To prawda ,kompletnie nie widac ze to sa poczatki,ty jestes szpecem od akrylu
Printable View
To prawda ,kompletnie nie widac ze to sa poczatki,ty jestes szpecem od akrylu
Mysiula nie robisz może takich kubków na zamówienie?? :)
a to moja niedzielna nuda na pazury z odrostem nie patrzcie:)
http://img208.imageshack.us/img208/6835/dsc07772c.jpg
Uploaded with ImageShack.us
chechlol bomba :love:
chechlol - piekne te Twoje kwiateczki :)
Chechlol ty jak ulepisz kwiaty to od razu widać że to kwiaty, a nei jakieś rozciupciane kulki jak u mnie. Piękne :ok: :)
dziękuję cieszę się że Wam się podoba:)
mysiula te kubeczki są tak słodziutkie, że z milą chęcią napiła bym się z nich kawy:P
Podziwiam was, że umiecie robić takie cuda z akrylu. Mi jak narazie nic nie wychodzi ale caly czas ćwiczę i nie poddaję się:)
bodzenka, najwazniejsze ze cwiczysz i sie nie poddajesz:D
uwielbiam wasze kwiatuchy :) z chęcią sama zaczęła bym coś takiego robić ,ale coś mi nie idzie :(
bodzenka,truskaweczka99 z czasem Wam wyjdzie mnie na początku słabo szło wprawdzie do perfekcji daleka droga ale już kwiatki przypomina
powodzenia życzę w ćwiczeniach
truskaweczka99 u mnie tez pierwsze nie przypominały kwiatków z czasem będą jak poćwiczysz:-)
Chechlol Ty robisz fantastyczne kwiaty, zawsze! :)
Mysiulka - piękne te kubki!
I ja zrobiłam swoje pierwsze dzisiaj - i mimo tego,że już bardzo późno nie mogę się nimi nacieszyć - moja nowa mała pasja - chociaż preferuje żel bardziej - bo zapach akrylu prowadzi mnie o zawrót głowy - to zakochałam się w kwiatuszkach akrylowych, ot co:D:)
http://images43.fotosik.pl/1207/bf021ad04da084e0med.jpg
Soffi Ładnie Ci to wyszło.. I wcale nie widać że początki :)
Chechlol.. Piękne jak zawsze :respekt:
Bogusia, dobre początki teraz tylko ćwiczyć jak już siadłaś do akrylu :)
Mysiula kubeczki bajeranckie :D
Plusia super kolczyki :) Koleżanka pewno zadowolona :)
chechlol piekne te twoje kwiatusie :ok:.... a ja czekam na warsztaty z Ilona Musik i tez bede takie lepic tralalala :D
Chechlol kwiaty super jak zwykle:)
dziękuję wszystkim bardzo:-)
asiekfr na pewno ale Ci zazdroszczę tych warsztatów z Ilonką też muszę się kiedyś do niej wybrać
Chechlol piękne :)
Bogusia:) szybko dojdziesz do wprawy, bo jak na pierwsze są naprawdę bardzo ładne:) moje pierwsze zdecydowanie nawet kwiatków nie przypominały:D
To prawda cwiczenie czyni mistrza, moje starsze akrylkowe kwiatki
Cudne, Ewa! Wszystkie przepiękne!!!!!!!
mi też się bardzo podobają :D