Puk puk!
Mogę się przyłączyć? Podglądam Was od dawna i przyszedł już chyba najwyższy czas, żeby się ujawnić. Przynajmniej przyzwoitość mi to nakazuje ;)
Tak, tu fajnie i ciekawie.... ach...:kwiatek:
Ania
Printable View
Puk puk!
Mogę się przyłączyć? Podglądam Was od dawna i przyszedł już chyba najwyższy czas, żeby się ujawnić. Przynajmniej przyzwoitość mi to nakazuje ;)
Tak, tu fajnie i ciekawie.... ach...:kwiatek:
Ania
oczywiscie! zapraszamy;))
Witam wszystkie Dziewczyny,pozdrawiam z Sosnowca. Mam nadzięję,że będę tu fajnie spędzać czas :)
Witajcie :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
no to teraz wpadłyście w sidła tego forum
ostrzegam, wciąga na całego !!! :skacze:
do zobaczenia na wątkach tematycznych
witam wszystkie nowe dziewczyny :macham:
Witam wszystkich
Witam i ja...:skacze:
Hi hi hello wszystkim:macham:
Hej wszystkim ! :kwiatek:
Witam:)
Mam nadzieję, ze tym razem uda mi się pisać posty;)
jonaska trzymamy kciuki :) i WITAMY :)
niestety nadal w wielu tematach nie mogę odpisać ani napisać nowego postu? dlaczego tak się dzieje? :((((((
to moje kolejne podejście do tego forum.;(
witajcie kochane, mam na imie Jola, w roku 2009 zaczela sie moja pasja, trwala tylko rok, urodzilam dzidziusia i od tego roku, od lutego dzialam na nowo, to juz choroba heh
www.studionefretete.blog.onet.pl
wiosenny wysyp nowych użytkowników ^_^ SUPER ! :kwiatek:
WITAMY :*
jonaska dzieje sie tak dlatego, ze aby pisac w niektorych działach musisz mieć jakąś minimalna ilość postów, także próbuj w innych tematach.
no i witam nasze Nowinki :kwiatek:
Witamy dziewczyny:kwiatek:
Nazywam się Łukasz i jestem nowy na forum ;)
Pozdrawiam :-)
cześć wszystkim świeżynkom. Łukasz ty robisz pazurki, twoja żona czy tak po prostu lubisz ?? ;)
To i ja dołączam do grona :) Witajcie :)
witamy wszystkie nowe osoby ,chlopcow i dziewczyny :)
Witamy bardzo serdecznie :)
Ja też chcę się przywitać. Mam na imię Ewa. Od jakiegoś czasu zaglądam tu i poczytuję. Dużo już się z tego forum dowiedziałam :ok:. Moją pasją są pazurki. Jeden kurs ma już za sobą ale to było dawno i pewnie sporo się zmieniło w tym temacie. Mażę o swoim małym biznesie paznokciowym. Mam nadzieję :tuptup: spełnić swoje marzenie. Może już niedługo wybiorę się na kolejny kurs i moja przygoda z paznokciami zacznie się od nowa i potrwa trochę dłużej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
witaj evcia ;) jesli czujesz powolanie do pazurkow to bardzo fajnie, ze do tego chcesz powrócic :)
Również witam wszystkich "nowych" :)