dzięki Olcia za opinię:) może też się skuszę:)
a Ty Katarynko naprawdę szalejesz z takim kompletem^^
Printable View
dzięki Olcia za opinię:) może też się skuszę:)
a Ty Katarynko naprawdę szalejesz z takim kompletem^^
to ja sie troche wypowiem na temat farb syoss bo ostatnio miałam powiem tak nie maja tyle że tak nazwę pigmentu i to widać przy splukiwaniu ze ta woda nie jest taka ,brudna i to widać przy tym że tak bardzo nie barwi skory przy włosach a co za tym idzie że szybko zmywa sie kolor miałam ciemny brąz nie wiem jak inne kolory, ten brąz jak dla mnie nie miał intensywnego koloru ;)
jak nie barwi :o całą szyję miałam pomarańczową i musiałam nieźle się naszorować żeby wyczyścić;) Farbowałam tydzień temu i od tego czasu myłam głowę chyba 3 razy, to fakt, teraz już nie barwi wody, ale na początku była strasznie brudna. No i jeśli chodzi o trwałość na włosach to teraz nie mogę powiedzieć, bo mam dopiero tydzień, ale kolorek ciągle jest ładny, więc wątpię, żeby miał mi się zmyć, a ja rozjaśniałam, więc jaśniejsze chyba się nie zmywają już :P Mi podpasował, farba jak farba, ale nie cuchnie tak amoniakiem :D
tak nie do tematu acz kolwiek można podpiąc ja kupuję farbę z joanny płomienna iskrę i jest szałowa:D kolor rewelacyjny i spokojnie przez ponad 3 tyg jest efekt a dodam ze miałąm ciemny brąz potem jakieś w salonie zrobione na niby rude aż w końcu sama zadziałąłam i mam piekny rudy:D
właśnie chyba dzisiaj wybiorę się po farbę bo chyba już czas na odnowienie:D
olcia miałam mnóstwo farb z różnych firm jednemu ta firma podpamasuje drugiemu nie tą farbowałam tylko raz ją miałam . farbujac włosy wiesz staram sie żeby nie umiziać skory :]:haha: ale na pewno łatwiej to zmyc niz po innych firmach czyli wnioskuje po tym że słaba trwałosc chodz wypowiadam sie przy tym kolorze którego ja uzywałam farbowałam nią gdzies 6 czerwca i wnioskuje że czas juz farbować czyli chyba dosc krótki efekt
sroki ze spadam z tematu, ale jezeli chodzi o brudzenie skory farba i trud jaki trzeba wlozyc by to zmyc, to ja proponuje nalozenie na skore (w okolicach wlosów: szyja czoło, uszy itp)duzej ilosci kremu nivea badz mleczka to demakijazu, po farbowaniu, zmyc mleczkiem woda i jest czysciutko, polecam:D
z pazurkowych rzeczy do mnie ostatnio dotarły hybrydy Mistero Milano brilante blue, brilante marrone i morska głębina zamawiane oczywiscie u Choco:D
i jeszcze tareczka do stóp Peggy Sage:love: zamwaialam kiedys dewniana tarkę u Dobrej rady ale ta jest duzoooooooooo lepsza:]
Tarka do pięt Peggy Sage WYSYŁKA i PREZENT GRATIS (1657940045) - Aukcje internetowe Allegro
co do farb to szybko się spłukują jeśli włosy były wcześniej rozjaśniane, również wypłukują kolor szampony przeciwłupieżowe i ziołowe, więc trzeba to też wziąść pod uwagę:)
ja używałam różnych farb, ale żadna mi za bardzo po gustu nie przypadła, poza jedną L'Oreal Casting Creme - ładny zapach i fajne refleksy (brązy używałam), niestety jest to farba półtrwała i szybko blakła u mnie:P
dziewczyny w tyłek nawale po kolei jak leci!! :aty: :D to jest temat o zakupach - o farbach zapraszam tu Włosy - Fryzury - Forum Paznokcie Wzorki.Info :)
a to moje ostatnie :)
red sunset - swietna ta pierwsza, moje kolorki mmm;)
RedSunset super bluzka:)
katarynka toś poszalala troszke :D
Basia fotelik super w ładnym kolorku ;)
a to moje dzisiejsze :)
z mistero milano akryle i żele , żelolakiery i pilniczki z seminarium ,żarówki do lampy i pochłaniacz jest super bardzo jestem z niego zadowolona :skacze:
Red bardzo mi się podobąją te bluzeczki :) Ale na moje oko to można to nosić jako sukienusie :)
Basiu bardzo fajny fotelik jak bede miała bobo to tez sobie taki sprawie :P
Ela :o ty kobito chyba masz za dużo kasy :P Swietne :D Gdzie kupiłaś pochłaniacz?? :)
A to moje takie :) Sukienieczka i spodenki :)
http://images39.fotosik.pl/930/5474118d40bf1eefmed.jpg
http://images46.fotosik.pl/906/26ee9b237590ca5bmed.jpg
http://images41.fotosik.pl/930/9c9256f379b8b0b3med.jpg
http://images43.fotosik.pl/948/12c3730894ae6501med.jpg
patrzyłam dzisiaj na allegro i nie widziałam takiego pochłaniacza ale fajniutki, własnie szukam odpowiedniego dla siebie:)
A ja wzielam pierwszy, zwykly z najblizszej aukcji na ebay'u i jestem tez z niego zadowolona :P
Pinusia, oddaj mi te spodenki :D Ja tez czatuje na takie krotkie :)
Do mnie przyszły paczuski:) alle i modena
zeliki kolorowe- alle i NTN, żele z modeny, jeden 5D- alle, brokaciki, waciki, cleaner, liquid (może w końcu ruszę moje kolorowe akryle), kapturki...tipsiki, pilniki.
