Odp: Wszelkie KOLOROWE PAZURKI
Anka piękne!! choć nr 2 powinny być we frenchach ;)
Belunia jak zawsze śliczne!!
Anka rewelacyjne, wszystkie śliczne ale najbardziej podobają mi się pierwsze :love:
Belunia sliczne sa :D Anka bardzo fajne :)
Anka t e zółte kwiatki mnie powalily, pieknie sie odbijają, bardzo ladne zdobienia :)
najdziwniejsze pazurki jakie robilam :D kolorowy french ala Anna Mucha :Dczerwona koncowka french i zolte lozysko :D
ksztalt na zyczenie :D
fakt, dziwne:D ale jakby ten żółty był bardziej intensywny, kontrastowy do czerwieni to efekt byłby powalający. Piękny odcień końcówki:buja:
faktycznie trochę dziwne :) przez ten żółty kolor, reszta super :)
ale najważniejsze że klientce się podobają :)
dziewczynki żołty super kontrastował z czerwienia, ale fota bez lampy stad takie zakłamane kolory :( a jak robie z lampa to znow przeswietla :(
ale dzieki :D
hyyy skad ja znam takie pazury...:d dziwne ale jezeli klientka ma zachcianke i jej sie podobaja to super:)....a mnie sie ten zolty bardzo podoba:D
Kamila świetnie Ci wyszły-to jesteś no topie ;)
Cytat:
Napisał
anka85
kilka fotek moich kolorowych pazurkow :)
świetne zdobienia aniu
Wymęczone,
sąsiadki, robione na głodnego, przy dziecku i naburmuszonych mężach.
Wzorek sąsiadka malowała sobie sama.
Całość akryl.
Sam wymeczylas ale jest :ok: dobrze jest przy opcji naburmuszonych mezow i dzieciakach :) znam ten bol bo jak ja sobie robie pazury to mnie moj caly czas popedza bym szybciej robila bo mu smierdzi tylko nie wiem czym :huh:
faceci sa inni :P
Sami śliczniutko wyszło;)
mój facet też zawsze stęka że mu śmierdzi i że go główka boli:Pżal:)
Kamila:o wyjechane w kosmoos te pazury:D
Sami - bardzo fajny efekt wyszedł:*
różne jeszcze nie wklejane
nr 5 robiony lewą ręką, nr 6 pazurki naturalne-niezbyt dobrze wyszły, nr 4 pazurek serdeczny nieskończony, nr 3 też pazurki naturalki
goslova świetne pazurki a co tam na nich jest ze takie efekty są hehe
kamilka twoje tez są superasne takie inne ja kiedyś łączyłam krwistą czerwień z zieloną trawką taką konkretnie zieloną dawało po oczach mi sie to nie podobało a klientka była zachwycona
Goslava bardzo ladne ,super
goslava super kolorki :D elaxxx swietne! :)
Moje na wyjazd... nie miałam siły piłować starej masy i nałożyłam brokat na tamte częściowo spiłowane - nie był to dobry pomysł
Wybaczcie, ale miałam od wczoraj niezłą akcję... nie miałam siły wchodzić na kompa za bardzo, poza tym jutro wyjeżdżam wcześnie więc dziewczynki ogólnie spoglądając - piękne prace :)
ładne cieniowanie, no i wzorek rewelacyjny, kocham takie proste acz urzekające pomysły:good:
samaron uwielbiam taki zestaw kolorystyczny, bardzo lanie ci wyszly te pazurki :)
kamila- szok ale powiem ci ze ladnie wyszly :D