hmm...a ja uspalam malego i teraz leze po obiedzie:]
Printable View
hmm...a ja uspalam malego i teraz leze po obiedzie:]
a ja ide patrzec na "rozmowy w toku" :) heheh :przytul:
a ja zakuwam fizjologię i anatomię... ;( tyle dobrze, że pierwszy (z trzech) kolos z farmakologi już za mną.
a ja ogladam silent hill:o dziwny film:o boje sie:D
a ja wreszcie mam chwilę dla siebie,dzieciaczki juz śpią,mąż na drugim kompie ;) pełen relax ;)
ja oczywiscie w pracy,odebralam wlasnie emaila z adresem pazurkowej ktorej mam wyslac prezent:D
ja przed praca wiec obowiązki domowe w czasie których nadrabiam zaległości forumowe :D
musze skonczyc druga reke bo od tygodnia nosze dwa wzory stary i nowy :p
ale pierw obiad bo glodna jak wilk jestem...
cierpię na bezsennosc :(
Justyna to apap noc :) ;** to ziolowy lek nie zaszkodzi :D
a ja hmm... postawilam rosol i DUSZE ROLADE ;D hehehe
hi hi Rudzia z kąd ja to znam ;P zawsze za mało czasu ;))
Asik ,ja nie mam bezsennosci co dzien tylko w weekendy ,bo tylko wtedy mamy czs zeby posiedziec dłuzej,robimy sobie mily wieczor we dwoje a potem jeszce jakis filmik lub szperanie po necie.w tygodniu nie ma na to czasu chociaz i tak pozno chodzimy spac,zazwyczaj 12-1 w nocy,a o 6 tej pobudka :(
Rudzia ja mam zawsze tez ten problem,czesto chodze ze zrobioną jedna reką :) a na drugą brak czasu lub chęci :)
Siedzę na YT i oglądam pierdoły
piję herbatkę iii chyba czas spac?:)
ja jestem taka chora ,ze szok...ledwo co mowie i moj synek tez ,wiec lezymy sobie,on oglada CARS a ja necik... a za oknem bielusienko-juz dawno nie widzialam takiego sniegu,teskni sie za nasza polska piekna zima!
to Justyna to ja tez sie klade zazwyczaj o tych godzinach a rano wstac do dziecka i mleko zrobic ;D
a ja teraz musze sie zbierac bo musze wyjsc na poczte i na zakupy a sniegu jest od groma i niewiem jak przejade wozkiem :( ;(;(;(;(;(;(
a ja posprzatałam wstawiłam pranie,podałam małemu leki bo chory :( i robię sobie wzorniki na tipsach...
ja chwile tu poprzegladam, zaraz do nauki, później na poczte...
a brzuch mnie tak nawala ze nie wiem...
:placz:
a ja niewiem co mam wlasnie zrobic ze soba ;( pada snieg, niechce mi sie wychodzic a cholinka zapomnialam kupic Kindze pampersy i musze tak czy siak wyjsc ;((
a ja leze, w tv polsat futbol leci, ale to juz moja druga polowa musi ogladac:D wcinam laysy...(i skat tyle tego brzucha?:D:D)
mozesz poczestowac ;P chetnie bym pochrupała :D
ja ogladam na wspolnej.. i chyba zaraz wezme sie za malowanie kolczykow ^_^
Ja zaraz bede jadla pomdoroweczke z rżem no i odpoczywam po pracy:)
a ja hm... siedze na forum i sie nudze ;P a corka psoci :D
Ja odebralam małą z przedszkola,zrobiłam zakupy-u kolezanki w sklepie wzięłam sobie kurtke i kalosze za kolana.Wstawilam obiad do piekarnika i teraz sie nudze.
ja mam wkoncu urlop wiec siedze w necie , w domku odpoczywam itd
zabieram sie za robienie banera dla mojego na inne forum z okazji WOSP :)