Ciekawe czy się nadadzą te naklejki, ja jeszcze nie próbowałam:D ja też bym wolała rabat niż te naklejki:)
Printable View
Ciekawe czy się nadadzą te naklejki, ja jeszcze nie próbowałam:D ja też bym wolała rabat niż te naklejki:)
Klanat dziękuję :)
Co do rabatu w EF - wystarczy być u nich na forum aktywnym i w uwagach wpisywać swój nick ;)
a ja niedługo zakupię sobie nowego zwierzaczka:)
http://img16.allegroimg.pl/photos/or.../89/1184758938
piękny jest!! mój by się w życiu nie zgodził na pajączka, on się boi:(
ja cie proszę nie z rana :D wchodzę popatrzeć na piękne akryle, ciuszki a tu pająk he he :D zawału mam dostać ;D
Dla mnie ciut za ekstremalne zwierzątko:D Miałam kraby, teraz krewecie - wszytko bezpiecznie za szybką :D
jakie ma piękne kolory:love:
Milenka :strach: :strach: :strach: ja się boję takich zwierzaczków
toż przecież on też za szybką będzie:)nie będe z nim spała:)
o matko i córko:strach: milenka odwazna jesteś......yhhh, fói, bleh
matko kochana myślałam ze tematy pomyliłam aaaa ;(
o matko milena az mnie ciarki przeszły, ja takiego stwora miałam tylko przez dwie H w domu bo moj kupil koledze na urodziny i siedzialam jak na szpilkach bo sie balam ze wyjdzie!
Milena no własnym oczom nie wierzę!!!!Paskudztwo takie, też myslalam ze poogladam jakies torebki a tu taki szok, odważna jesteś!!!
Jak dla mnie on jest piękny:)
Piękny to on jest nie wątpliwie, ale mimo wszystko... To nie dla mnie ;)
mi to już od małego taki pajączek się marzył:)
Milenko a cóż to takiego? jakiś taki kolorowy.
to jest Chromatopelma. one takie właśnie ubarwienie mają:) pomarańcz z butelkową zielenią i metaliczny granat na nogach:)
kolorystycznie rewelacyjny, ale raczej nie jest to zwierzak dla mnie, ja wolę futerkowe na 4 łapach, względnie zwierzak na dwóch łapach (czyt. mężczyzna)
Ja już mam i takiego na 2 i na 4:D
o rany.......ale cudny "futrzak" :D:D:D..... ja jednak wole takie cudenka na zdjeciu :D
ja, gdy go widzę na zdjęciu już mam dość, ale podziwiam Twoją odwagę :) w życiu nie kupiłabym takiego potwora :wow:
Taki pająk dużo nie je... je jakieś tam świerszcze mączniaki karaluchy itd. i podaje mu się to 2-3 razy w tygodniu... ale pająki są też bardzo dobrymi zwierzakami domowymi bo gdy jedziemy na urlop trzeba dobrze zmoczyć mu tylko ziemie i można go bez obaw zostawić bo taki pajączek może nie jeść nawet 4 miesiące...
ekonomiczny zwierz :D