Aneta, myślę że większość z nas czasem tak myśli że to nie dla mnie, nie nadaję się do tego. Wazne by to kochac i ćwiczyć
Printable View
Aneta, myślę że większość z nas czasem tak myśli że to nie dla mnie, nie nadaję się do tego. Wazne by to kochac i ćwiczyć
Dziękuję za doping;) Też mam taką nadzieję że w końcu się uda;):ok:
---------- Dodano o godzinie 12:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:46 ----------
Może i tak ale Ja boję się zainwestować....Paznokcie chciałabym też traktować zarobkowo i boję się porażki;)A co do ćwiczeń to ciężko ćwiczyć jak nie ma się chętnych dłoni;)
wiem, rozumiem Cię, ale to mozna cwiczyc na sobie i robic fotki, udostępniac by wszyscy widzieli ze coraz lepiej Ci idzie :)
Dzięki no mam nadzieję że w końcu stwierdzę że jest ok i że nadaję się do czegoś;) hehe
AnetaK witaj na forum
i więcej wiary w siebie - jeśli sama nie będziesz wierzyć ze Ci się uda
to nikt nie będzie Ci w stanie pomóc
także pędzle w dłoń i do ...ataku :skacze:
początki zawsze są trudne
Również witam serdecznie , no tak wiem wiara czyni cuda;) będę starała się dojść do perfekcji;)
Witam
Mam na imię Zuza, od niedawna "bawię się paznokciami", na razie jest to ćwiczenie na sobie i osobach "chętnych". Chciałabym wybrać się na kurs, by móc zgłębiać tę wiedzę. Internet to wielka encyklopedia i masa informacji, jednak czuję, że to nie wszystko i chciałabym uczyć się pod fachowym okiem.
Liczę, że u Was również wiele się dowiem i zainspirujecie mnie jeszcze bardziej.
:)
Witam :) nazywam się Dorota jestem tutaj nowa, interesuje mnie m. in. zdobienie paznokci. Na razie nie umiem robić tego tak profesjonalnie jak Wy, ale mam nadzieję, że z czasem będą one wychodzić coraz lepiej. Liczę również na Wasze bardzo cenne rady :)
Pozdrawiam :)
Witam wszystkich serdecznie:)konto na wzorkach mam od chyba dwóch lat,ale dopiero od teraz będę kontynuować swoją przygodę z paznokciami razem z Wami.To forum jest rewelacyjne,można zdobyć naprawdę dużo wiedzy,pozdrawiam przede wszystkim debiutantki,Joanna
Witamy wszystkie dziewczyny;)))
Aneta, Zuzik, Dorota, Asia witamy :przytul: :papa:
I ja witam wszystkich po długiej przerwie i obiecuję nadrobić zaległości :D:kwiatek:
Witajcie dziewczyny :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Ja również Witam;)
Witam wszystkich forumowiczów :kwiatek:
.Mam na imię Danusia i od kilku dni śledzę wpisy na tym forum.Przyznam się szczerze ,ze teraz czuję się jak bym was znała osobiście.
Czasem łapałam się na tym,że czytałam wpisy jak wciągającą powieść sensacyjną :wow: w dobrym tego słowa znaczeniu.
Mieszkam i pracuję w Norwegii,tu rzęski nie są tak popularne jak w Polsce :(.Ale lubię bardzo pracę ręczne,niemal koronkową robótke i chciałabym spróbować, narazie tylko hobbistycznie rzęsek.
Pozdrawiam cieplutko z chłodniejszej części Europy:papa:
Witam wszystkich, mam na imię Patrycja, mam 20 lat i jestem tegoroczną maturzystką :), przygodę z paznokciami żelowymi rozpoczęlam gdy dostalam zestaw od chłopaka, rok temu na Boże Narodzenie. Na początku ćwiczyłam tylko na sobie, potem na koleżankach. Zaczynałam od płaskich, niezgrabnych grubych " paznokci" trzymających się kilka dni, ale ucze się cały czas, teorii, a praktykę ćwiczę mozolnie jak tlyko mam czas. Narazie nie stać mnie na kurs, ale oczywiscie zamierzam na niego pójść jak zarobie pierwsze swoje pieniądze, pozdrawiam:)
Witajcie Danusia i Patrycja:kwiatek::]
Ja również witam dziewczyny :)
Witajcie dziewczyny i do zobaczenia na wątkach tematycznych :)
Witam, właśnie się zarejestrowałam...w sumie nawet nie wiem czy witam się w dobrym miejscu :) Ale jeśli nie to wybaczcie, trochę nie ogranięta jeszcze jestem tutaj :) w każdym razie witajcie :)
Mam na imię Kasia, mieszkam w UK paznokciami zajmuję się raczej na zasadzie coś dla siebie i czasami koleżanki poproszą o zdobienia przed imprezą... czyli nic profesjonalnie :)
Witaj Kasiaczek:)to forum jest rewelacyjne,więc z pewnością się tu zaklimatyzujesz i odnajdziesz we wszystkim,pozdrawiam
witasz się we właściwym miejscu. Miło że się przywitałaś
WITAMY :*:*
Witaj Kasia :) na pewno sobie poradzisz :) ja tez jeszcze nie orientuje się we wszystkim, ale pomału i będzie ok :)
Witaj Kasiu miło , ze jesteś z nami :ok::)
hej ;) ja tez jestem nowa ;d i mam takie pytanko...
czy uzywałyście farbek akrylowych na koncówki? zamiennik żelu kolorowego? czy tak w ogole moza? ;)
Witaj Madziu :kwiatek:Ja nie próbowałam z farbkami