oczywiscie, ze nie bede nic zmieniac :)
Ciebie to tylko chwalic, coraz piekniejsze robisz pazurki :)
Printable View
oczywiscie, ze nie bede nic zmieniac :)
Ciebie to tylko chwalic, coraz piekniejsze robisz pazurki :)
Dziękuję dziewczyny za miłe komentarze do tego okropnego kształtu :P:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Edit strasznie mi sie podobają Twoje frenche z kropeczkami,a teraz znów cos fajnego wymysliłaś :skacze:
edit jestes mistrzem :master: ...ze zwykłego frencha robisz cudo :):love:
Emilia B.Jakie tam cuda:oNic specjalnego w tych moich frenczach.Dziekuję:przytul:
sylwia-p_86Dziękuję:przytul:
edit, śliczny french. :love: a nowa klientka napewno wróci co Ciebie jeszcze nie raz!
Bardzo ładne frenche edit.. gratulacje:)
cudny frenczyk edit :love: musze popracowac nad kropeczkami bo totalnie mi nie wychodza ;(
kolejny ;)
bardzo ladny frenchos :D :D
Końcówka french + cekiny i folia cięta w kolorze biały opal aqua.
Roksik ładnie :D
nanami ten ostatni frenchos chyba się trochę zniekształcił na zdjęciu, w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej ;) Dziękuję :*
nanami i RoksiSK -śliczne frenchyki-już komentowałam w galeriach ;)
Edit bardzo ładny frencz Wyjątkowy:):skacze:
madzialenkabuziaczek,honeypuff,meja,AgUsia950Dziekuje baaaardzo:przytul:
RoksiSK,nanami7Bardzo ładne frenczyki:ok:
Faktycznie Goonis ... też to zauważyłam :/:
Edit pzresliczne
Ja tam nie mam się co do was porównywać ale co tam! też się pochwalę ^_^
Pazurki siorki robione na szybkiego (biały żel + biały brokat z fioletowymi refleksami którego nie widać)
bardzo ladny :ok:
Lady ladnie ale bym troszke bardziej usmiechnela bo biala koncowka wydaje mi sie za duza do reszty :)
jak usmiechniesz to odrazu bedzie piekniejszy widok :)
sprobuj !
Rudzia podziękowania mi się skończyły^_^ Wiem że z głębszym uśmiechem byłoby o niebo lepiej! Cały czas nad tym pracuję i jakoś tak różnie wychodzi. Szczególnie z siostrą wiercipiętą i jej marudzeniem! Jak zakupię sobie w końcu coverek to może będzie inaczej!
Lady zmocz delikatnie pedzelek i delikatnym ruchem pociagnij od jednego brzegu do drugiego :) popchnij lekko na srodku do zewnatrz by bylo kolisto i tylko wyrownaj gdzie koslawo...ja sie tak nauczylam, a mniejszym pedzelkiem lepiej wychodzi :) :)
lady - zgadzam się z dziewczynami, trzeba go ciut bardziej uśmiechnąć ;) ale tak jest ok:ok: