Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
Kiwaczek, dziękuje <3 Aticzka również :*ale wieeecie, ja nie mam kursu na objętościówki i mam troche moralniaka jak kleje :D Ale nie stać mnie naprawde póki co na kurs, ponieważ szykuje mi sie droooga operacja na dniach, więc no póki co muszę ( no w sumie nie muszę) kleić bez kursowo :DD
może i kursu nie masz ale kleisz rewelacyjnie :) i tego nikt negować nie może ;)
Pati - ja tez kleiłam bez kursu, wiec nie masz co mieć moralniaka, nie powiem kurs dał mi dużo, ale bez kursu też dało radę
extreme,
Evo, C 0,07 i 0,10 - 8,9,11,12
Po wczorajszej ,,pierwszej'' klientce w nowym miejscu, która nie przyszła i nie dała znaku życia, dzisiaj pojawiły się dwie Niemki :) Co za ulga. Bałam się że wszystko zapomniałam, bo miałam długą przerwę z rzęsami. Pierwszej zdjęcia wyszły nieostre. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok, mowila ze ostatnio jak miała rzęsy ( 3D, wiec sie balam ze moje 1:1 wypadną łyso, a nie bylo czasu na objetosciowe ) to jej po 3 dniach wypadly wszystkie i nawet nie wie jak to sie stalo.
Druga byla zadowolona, po czym spytala czy moze te rzesy tuszowac hmm.
ostatnio mam nowe klientki (poczta pantoflowa) i wiem, ze jeszcze dużo mi brakuje, ale cieszę się, bo przychodzą do mnie osoby które miały założone już rzęsy a z moich sa bardziej zadowolone, kolejna moja praca
http://pliki.wzorki.info/images/XbxTw.jpg
kasiiia zdjęcie jest za małe aby coś zobaczyć. Wrzuć je przez funkcję "zarządzaj załącznikami". Jest w tabelce pod postem kiedy piszesz nowy post. I większe wrzuć ;)
Mam wrażenie że rzęsy są połamane przy końcówkach ...? Przyczyną łamania rzęs przy aplikacji jest za mocne ich ściskanie pęsetą, bądź zła pęseta, której czubki się krzyżują.
Patrycja Kiwaczek ma rację. Tobie żadne kursy nie są potrzebne. Jesteś bardzo zdolna i piękne rzęsy wychodzą spod Twoich pęset. Nie mniej jednak kursy są bardzo fajne ^_^
już dodaje większe, akie jakie telefon mi robi
Pieknie dziękuje Muszko, wiem, że kursy są super, dla własnejgo spokoju się kiedyś wybiorę na pewno, jak tylko bede miała luźniejszą kasę :))
a ja uważam że są potrzebne. bo jednak jest to moment na wyeliminowanie ew. błędów, naprowadzenie na lepszy tor, może przyspieszenie pracy. takie drobnostki, których samemu się nie widzi.
oczywiście każdy w swoim czasie, zgodnie z zasobem portfela;)
Pamiętacie moje kochane moją klientkę po psełdostylistce ?
kolejne zdjęcia dla porównania.
pierwsze zdjęcie jest po zdjęciu ulepków po innej stylistce. Zostały jedynie "flance rzęs".
drugie zdjęcie (2 tygodnie później) było zrobione po zdjęciu odrostów (dziesiątki bejbików)
trzecie zdjęcie po kolejnych 3 tygodniach, też już po zdjęciu odrostów.
5 tygodni trwała całkowita rehabilitacja rzęs :)
jutro wrzucę więcej zdjęć, bo coś mi sie irfan wysypał :cisza:
Korzystając z przymusowego urlopu wrzucam kilka prac ;)
Wisienko piękne te Twoje prace :)
I widać, że uwielbiasz L ki :)
aticzka super. Oh jak mi się marzy taki gęścioch :/
Muszka jakie równiutkie <3
U mnie niedoczesany mieszaniec :D 1:1 z 2:1 :) L ki
http://pliki.wzorki.info/images/a4rjy.jpg
dawno nic nie dawalam wiec na szyciocha miedzy klientkami :)
wisienka zdjecie numer 6&8 sliczne pani z niebieskimi mm :love: to 3D 0,10?
ode mnie skromne 1:1
galbi zdj nr 6 to 3d 0.1, a zdj nr 8 to 2d 0.1 ;)
Muszę popracować nad zdjęciami i pewnie nietylko :)
1:1 B
Cześć dziewczynki. Oto moja ostatnia aplikacja. Jak dobrze licze to chyba 7 w życiu. Wiem, że zdjęcia nie są zbyt dobrej jakości ale może czegoś się dopatrzycie. Wiem, że muszę popracować nad kącikami, kierunkami i ogólną stylizacją oka, ale myślę, że od pierwszej aplikacji jest jakiś postęp :) Staram się jak mogę, sprawdzanie czy nie ma sklejek to dla mnie świętość. Jak będę miała jakieś fundusze to pewnie wybiorę się na doszkolenie. Wszelkie sugestie mile widziane :)
http://images67.fotosik.pl/10/5df3c1b2ed16dbdbmed.png
http://images69.fotosik.pl/10/44aaa36b0d674aeamed.png
Aniu dałaś zdecydowanie za długie rzęsy w zewnętrznym kąciku,
Masz może zdjęcie na zamkniętych oczach od góry?