-
Odp: co teraz robicie....
Cytat:
Napisał
kasiasssss
ja dzis mam wolne,bardzo rzadko to bywa heheh,pije kawke szusuje w necie,chce wyjsc do miasta ale leje
widze, ze z jednego kraju piszemy :)
dzis w nocy i nad ranem nad Dublinem chyba jakis huragan przechodzil, myslalam, ze okna wszystkie wyleca, ale u mnie teraz juz słoneczko świeci.
Poki co siedze, szperam po necie, bo nadal nie mam jak zaczac mojej pracy-czekam na przesylke z Polski :)
Milego dnia:)
-
wstalam, ogarnelam sie, zabieram psa na dwor i lece do pracy :)
milego dzionka :kwiatek:
-
a ja leze jeszcze w lozeczku i skacze w internecie:)
-
ja mialam pobudkę juz o 6 rano bo moj szczeniak musial sie załatwic:-) i musialm z nim wyjsc...posypało troszke sniegu a ten oszalal,,,ADHD po prostu:-)
---------- Dodano o godzinie 09:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:19 ----------
a teraz siedze i nudze sie całymi dniami w domu...nie moge znalezc zadnej pracy i lipka:-(
-
teraz to ja ide robic gołąbki!!! ehh...;/
-
teraz to ja wstalam ;D ide sie ubrac sprzatac... pranc itp... :D :skacze:
-
a ja się zastanawiam co na obiad dzis zrobic bo mi pomysłów już brakuje.koło mnie leży na łóżku moje zwierzę kanapowe (golden retriever) a za oknem paskudnie...
-
ja juz posprzatałam,teraz musze skoczyc podłozyc do pieca:-) bo wymarzne:-):placz:
---------- Dodano o godzinie 09:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:52 ----------
ja dzisiaj na obiad robie barszczyk bialy:-) a pozniej pulpeciki :-)
---------- Dodano o godzinie 09:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:55 ----------
ja dzisiaj na obiad robie barszczyk bialy:-) a pozniej pulpeciki :-)
-
:) u mnie pulpeciki były wczoraj..a dziś głowa pusta...ale trzeba cos wymyslic bo jak stado wpadnie do domu to bedzie tylko trzaskanie pokrywkami od garnków...:)
-
szkoda ze ja nie mam po co zastanawiac sie nad obiadem bo nie mam komu bo mieszkam sama ;( ;( ;( Kinia pije mleko a ja hmmm... rzadko kiedy jem ...
chcialabym miec te wasze problemy :D
joystynka a moze placki ziemniaczane, albo bigos, albo salatka z gyrosa ;) dobre a tanie i szybkie ;**
-
:glodny::glodny:a masz przepis na ten gyros?...brzmi smacznie.
-
a mam wysle Ci na PW ;) bo tu offtop zrobimy ;**
-
hmm a ja proponuję kartacze nie mylić z cepelinami :ok:
-
jeśli ktos ma jakies fajne przepisy na szybkie dania na dziś to piszcie na pw,Zosia ,ja naieniem co to te kartacze są ..:)
-
o dziewczyny jak narobilyscie mi smaka na gyrosa..mniam:-) ale niestety nie bede mogła zrobic dzisiaj bo nie mam skladnikow a do miasta mam 20 km,,,i specjalnie tak po to tylko jechac to nie bardzo mi sie chce:-)takie zimno:-) a u mnie na wsi to raczej nie bedzie sałaty itp..
---------- Dodano o godzinie 10:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:29 ----------
moze nie jest to szybkie danie ale ja proponuje pierogi zrobic...albo z grzybkami albo miesem..i do tego barszczyk czerwony np:-) kurcze sama sobie robie ochote:-)
-
chyba nie dam rady zrobic pierogów bo wczoraj zaszalałam i zrobiłam szpice. a raczej dziurawe pierogi nie byłyby juz takie smaczne ;) ale az mi ślinka poleciała ;)
-
A ja siedzę i oglądam tv pije herbatkę z cytrynka i miodem i pilnuje pana który robi remont :) Jak ja nie lubię remontów :/
-
herbatka z miodem i cytrynką-:ok: dobra rzecz,ale juz pan i remont....;(współczuję...
-
uff..tez nie lubie remontow...a tez mnie to czeka na swieta trzeba odnowic troszke scianki w domku:-) i postanowilam sama zrobic maziaje na korytarzu:-) kumpel pokazal mi jak robic i zafunduje sobie taka zabawe:-)
---------- Dodano o godzinie 11:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:25 ----------
hmm pierogi dziurkowane?:-) no nie wiem nie wiem:-)
---------- Dodano o godzinie 11:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:28 ----------
snieg popadał,słonko wyszło ,stopilo go troche i widze ze stokrotki sa <szok>
-
Kartacze to wielka ziemniaczana klucha z mięskiem w środku i do tego zasmażka ze skwareczków i cebulki mniam :) albo zrób pomysł na... skrzydełka w miodzie szybko i smacznie :skacze:
-
a ja teraz mysle za co sie mam zabrac ;P prawie wszystko zrobione a dopada mnie juz nuda ;D hehehehe
-
to przyjezdzaj do mnie Asik.u mnie zawsze jest cos do zrobienia,az doba za krótka...:)
-
nie ma sprawy :D u mnie to wiele nie ma do roboty ... a u kogos sie lepiej sprzata ;)
-
A ja musze sobie powtórzyc angielski, bo jutro probna matura.. ale oczywiscie mam 1000 innych zajęć :huh:
-
a popłaciłam rachunki
tak myślę od czego teraz zacząc zakupy:p