeszcze nie teraz. Muszę być perfect z 1:1.
Pozdrawiam!
wklejam zdjęcie z soboty:
Evolashes 0,18 9-12
tinusna nie patrz gdzie blisko tylko gdzie dobrze, po dobre szkolenie warto jechać i na drugi koniec kraju.
Masz rację ale chciałabym najpierw sprawdzić czy przypadkiem nie mam kogoś świetnego pod nosem :p