-
Odp: Witam wszystkich
;)Witam wszystkie forumowiczki.Jestem tutaj nowa,od niedawna mieszkam w okolicy Poznania-przeprowadziłam się z dość daleka i jak na razie ciężko mi tutaj bez znajomych.
Paznokciami zajmowałam się przez dobre kilka lat w Niemczech-metodą akrylową-rysunek akrylu itp...Teraz w zasadzie zajmuję się rzęskami metodą 1:1 ,oraz biżuterią na skórze.Jako ciekawostkę przywiozłam również z warsztatów niemieckich zdobienie 1:1 brwi.
Bardzo dużo fajnych rzeczy opisujecie-wczoraj przesiedziałam ponad godzinkę czytając Wasze posty.Nie wiem czy tutaj mogę-ale może któraś z Was poradziła by mi jak zacząć tutaj w kraju?Mieszkam tu od grudnia-nie mam swoich klientek,a ogłoszenia typu szukam wpólniczki nic nie dają.Nie chcę siedzieć bezczynnie w domu a niestety tak to na razie wygląda:(Może podzielicie się doświadczeniami,a może znajdzie się jakaś koleżanka z Lubonia lub okolic??
Pozdrawiam Was gorąco wszystkie:macham:
-
Azalia na pewno znajdziesz tutaj swoje ulubione tematy:) Zapraszamy do życia forumkowego :)
-
Dzień dobry.
Iza, woj.małopolskie.
W stylizacji paznokci siedzę już jakiś czas, ale dopiero ostatnio zaczęłam rozglądać się po forach internetowych, no i trafiłam do Was.
-
Witam wsystkich :) Pracuję jako kosmetyczka i stylistka paznokci od 4 lat. Mam nadzieję,że uda mi się tu znaleźć odpowiedzi na dręczące mnie czasem pytania dotyczące pazurków ;)
-
znajdziesz tutaj mnóstwo pytan i odpowiedzi wiec ruszaj z czytaniem;)) Witamy:macham:
-
Witam :D cieszę się że do was dołączyłam :) mam na imię Agnieszka. Jestem z Radomia - jestem samoukiem :) a stylizacją paznokci zajmuję się 1,5 roku pozdrawiam wszystkich.
-
witamyy :kwiatek: zapraszamy do udzielania sie na forum:)
-
Witam wszystkich,
od kilku dni śledzę różne tematy na tym forum i zdecydowałam do Was dołączyć bo widzę, że jesteście wszyscy bardzo sympatyczni i pomocni :)
Z zawodu jestem kosmetyczką, szkołę kończyłam 10 lat temu ale niestety nie pracowałam nigdy w zawodzie (po za praktykami i jakimś tygodniowym niewypałem). Do tej pory "siedziałam" w biurze ;)
Obecnie jestem na urlopie wychowawczym i w związku z dużą ilością czasu na różne przemyślenia, wymyśliłam że pójdę na zawodowy kurs stylizacji paznokci, czyli wracam do zawodu :skacze:
21 maja zaczynam kurs w New Nails w Warszawie i mam nadzieję rozpocząć na nowo przygodę z pazurkami, już się nieźle nakręciłam od samego myślenia o tym ;) mam nadzieję, że będę mogła korzystać z pomocy już doświadczonych koleżanek bo pewnie pytań będzie mnóstwo i jak zwykle ciężkie początki.
Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie.
-
-
-
Witam wszystkich;)
Jestem na drugim roku kosmetologii. Niedawno zrobiłam kurs paznokci, a już niedługo rozpoczynam pierwsze próby:) Chłonę informacje z forum (dużo tu mądrych rad, których oczywiście na kursie nie przekazano), aby robić jak najmniej błędów i móc skupić się na odpowiednim wypiłowaniu pazurka, krzywej C i ogólnie estetycznym wyglądzie moich pierwszych tworów:D Zobaczymy jak będzie:) Pozdrawiam!:)
-
Witam wszystkich serdecznie,
Od kilku lat interesuję się stylizacją paznokci. Ukończyłam profesjonalne kursy, ale nadal chcę zdobywać wiedzę w tym temacie :macham:
-
-
Witam wszystkich,
Nazywam się Ania i prowadzę salon kosmetyczny, mały bo mały ale zawsze swój. W dodatku zajmuje się dystrybucją artykułów jednorazowych do gabinetów kosmetycznych oraz spa i artykułów do gabinetów medycznych firmy Def-Pol.
Obecnie nasz salonik ma ok 200 stałych klientów. Służę pomocą w sprawach kosmetyki oraz dystrybucji i wyposażenia.
Życzę wszystkim miłego dnia,
Anna.
-
Witam. Zaczynam trochę nie po kolei. Ponieważ pierw wprosiłam się na wątek dotyczący modeny a dopiero się witam, ale mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone.
Bardzo fajne i pomocne forum. Lecę dalej się kształcić :P
-
odrobisz jakąś pokutę i bedzie dobrze ;)
Witam wszystkie nowe osoby :*
-
Dzien doberek... ja tez zaczełam nie po kolei hehe :) za co przepraszam... ale ledwo sie odnajduje tutaj na forum :)
Poki co ogladam czytam i nadziwic sie nie moge jakie tutaj cudownosci :)
-
:ok:Witam wszystkie nowe osoby.
-
-
witam serdecznie mam na imie marta i pazurkami zelkowymi interesuje sie od kilku miesiecy robie sobie i mam kilka klientek bede czekala na wskazowki co moge jeszcze poprawic w moich pazurkach
-
witam wszystkich , jestem Maria , paznokciami zajmuję się prawie 2 lata , czasem tu zaglądam i czytam a teraz postanowiłam również się udzielać , pozdrawiam wszystkich :)
-
witajcie ;) zapraszamy serdecznie
-
Witam jestem tu już długooo a nawet się nie przywitałam :oops::torba:
A więc nazywam się Asia mieszkam w Gdańsku
robienie paznokci traktuje jak hobby :D
skończyłam kurs stylizacji paznokci w Pruszczu Gdańskim
I bardzo miło mi was w końcu powitać :):)
-
-
Witam wszystkie nowe osoby
rozgośćcie się i zarezerwujcie duuuuużżżżżżo czasu
bo jest bardzo wiele ciekawych tematów do przeczytania ;)