poradzisz sobie poradzisz
10 lat doświadczenia to kopalnia wiedzy
także zapraszam na watki tematyczne
Twoja wiedza i doświadczenie na pewno
przyda się nie jednej z nas :kwiatek:
Printable View
poradzisz sobie poradzisz
10 lat doświadczenia to kopalnia wiedzy
także zapraszam na watki tematyczne
Twoja wiedza i doświadczenie na pewno
przyda się nie jednej z nas :kwiatek:
O kurcze 10lat i zero szaleństwa po forach? :) To czekamy na jakieś wskazówki, zdjęcia prac i oczywiście gorąco witamy ^^
oj tak... 10 lat to kupa czasu.. piszcie posty (tylko nie spamujcie;))
:kwiatek:
Witam wszystkich :*
Witam wszystkich serdecznie :-)
Na imie mi Alicja, od pewnego czasu interesuje sie stylizacja paznokci. Z pewnoscia bede tu czesto zagladac i szukac rady u bardziej doswiadczonych stylistek :-)
pozdrawiam
Witamy serdecznie :)
Witaj Alicja
to wpadłaś jak śliwka w kompot
to forum uzależnia :skacze:
witam.
Nazywam sie Kasia..:) pazurkami oraz kosmetyka interesuje sie juz dosyć długo . postanowiłam w tym kierunku skończyc szkołe i właśnie w 2011 roku w sierpniu stałam sie posiadaczem dyplonu potwierdzajacego kwalifikacje technika kosmetycznego :) ukonczyłam również kursy stylizacji paznokci oraz zdobienia artystycznego jak i ogolnej kosmetyki. w tym roku zamierzam otworzyć salon kosmetyczny .:);]
Kandzik witaj :) juz sie nie moge sie doczekać Twoich prac:)
Kandzik witaj na forum
i powodzenia w realizacji planów zawodowych :ok:
dziekuje za miłe przywitanie .:)
po ponad roku nieobecności chciałabym Was ponownie przywitac :):)
witam wszystkie nowe i te dawno nie widziane dziewczyny:)
ja również witam wszystkie kobitki;) też jestem tu nowa:) mam nadzieję, że zostanę z Wami na dłuuuuuuuuuuuuuuugo!!:skacze::love:
Witam:) na pewno! nie ma innego wyjscia:D
Witam,
Nazywam się Rafał i pracuję w hurtowni kosmetycznej :)
Witam Wszystkich :) Forum te zawładnęło moim sercem heh :) Jest rewelacyjne ale muszę troszkę posiedzieć i obcykać je dokładnie :) Bo nie mogę się jeszcze za bardzo odnaleźć :) Pozdrawiam wszystkich serdecznie :*
Cześć Rafał, kolejny mężczyzna na forum :D
Ewe, witaj:*
Witam Kochani :)
zapraszamy do czynnego działania na forum :)
:kwiatek:
ile nowych osób !!! :)
witam wszystkich i zapraszam na watki tematyczne :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Od poczatku troszeczke poslodze...z nieba mi spadacie ludzie-doslownie.Jestem dumna z siebie i swojej wyytrwalosci w poszukiwaniu odpowiedniej strony heh.Dziekuje tym wszystkim,ktorzy wpadli na pomysl tego forum,bo robicie to fajnie.znalazlam tu wybawienie ze swego partactwa pazurowego.Skonczylam szkole kosmetyczna w anglii,nauczylam sie tam wielu dobrych rzeczy,ale oni tam o stylizacji paznokci pojecia nie maja- jak widze.Przezyje utopione pieniadze,ale tego,co one mnie tam nauczyly nie zniose!Efekt tego taki,ze po trzech latach zdalam sobie sprawe,ze chyba juz po mnie bedzie w tym fachu,bo ja sie chyba do tego nie nadaje..wszyscy pytaja o paznokcie,a ja tracilam czas,bo nawet mi produktow nie opisaly jak trzeba.Ciezko jest wiedziec-nic nie wiedzac.Tutaj znajduje wszystkie fachowe informacje i osoby naprawde chcace pomoc.Dziekuje wam za to goraco i codziennie tutaj jestem z wami..uskrzydlona!
Dotka-psotka - witaj kochana:) To i tak dobrze, że po tych trzech latach zdałaś sobie sprawe, że tak dalej nie da rady:) Ja też zanim znalazłam to forum, to robiłam frencza białym tipsem:D (wstyd sie przyznać, ale taka prawda) Znajdziesz tu wiele przydatnych informacji, wystarczy poszukać i pytać w odpowiednich tematach:) Zapraszamy:) :kwiatek:
Witam Was Dziewczynki!
Jestem tu nowa ale przyznam się że od 3 tygodni ładnie studiuję to forum. Bardzo mi się podoba, ponieważ jest tu mnóstwo dobrych rad i opinii :-)
Stylizacją paznokci zainteresowałam się już dosyć dawno ale dopiero od 2 miesięcy zaczęłam na sobie testować metodę żelową a w planach mam również akrylową. Musze przyznać że jest to świetna zabawa :-) Co prawda mniej czasu poświęcam ukochanemu, ale póki co wyrozumiały :D
Tak czy inaczej - Cześć Wszystkim!!:P
Cześć =)
Mam na imię Anka, uwielbiam piękne paznokcie ;D...nie mam salonu ani nie robię paznokci ale lubię zaglądnąć na Wasze prace ;) więc mam nadzieję że nie będzie Wam przeszkadzało moje towarzystwo od czasu do czasu;)
Pozdrawiam Was seeerdecznie!;)
coraz nas wiecej ;) witajcie kobietki i zapraszamy do udzielania sie na forum oraz chwalenia sie pazurkami;)
Witamy i zapraszamy wszystkich:DD