Witamy dziewczyny :* Udzielajcie sie, a nie tylko czytacie :) !
Printable View
Witamy dziewczyny :* Udzielajcie sie, a nie tylko czytacie :) !
Witam miło:skacze:
hej;)))
Witaj miło że jesteś z nami :)
Witam wszystkich , przyjmiecie mnie na pogaduszki?
Mam gips na nodze i nudze sie z kompem na kolanach ..... moze tu się troszkę rozerwę :))
witaj kesia pewnie, że zapraszamy na pogaduchy :)
Witam wszystkich :) jestem tu nowa, ale mam nadzieje ze szybko sie zadomowie. Pozdrawiam :)
witam swiezynki:) zycze przyjemnie spedzonego czasu w naszych skromnych progach:)
witaj car00lina i zapraszam na watki tematyczne
Cześć. Ja też dopiero zaczynam na forum.wzorki.info a już zostałam objęta opieką :P i otrzymałam wiele wsparcia i pomocy :) Mam na imię Marta jestem mamą 2,5 rocznego Kacpra. Kiedy mam tylko chwilkę zaglądam tu na forum już od paru miesięcy i sprawdzam co się nowego wydarzyło, ale jakoś nigdy nie miałam odwagi się odezwać.
Wiem że nie lubicie pseudo stylistek, które same się uczyły techniki tworzenia i zdobienia paznokci, ale ja właśnie takową jestem. :P Bardzo dużo czytam na temat pazurków, zwłaszcza tu na forum i muszę wam powiedzieć że nigdzie indziej nie znalazłam tak wielu i tak obszernych informacji jak tutaj.
Ja robię paznokcie już od ponad 2 lat ale same możecie zobaczyć jak mi to wychodzi w temacie z oceną paznokci. Zazwyczaj robię sobie, bo urodzenie dziecka mnie troszkę do tego zmusiło, ale niekiedy też mamie, szwagierkom, czy teściowej, bo wiem że one tylko na jedną imprezę i później ściągają. Jak na razie nie robię tego w celach zarobkowych. Zbieram się do zrobienia kursu, ale przy dziecku to tak troszkę trudno wyskrobać z portfela parę stów na własne przyjemności. Mam nadzieję, że już za parę miesięcy będę mogła się wam pochwalić papierkiem.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za wszelkie rady ;)
Hej Marta, my juz mialyśmy okazje sie przywitac:) ale musze sprostowac Twoja wypowiedz...mam nadzieje ze nie jest ona spowodowana jakas nie mila sytuacja na naszym forum...chodzi mi o to ze na naszym forum jest bardzo duzo dziewczyn ktore nie maja kursu, i kochamy sie rownie mocno jak z tymi z kursami:) moze i gdzies sa fora na ktorych sie faktycznie nie lubi amatorek :nie_powiem: ale napewno nie tu:) ja sama spedzilam rok na forum zanim wybralam sie na kurs, a przez ten rok mysle ze bardzo duzo sie nauczylam, dziewczyny mi duzo pomogly:) papierek to nic, wiadomo przydaje sie ale ktos tu kiedys napisal ze stylistka jest sie dopiero po wykonkaniu 100 setow:)
i podejrzewam ze nie tylko ja mam takie zdanie na ten temat:)
Mam tylko nadzieję, że niedługo dojdę do perfekcji i będę się mogła wam pochwalić moimi dziełami. ;)
martucha witaj kobieto , witaj
i chwal się już teraz , doradzimy, podpowiemy pochwalimy
a i czasami wytkniemy jakiś błąd - ale wszystko w dobrej wierze
abyś mogła szybko stworzyć swój pierwszy doskonały set :)
a z tym, że sama się doszkalasz - to tylko się chwali
większość z nas tak zaczynała - ja również
papierek nie zawsze oddaje rzeczywistość, tak jest w każdym zawodzie
ważne, aby wystylizować pazurki najlepiej jak się umie
i wydobyć piękno dłoni a nie ją oszpecić :)
Nysza-ładnie powiedziane :)
Martucha witaj :)
Hej dziewczyny !
Martucha ja do dziś nie mam papierka :o A na forum goszcze już ze 2 lata i dziewczyny mi dużo pomagają i czuje, że się rozwijam ! Więc z Toba na pewno też tak będzie ! ;)
i ja tez witam wszystkie dziewuszki nowe:) kobity nie ma na coo czekać, zagłębiać się w tematach i pytać w razie wątpliwosci:)
Cześć Wam wszystkim!!!:) Ja też mam zamiar wreszcie zacząć się udzielać, jestem zarejestrowana już od jakiegoś czasu, ale nigdy nie mogłam znaleźć chwili by się wypowiedzieć.Może wreszcie przemówię;)
Cześć :)
Jestem na tym forum nowa (wczoraj założyłam tutaj konto) i póki co rozglądam się co gdzie jest.
Pazurkami interesuję się już od bardzo długiego czasu, ale dopiero teraz postanowiłam podjąć jakieś konkretne kroki. Pierwszy krok to oczywiście jakiś kurs, a póki co eksperymentuję na sobie:)
witajcie i zapraszam do czynnego udziału w życiu forum :)
witam, mam na imię Ania. Od kilku lat zajmuję się stylizacją paznokci (metodą żelową). Teraz poszerzam swoje umiejętności o manicure hybrydowy, przedłużanie włosów oraz rzęs :D zobaczymy co z tego się wykluje :P pozdrawiam wszystkich
Witam!Dziewczyny
Kasiu , Aniu
witajcie dziewczyny i zapraszma do udzielania się :)
Hej, dziewczyny. Mam na imię Aneta i jestem tutaj od teraz;) Mieszkam w Warszawie i jestem mamą i żoną.Na forum zaglądałam często i czytałam różne wasze wpisy, interesuję się kosmetyką i paznokciami.Jakiś czas temu skończyłam kurs paznokci który okazał się kiepskim kursem;( Chciałabym robić paznokcie tak pięknie jak Wy i zajmować się tym na co dzień jak i kosmetyką niestety po pierwszych i drugich próbach robienia paznokci żelowych załamałam się....wogulę nie wychodziły mi tak ładnie miałam wiele problemów i odpuściłam.Chciałabym pójść może jeszcze do jakiejś naprawdę dobrej szkoły by nauczyli mnie dobrze robić ale teraz już nie wierzę w siebie, może Ja się do tego nie nadaje?Mam nadzieję że będę mogła z Waszą pomocą dowiedzieć się wielu informacji na ten temat;)pozdrawiam ciepło.Ps. Zajmuję się rzęsami które jako jedyne pięknie mi wychodzą;):)
AnetkoK witam serdecznie!! nie ma co sie zalamywac, trzeba brac sie do cwczen...mam nadzieje ze osiadniesz swoj cel i nauczysz sie tu wszystkiego:)powodzenia!!