ja chora ... oko mi wyplywa ,bo mam lzawiacy katar....ale jak siedze na forum ,to mi lepiej:skacze:... a to zadzwonie do mamy !!!
Printable View
ja chora ... oko mi wyplywa ,bo mam lzawiacy katar....ale jak siedze na forum ,to mi lepiej:skacze:... a to zadzwonie do mamy !!!
ja siedze w pizamie i niechce mi sie isc przebrac a pierwsze co z rana to forum :D heheh
ja właśnie lekko wściekła... wracam z pracy a u kuuupa śniegu na całym podwórku po łydki i co? autko stoi w połowie bo sie zagrzebało :placz:
ogladam top mpdel
Top Mebel :D
Ja siedze przed kompem bo nie chce mi się spać, chociaż powinnam bo jutro pierwszy dzień idę do pracy lol
kawa :D a za godzine pazurrrrry :P
ja własnie wróciłam ze szkoły.. zwolnili nas z powodu pogody.. jak mi przykro :skacze:
A ja kolejny dzien luzu,urlopu,siedze pije kawke robie co chce,ehheh
a ja pomimo, ze mam taki syf w pokoju ... to sobie leze i ogladam bajki z moim smerfikiem:D ale zaraz trzeba zakasac rekawy i generalke zrobic:D ogólnie laba:D
a ja już piąty dzień aresztu domowego.najpierw zachorował synuś a teraz ja.na krok mi z domu wyjsc nie wolno...buuuuu:(
zaraz ide do kosmetyczki po odrobine luxusu
a ja czekam na paczke od mamy ;( i sie doczekac nie umiem... a tak to siedze z mokrymi wlosami i mysle co dalej ;D ;)
o 14 mam korki z ang. a tak mi sie ich nie chce ;(
najchetniej bym poszła spac i przykryła sie cieplutkim polarkiem..
ja wlasnie zjadlam rybke i szperam po forum :)
a ja sobie walnelam drzemke i teraz jestem nieprzytomna ;)
ja skonczylam robic pazurki klientce, polozylam malucha spac i zasiadlam do co wieczornej prasy forumkowej :D:D:D
ja objedzona siedze,ciepelko mi jest:skacze::skacze:
zjadłam całe opakowanie rodzynek w czekoladzie :placz: :slina:
to było silniejsze ode mnie :skacze:
hahaha nie martw sie;d ja tez sie dzis objadam:D a tak ogolnie to ogladam na wspolnej i zaraz bede robic fotki zeby sie pochwalic prezentem od mojej mikolajki;)
wrocilam z aerobiku,prysznic no i net,gram na faceboku w lucky train,zapraszam do gry
a ja sobie właśnie czekam na mojego chłopa co ma niedługo z pracy wrócić a w między czasie 'buszuje' po forum :D
a ja zajadam smutki chipsami :( i oglądam na wspólnej.
ogladam m jak milosc i zapowiada sie mega porzadek przed snem bo mi moj malyaleks niezły bajzel narobił:-o
ogladam karguli i gram w lucky train
Lucky Train na Facebooku
a ja mialam mala przygode bo moj maluch lubi wejsc do kabiny prysznicowej no i moja mala siostra zatrzasnela mu kciuka i biedny plakal i nie mogl usnac bo go bolalo... teraz leze:D