Modena i alle
Załącznik 43179
Załącznik 43180
złotko pokazuj kolorki tych żeli co tam nakupiłaś ?? ;)
http://forum.wzorki.info/277993-post619.html
A tu są :)
A i jeszcze jakiś czas temu kupiłam sobie farbki :D po magisterce zabieram się za strołeczki :D planuję kupić jeszcze z 5 kolorów podstawowych :) i wtedy :cwaniak2:
Załącznik 43181
Załącznik 43182
Załącznik 43183
Wszystkie pazurkowe zakupki :slina: :slina:
Red ta czarno biała super jest, gdzie kupiłaś?
A to moje, koszulka do spania z biedronki (20zł), hihi (Aga - ja też kocham ten deseń :))
Sami o mrrrrr świetna torebusia :slina:
złotko ale cudne kolorki tych farbek!! daj kawałka zela hehe podziel sie :P a te z ntn fajne sa i mają super kolorki :)
katarynka ulala napad na bank był :D? ;)
choco czemu mnie nie dziwi że fioletowe haha :haha:
Ela fajny ten pochłaniacz :ok: taki inny ;)
dzisiejsze (pracowałam od 10 do 19:30 miałam 20 min. przerwy i zdążyłam do naszej forumkowej Edyty do pepco , a pisaki kurier przyniósł :D)
czego to kobieta nie zrobi dla odrobiny przyjemności:P
(ps. Emi w kolorowych wrzuciłam fotkę tej hybrydki NSI)
ale ja pytałam? bo ja taka zakręcona dziś jestem że nie wiem czy o mnie chodzi haha :D ale powiem że łądny kolorek, taki do frencha by sie nadawał :) a pisaczki super i wogóle wszystkie zakupki :ok:
Kolorki farbek też są fajne, ciut żywsze jak na zdjęciach, ale to normalka przecież.
NTN są naprawdę mega!! Kusi mnie jeszcze na kilka kolorków:) Tylko to są 5g a nie 5ml-> żebyście się nie zdziwiły jak ja, bo nie doczytałam :haha:
Czekam jeszcze na cyrkonie :D żele 3D, formy do stópek i bazę :D i już nic więcej przez najbliższy czas nie kupuję z pazurowych rzeczy :D
Sami mrrrrr:love:
ostatnio w sh wyhaczyłam szare bolerko w zebre ale odłożyłam, bo nie dopinało mi się w cyckach ( pierwsza rzecz jaka mi się w tym miejscu nie dopinała :hahaha: :D) ale teraz żałuję :(
a ja od mamy dostałam w prezencie tygryskowa pościel hehe powiedziała ze jak tylko ją zobaczyła odrazu o mnie pomyślała (bo to takie podobne do panterki i musiała wziąć) hehe :D mi sie bardzo podoba :D
Załącznik 43203
Tyle, ze ja w Niemczech siedze i ciuchow nie kupuje przez neta bo ciezko znalezc mi odpowiedni rozmiar na moje dlugie nogi i szerokie biodra.
Wole pomacac i przymierzyc :p
Emilia B. super pościel
ja jak zobaczyłam z Jysk'u moja zebrową pościel to nie patrzyłam na cene nawet:D
super posciel, gratuluje udanej mamy haha:D
Khem.... dzisiaj mi przyszla koszula nocna piekna, ktorej... nie zamawialam, faktem jest ze do paru dziewczyn zartowalam, ze nie moge sie rozsypać, bo nie mam koszuli do szpitala do karmienia, a teraz się przyznać!!!!!! Które to!!!!
kurko w takiej koszuli to az milo jajeczko znosic:Dtrzymam kciukasy za Ciebie:*